Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Нашето Звездно Семейство: Вие Навлязохте във Времена на Бърз Напредък

Нашето Звездно Семейство: Вие Навлязохте във Времена на Бърз Напредък

Вие Навлязохте във Времена на Бърз Напредък

Канализирано чрез Уес Аннак

Колонията на Атлантида преливаше от живот и енергия. Хората носеха дълбоко разбиране и духовност. Сложна кристална технология обслужваше нуждите на населението от електричество. Кристалите даваха необходимата енергия, без да има нужда от неефективните методи, които се използват понастоящем на планетата.

Просветлението беше една от най-важните теми за Атлантите, но трябва да подчертаем, че независимо от напредналите технологии, които бяха използвани, колективното съзнание беше все още податливо на ниско вибрационни влияния, които постепенно доведоха Атлантида и Лемурия до тяхното потъване.

Атлантида е важна част от историята ви като вид и ние знаем, че населението продължава да търси потвърждение и информация за нейното съществуване.

Лемурия е малко по-рядко обсъждана от Атлантида, но независимо от това, Лемурия беше развито и напреднало общество, чиито граждани продължиха еволюцията си в реалностите на Вътрешната Земя – Агарта.

Лемурийците, които успяха да предрекат унищожението на двете колонии, намериха спасение във Вътрешната Земя. Там бяха дружелюбно посрещнати от други светли души, които ги поканиха да се присъединят и интегрират в процъфтяващото им общество.

Духовно пробуждане се е случвало през всеки век

Без съмнение, когато на хората бъде представена Вътрешната Земя и нейните обитатели, вие ще се запознаете с Лемурийските души и онези, които бяха там преди тяхното пристигане.

Колективното ви разбиране за историята беше изопачено и изкривено, така че да не знаете за съществуването на различни напреднали цивилизации. Атлантида беше една от тях, покрита така, че да ви накарат да мислите ограничено и само за оцеляването си досега.

Всъщност, духовно израстване беше достигано през всички векове. И в този момент тече процес на Възнесение и хора от вашата планета го правят, като някои от тях избират да се върнат обратно и да подпомогнат колективната еволюция.

Атлантите имаха свещената възможност да се възнесат колективно и да посрещнат края на еволюционния си цикъл с преминаване на по-високо вибрационно ниво. Войните, които доведоха до унищожение на двете колонии, бяха причина повечето Атланти да предприемат няколко финални ниско-вибрационни цикъла на прераждане, докато отработят тяхната карма, преди Възнесението на следващо ниво.

Любовта, радостта и хармонията са основните закони, захранващи високите измерения. Атлантите тъкмо започнаха да долавят и разбират тези концепции и техния висш смисъл, когато се върнаха към ниските измерения отново.

Атлантида беше общество, склонно към напредък и развитие по начини, доста по-различни от сегашните. Те познаваха силата и енергията на кристалите и охотно използваха изобилната енергия на атмосферата за множество различни и важни цели.

Атлантида използваше свободната кристална енергия, както и много други неща, неоткрити все още от вашето съвременно общество. Доста от жителите й постигнаха просветление и бяха способни да еволюират заедно с Лемуриците.

Някои Атланти избраха да напуснат повърхността на Земята заедно с Лемурийците и да рискуват, започвайки нов живот под земята, във Възнесената Вътрешна Земя. Оттогава те колективно наблюдават и работят в подкрепа на човечеството във време на неговата еволюция и завръщане към радостния и балансиран живот на пето-измерната реалност.

Измерване на вашия прогрес

Молим ви да размислите по въпроса, приемате ли себе си като еволюиращо същество в този момент? Чувствате ли, че достигате големи лични и духовни върхове или усещате инертност, загуба на енергия и потенциали, които могат да ви бъдат полезни?

Както винаги ние потвърждаваме с любов, че дори онези от вас, които смятат, че правят съвсем малко, в действителност допринасят енергия и усилия за своето възнесение. Вашето присъствие на Земята и енергийният ефект от него подпомага онези, които са заклещени в неяснотата на ниските вибрации, от които се издигате към по-висшите реалности.

Много от вас са започнали да действат като пътепоказатели и светлинни работници за Възнесението на планетата. Те съзнателно използват високо-вибрационната енергия, която ви е дадена и постигат значителен ефект за колективното съзнание.

Вие помагате на другите, които биха останали в неведение, да отключат и преоткрият наново Божественият огън, който не може да бъде угасен. Правейки това, ние ви молим да потърсите онези аспекти от земния ви опит, на които се радвате и наслаждавате най-много. По този начин вие изпълвате пространството с положителни вибрации, закотвяте ги и ги разпространявате.

Лесно може да забравите за важността на храненето, но така може да се изтощите и да изгубите ентусиазъм в работата си като строител на новата парадигма.

Можете да направите толкова много добро, разпръсквайки чистата енергия на доброто настроение и радостта от живота. Останете такива и раздавайте! Препоръчваме ви да си помислите за бъдещето и да се запитате с какво искате да се занимавате в ерата на повсеместна промяна за човечеството.

Представете си време, когато не съществува нищо, което да ви задържа от постигане на най-смелите ви мечти и надежди, и разберете, че вие вече навлизате в този период. Сега може да създавате с голям замах и да виждате всичко посято да дава плод, независимо дали е позитивно или негативно.

Разпознайте себе си като шофьор, който управлява живота си от сега нататък. Убедени сме, че вие можете да отключите вечната свобода, която много събудени души вече вкусиха. Това ще ви помогне да осъзнаете, че тя винаги е била тук, в очакване да бъде преоткрита и използвана от вас.

Най-великите и силни духовни връзки…

Би било доста непродуктивно на този етап да се съмнявате в себе си и да се убеждавате, че сте по-малко от това, което наистина представлявате. Позитивната служба, с която дарявате планетата е много по-значителна, отколкото може да си представите.

Ние от по-високите реалности преливаме от радост пред перспективата да съществуваме видимо на вашата планета и да се срещнем с всеки от вас, близък с нашите енергии. Когато говорим за пристигане и оказване на помощ за вашата еволюция, ние нямаме предвид само приземяването на космически кораби от галактическото ви семейство.

Ние говорим също за различните Ангели и Архангели; Учители и Светци; Елохим, Серафим и всеки друг аспект от Ангелската йерархия. Всички ние ще съществуваме щастливо на вашата планета и ще танцуваме заедно с хората на музиката на всеобщото просветление.

Ще се наслаждаваме на прогресът, който вашето общество ще достигне до времето, когато ние свободно ще обитаваме земната повърхност, и ще има доста работа за вършене, преди колективната вибрация да достигне точката на приравняване с нашата.

Ако зависеше от нас и особено от някои членове на Галактическо ви семейство, които са най-близо до планетата, ние отдавна щяхме да сме пристигнали и предоставили своята помощ в трудните ситуации, в които сте изпадали.

Ние не се намесваме директно в дейността на нито една ниско-вибрационна цивилизация, но сме разширили периметъра от възможности, какво можем и не можем да направим по искане на Гая. Работим неуморно да покрием възможно най-много от изискванията за пълното завръщане на многоизмерното съзнание на Земята.

Службата е нашата цел

Няма нужда да споменаваме, че работим активно всеки момент от безкрайното и славно Сега, за да подпомогнем събуждането на планетата в блажено и еволюирало състояние. Всичко, което ние и респективно вие изберете да направите за Земното възнесение, се генерира в полза на хората и им помага да преоткрият безкрайната благодат и цялостност в себе си и техния живот.

Нещастието, депресията, вината, безсилието и други усещания, които са само различна форма на една и съща потисната енергия, са излъчвани постоянно от множество души на планетата, забравили реалностите на безкрайната радост и блаженство.

Нашата цел е да помогнем на всеки от вас да отключи свещената връзка и да си спомни, че болката и вината са залязващи аспекти на опита, донесен от Светлината със страст и грация.
Когато визирате бъдещето си и какво бихте искали да правите за възнесението на планетата, помнете че сте подпомагани и обичани безкрайно от вашето звездно семейство.

Запомнете, в часовете с най-тежко отчаяние и трудности, ние сме до вас, държим ви за ръце и правим каквото можем за да ви припомним, че безграничната любов е не само достижима, а е основно състояние в реалността, към която сте се запътили.

Търсим начини да ви подскажем, че няма нужда болката да ви завладява, независимо колко силна е тя. Вие винаги можете да се потопите в дълбоко възприятие и да придобиете уникален опит на блаженство. Сега може да оставите нуждата да се забавлявате с ниските реалности и различните им форми.

В крайна сметка, каквото Е или НЕ Е ниско-вибрационно, се оказва за сетивата ви тест по възприемане на дуалността. На вибрационно, енергийно и емоционално ниво вие вече може да различавате онова което ви служи от непотребните вибрации в живота.

Мислим, че много от вас прогресираха за кратко време. Скоковете, които ще направите съвсем скоро ще бъдат още по-дръзки и големи, достатъчно е само да продължавате гладко това разширение и да му позволите да се случва. Когато нещата изглеждат трудни, зад тях винаги се крие урок, който трябва да бъде научен.

Новата перспектива се разкрива за да бъде опитана

Всичко, което се разкрива в живота ви носи идея. Урок, който предстои да бъде разбран и перспектива, която чака да се разгърне пред вас. Може да ви се струва на пръв поглед негативно, но приемете, прекрачите ли го, то ще ви донесе по-голям растеж и развитие.

Вие със сигурност сте били предизвиквани в това време на бързи промени и трансформация. Предизвикателствата, които са се изправяли срещу вас са имали за цел да ви извисят до нови висоти, вместо да ви стряскат или да ви ограничават в ъгъла.

Споменавали сме и преди, че вие се оттласквате от тези ъгли когато прегърнете експанзията и действате активно за земното възнасяне. Съвсем скоро се оказвате далече от ограниченията и дълбоко свързани със земните въпроси, може би още по-свързани отколкото сте очаквали.

Усещаме, че много от вас се чудят относно събитието, което беше наречено „Разкриване” и различни други имена. Трябва да съобщим, както го направихме и преди, че то е неизбежно и че в момента се случват доста неща, предхождащи разкриването. Трябва да се осъществи по начин, който не застрашава нито един от вас.

Обърнете внимание на растящият БРИКС Алианс. Той възприема онова, с което Запада все още се затруднява. Разкриването остава задкулисна загриженост за много от държавните глави, които са наясно с планетарната ситуация от множество източници.

Световните лидери, които вие може да не приемате за духовно осъзнати, са наясно със съществуването и присъствието на вашето Галактическо семейство. Нямате представа колко интензивна дейност се извършва в момента, без това да присъства в средствата за масова информация!

Забелязваме растящото пробуждане на общественото съзнание и знаем, че нашето присъствие ще бъде общоприето когато му дойде времето и колективното съзнание придобие цялостност.

Независимо от нашето присъствие на Земята и многобройните технологии, които ще споделим, нашата мисия не е да решаваме най-големите проблеми на планетата. Ние можем да предложим поддържаща функция, докато вие постепенно задвижите периметъра на колективната свободна воля и започнете да творите сами.

Свободната воля е непоколебимо уважавана

Свободната воля е неотменно почитана в цялото Творение. Онези, които съществуват под Закона за Свободната воля (както го наричат хората), са винаги свободни да създават техния опит и желания. Ние почитаме и уважаваме вашата свободна воля, която съществува в различен формат и в по-висшите измерения, и също е универсално почитана.

Ние имаме свободната воля да създаваме, чувстваме и да бъдем всичко, което пожелаем. Вибрациите, в които се намираме не създават предпоставка за нараняване, обида или какъвто и да е друг ниско-вибрационен акт. Нямаме желание да правим това, тъй като радостта и блаженството се излъчват от всеки аспект на Съзиданието. Ние излъчваме любов и респект един към друг.

Това е опит, който ние с нетърпение очакваме човечеството да получи като колектив. Хората са били разделени поради различия в представите си - възли, които скоро ще се разплетат при вида на енергийните връзки, които ви свързват и са вечни.

Ние продължаваме да поддържаме всяка душа на Земята, работеща за пробуждането на останалите. Виждаме прогресът, постигнат в различни области на живота.

Говорим за енергийните събития и ефекти, които вие като човечество предизвиквате. Души, вие не очаквахте да се пробудите за безмерната Любов и висшата Истина, но Сега вече го правите!

Навлизате във време на забързан и силен прогрес, и за да обобщим разговора си, ще кажем: Достигнахте точката на активация и нестихваща способност да Творите. Ще видите промените, които искахте от много дълго време насам.

Разпознаваме с Любов много от вас, които са готови да приключат земния си опит, свързан с трудности и страдание. Тези вибрации няма повече да ви потискат и отнемат усещането за блаженство.

По-скоро ще ви пренесат към място с постоянна хармония, където ще можете да я изпитвате към всеки и всичко, а околният свят ще я отразява за доброто на всичко, което Е.

Благодарим Ви, Вашето Звездно Семейство

ИзточникПревод: Мира Андреева | Самосъзнание.com
Прочети още:


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments