Супер Порталът ще бъде в сила Сега – Архангел Рафаил 16.11.2013


Архангел Рафаил чрез Марк Гамма

Мои обични хора , говори Архангел Рафаил. Друга прекрасна седмица на вашата времева линия и измерение отново премина и аз съм щастлив да ви представя ново съобщение. Както винаги ние отново препоръчваме, да отворите вашето вътрешно пространство на сърцето си съзнателно, при получаване на друго съобщение от нас. По този начин вие ще бъдете в състояние да получите пълната енергия, възникнала при това съобщение, съответно във вътрешното си сърце.

Насладете се тук на моето присъствие и на присъствието на нашия Небесен Баща, нашият Създател на Всичко, като той отново ще ме придружава тук, когато изпращам това съобщение. Ако имате правилният вид чувствителност, ще осъзнаете тази светлинна енергия, а всички останали, които не притежават такава висока степен на чувствителност, могат да чувстват този вид енергия, тъй като тя също е достигнала ново ниво, ново качество и интензивност. За всички, които все още изпитват трудност при усещането на тези вибрации, се препоръчва да отделят повече време, когато се подготвят за четене и по време на четене на някое съобщение.

Все пак сега хората са склонни да се отнасят към нашите съобщения, все едно консумират "бързи храни". Наистина, това не е въпрос на количество, а на качество и времето, прилагано към четенето на нашите послания – винаги е важно колко време ще отделите за четене на нашите послания. Няма смисъл изобщо да се четат възможно най – много съобщения . Нито пък има смисъл да се преценява в зависимост от броя на духовните книги, прочетени в миналото. Не, наистина има смисъл първо, ако започнете да разбирате този вид литература . И може би тази стара поговорка може да бъде от помощ тук, която казваше:

"По-малкото е повече!"

След като разберете това, ще бъдете на правилния път. А ако не искате да разберете тази поговорка, аз ви моля да отделите достатъчно време, за да го обмислите. Защото, ако не можете да разберете истинският му вътрешен смисъл, вие със сигурност ще се провалите в постигането на това, което ще се иска от вас скоро.

След това кратко въведение, нека да се заемем със същността на днешното послание. Както бе споменато миналата седмица вече, ще ви бъде разрешено да изпитате идващия "Супер – Портал". Аз вече настроих канала ми и го подготвих за това , което предстои и сега е ваш ред , тъй като е изключително важно.

Сега този "Супер – Портал" е на път да бъде отворен, т.е., когато четете това съобщение, вие ще се къпете вече в неговата енергия, която е основно Любов от такова високо качество, което никога не сте преживявали преди! Масивни и мощни енергии са изпратени тук от нашия Създател на Всичко – те ще обгърнат Гая и нейните жителите с някаква особена енергия от невероятно мощен вид! Нищо няма да бъде пропуснато – нито скалния камък, нито малко камъче, нито някой атом – нищо, което е от творчески и небесен произход и създаване. Всичко ще се къпе в тази енергия – всичко ще бъде обгърнато и всичко ще усети нейното влияние.

Ако погледнем назад, след края на тази седмица всички вие със сигурност ще забележите, че нещо се е променило. Вие няма да останате същите, както преди – след като сте изпитали това миналата седмица . Ще се почувствате по различен начин – някак променени и ще се събудите! Събуждайки се в някаква нова представа – събуждането за нещо много ясно и стягащо. И вие ще забележите също, че всичко, което е било споменавано от нас, отново и отново, стигна до вас най – накрая .

Пристъпваме към следващата ни тема и сега е ред на нашия Баща , Творецът на "Всичко , Което Е" :

Мои любими деца, любими мои хора на Земята. Аз, небесният ви Баща, придружавам винаги Рафаил, когато той ще представи съобщение за вас. И двамата трябва да ви предадем всичко, което е необходимо. Ще ви бъде дадена възможност да получите моята енергия и моята любов, заедно с всяко съобщение. Това е, за да сте подготвени за всичко, което ще дойде сега. Вашите тела също ще преминат такава подготовка своевременно.

Много от вас са приключили вече процесът на разработване на техните светлинни тела. Това не е начинът, по който само някаква шепа свръх – мотивирани хора, работещи със Светлината, могат да са далеч напред, тъй като е публично разпространено. Не всички от вас поддържат такава скорост, в някои сходни процеси, когато са подготвени за всичко, за да се проявяват и еволюират на Земята в подходяща времева линия.

Отидете във вътрешното си сърце, усетете присъствието ми там и почувствайте, че съм на ваша страна. Знам, че все още има много хора които намират, че е доста трудно да се следват думите ми тук. Не се отчайвайте, дори ако не можете да ме почувствате, аз съм винаги с вас, и това се отнася за всички вас, тъй като всички вие имате еднакви права! Никой не е повече, нито по-малко важен. Всички вие сте мои деца и сте тези, които ми дават възможност да събера много опит, за който сте се въплътили специално тук, на Земята .

Всичките ви преживявания, всички тези прекрасни моменти, се споделят и съхраняват далеч в "База Данни" на вашите Акашови записи, които са свързани с "Всичко, Което Е". Такива са връзките, които ми дават възможност, като Създател на "Всичко, Което Е", да раста, да опитвам, да стана по-знаещ. Всички вие сте една неразделна част от мен и това е причината, поради която целия колективен опит и спомени принадлежат на всички нас. Ние сме Колективното съзнание на "Всичко, Което Е"! Ние всички сме Създателите на "Всичко, Което Е"! Това е така и ще бъде така – за цялото време! Вие сте Създаващите Богове и много скоро ще се превърнете в "Новите Висши Учители на Земята"!

Много скоро вие ще сте тези, които ще преподават на други цивилизации, на други светове във Вселената, всичко, което сте преживели и преживявавате тук, на планетата Земя. Това ще стане прекрасен и чудесен резултат, очакващ ви в сегашната времева линия.

И тук аз отново се обръщам към сина си Рафаил, така че той може да продължи с посланието си тук. Аз ще се върна при вас, любими мои хора, Аз ви обичам и съм винаги с вас .

Вашият Баща

След като баща ми ми даде думата отново, аз искам да направя заключение на днешното ми послание, както следва, любими мои хора тук, на Земята :

Вие сте промяната, вие сте конкретните тези променящи "Всичко, Което Е" и "Всичко, Каквото Ще Стане"! Вие сте тези, които в цялата Вселената са преминали този изключително труден и важен път тук, на Земята. Никой друг от всички същества във Вселената не трябваше да премине през това екстремно образование, което трябваше да преживеете вие. Вие сте най-опитните Висши Учители, които са възникнали от тази много голяма игра на Възнесението от някаква особена планета с всичките й жители. Станете най – съзнателни от този факт и най-накрая ще разберете какво значение сте придобили за расата си и като обитател на тази Вселена.

Ще се върна в рамките на една седмица и ще съм придружен от нашият Баща, както вече бе съобщено. А той ще бъде придружен допълнително също, тъй като нашият Баща скоро ще се радва на Богинята си, която ще бъде до него отново, тъй като тя, в своята инкарнация ( въплъщение ) на Земята, ще изпълни задачата си много скоро. Тя ще напусне Земята скоро, въпреки че това е трябвало да бъде направено още много по-рано. Ние всички ще я посрещнем с отворени обятия и ще я запозная с вас своевременно .

Тя ще говори с вас чрез този канал също скоро. Дори и тя не е наясно за това, какво ще се случи. Що се отнася до опита й на Земята, няма право на предпочитание, тъй като тя е женската част от нашия Създател, въплътена на Земята сега. Тя трябва да си отиде по същия начин, както всички хора тук. Ние ще се върнем и то съвсем скоро , любими мои хора.

Вашият Архангел Рафаил , придружен от нашия небесен Баща

Източник

Превод: Миленa ван Лиер

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments