Числото на Звяра 666 и Графена

 

Кое е числото на звяра?

ЕВОЛЮЦИЯТА НА ВЪГЛЕРОДА ДО СИЛИЦИЕВ

ГРАФЕН (666) ПРЕДОТВРАТЯВА ЕВОЛЮЦИЯТА НА ВЪГЛЕРОДА В СИЛИЦИЙ✨✨✨


"Ето мъдростта"

Който има разум, нека изчисли числото на звяра, защото това е числото на човека. 

Неговото число е шестстотин шестдесет и шест. 

Ето как числото, което бележи звяра, е посочено в книгата Откровение 13:18, за да може да бъде разпознато с идването на края на света.

Както видяхме, ние вече сме в така наречения "край на света", който не е краят на земята, а краят на цикъл на човечеството, краят на всички системи, които познаваме досега: политически, икономически, образователни, информативни, здравни, културни и др. 

Само пълният срив на всички системи, ще отстъпи място на новото.

Вярно е също, че това няма да продължи дълго, само 42 месеца от назначаването на звяра, така че най-късно ще бъде между 2025 и 2027 година.

Но също така знаехме, че управляващите в света ще направят всичко възможно, за да попречат на по-голямата част от човечеството да еволюира в съзнанието и да може да премине към новия цикъл или Новата ера.

И те са го правили, систематично, чрез законите за абортите, джендър идеологията, наркотиците, трансхуманистичната тенденция, ви_русологични атаки, отрови във водата и въздуха, ГМО храни и сега с графеновите инокулации, който е елементът, който е намерен най-много в различните VQunas.

Графенът е вещество, съставено от чист въглерод.

В библейския стих Йоан, авторът на Апокалипсиса (откровение), казва, че числото 666 е числото на човека. 

И той казва това, защото числото 666 е свързано с въглеродния атом и човека.

Въглеродът е един от 5-те елемента на човешката ДНК и се състои от 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона, което е еквивалентно на 666. 

Въглеродът и графенът са еднакви, и двете образуват шестоъгълни клетки. 

Следователно инжекциите, които поставят, съдържат атомно число 666 и шест ъглови модели.

Това е код, който в Библията се нарича "белега на звяра" и позволява на контрольорите да знаят кой е "техен". 

Те ги брандират, както животновъдите брандират добитъка си.

В природата въглеродът се проявява под формата на графит или диамант. 

Те са два напълно различни пътя. 

Поради тази причина се казва, че еволюцията, която преживяваме, е от "въглерод към силиций", тъй като силициът кристализира със същия модел като диаманта.

Атомният номер на силиция е 14. 

Той има 14 протона, равен брой електрони и неутрони.

Масовото му число е 28.

Въглеродът и силицият са химически много сходни. 

И двете могат да образуват четириатомни връзки едновременно, което ги прави много подходящи за образуване на дълги вериги от молекули, открити в живота, като протеини и ДНК. 

Силицият е вторият най-разпространен елемент след кислорода в земната кора.

Голямата разлика е, че например връзките въглерод-кислород могат да се правят и прекъсват, но със силиция те са вечни, не свършват.

При предишните еволюционни промени, Човешкото същество винаги е оставало със своята ДНК, базирана на въглеродния елемент, в третото измерение, а сега идва промяната на неговата ДНК в СИЛИЦЕВИЯ елемент, тоест основата на кварцовия кристал, кристална ДНК. 

Това е, което тъмните драйвери целят да предотвратят.

ДНК от въглород към силиции

Квантов скок се случва, когато атомът претърпява модификация поради „външни“ сили, които го „принуждават“ да мутира вътрешно и следователно го модифицират структурно, променяйки морфологията му към други елементи.

Частиците на светлината, наречени фотони, ще бъдат причината за тази промяна в атома на материята в третото измерение 3D, чиито частици вибрират с 9/10 от скоростта на светлината, „премествайки“ я към по-фино измерение и на честоти, по-големи от скоростта на светлината, където масата изчезва като такава.

Морфологията на Човешкото Същество ще мутира към силициевия елемент, който е кристален елемент (на гръцки ХРИСТОС означава КРИСТАЛ), който ще представлява квантов скок на честотата, в спирала на ФИБОНАЧИ, която е в основата на генетиката на Човешко същество, съставено от кристални структури.

Ето защо хората са били затворени в домовете си, затова им е възпрепятствано свободно да получават Слънцето, тъй като без Слънцето еволюцията ще бъде невъзможна. 

Поради тази причина те също са изолирани и преди всичко поради тази причина са инокулирани с графен/въглерод: за да се предотврати естествената еволюция на човешката ДНК от въглерод към силиций.

Само тези, които запазят своята ДНК непокътната, ще могат да направят еволюционния скок към силиция. 

Но тези, които си позволяват да бъдат инокулирани с графен, ще започнат бавно или бързо влошаване на физическото си тяло, защото честотата на Земята продължава и ще продължи да се повишава и колкото по-висока е външната честота, толкова повече се сблъсква с по-ниската и плътна честоти на графен.

Ако хората вече бяха на ниски честоти преди, поради страх, сега с инокулацията с графен това се увеличава. 

И колкото повече се излагат на чисти места, на природата, на животни или моменти с високи честоти, като радост или любов, толкова по-зле ще се чувстват, защото в тях възникват честотни сблъсъци, които отслабват тялото. 

Всъщност е доказано, че маските съдържат графен.

Тялото иска да вибрира високо, а графенът го предотвратява. 

По този начин тялото на човека, който е инокулиран, е възпрепятстван да продължи своята еволюция в съзнанието и рано, или късно ще се откаже. 

Ето защо сега има толкова много хора в болници и спешни отделения, които вече са инокулирани.

Messenger RNA v4cun4s може да представлява крайъгълния камък на новата ва_ксинология.

~Извънземен живот ✨👽 ✨

* © 4.19.23 Джоан Ащар, Междузвезден командир *

От Misteri1963 - 31 януари 2022 г.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments