ПРАКТИКА ЗА РАЗБИРАНЕ НА СИГНАЛИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА

 

Практики за разбиране езика на Вселената

В Космоса време няма. Има < СЪБИТИЕ - СЛЕДСТВИЕ >


  • Езикът на фините чувства

Това е нашето енергийно, емоционално и интуитивно състояние. Ето защо е толкова важно да слушате себе си, Душата си и това, което сърцето ви подсказва. За съжаление за съвременния човек е трудно да чуе сърцето си.

Ако Душата ви пее, вие сте на прав път, ако изпитвате дискомфорт, тежест, неяснота, тревога - вие сте избрали грешен път!

  • Езикът на главата

Ако не слушаме сърцето, Висшите сили използват езика на знаците и сигналите. Това е малко вероятно случайно събитие. Можеш да се задавиш, кракът да си удариш, нещо да падне в близост до теб, някой да се намеси или каже нещо. Нас ни предупреждават както за добри, така и за лоши събития. Погледнете по-отблизо света около вас, хората около себе си! Такива знаци могат да се тълкуват само след свършен факт.

В случай, че не разбирате тези сигнали, знаците се повтарят до три пъти и след това Висшите сили преминават към следващия, по-груб начин на общуване с вас.

  • Езикът на ситуацията

Ако човек се е отклонил от пътя си, започват да говорят с вас на езика на ситуациите - сделката не се е състояла, важна среща е прекъсната, жена ви изневерява и т.н. ... Всички ситуации са Уроци на Живота. Може би Висшите сили не ви притесняват, а ви предпазват от по-лош проблем?

Ако човек се дразни след тези сигнали и не ги разбира, тогава методите на възпитание се затягат. Те искат да ви покажат, че грешите. Но ако урокът се разбере, ситуацията се изравнява и неуспехите бързо се заменят с успехи.

  • Езикът на провала

Това е Божието наказание или възмездие. Удрят по това, което е най-ценно за човек. Ако това са пари, тогава върху финансовото му състояние. Любовните отношения се сриват, често болестта се използва като образователен процес. Удрят ви така, че е невъзможно да не забележите или пропуснете. И винаги трябва да разберете защо сте били "наказани"!? И ако разберете защо, тогава наказанието се премахва и проблемите изчезват.

С помощта на такива неуспехи Висшите сили насочват човек по пътя му, така че той да изпълни съдбата си.

  • Директен контакт

Наказанието се повтаря три пъти, ако не реагирате, тогава се използва езикът на директния контакт. Стигаш до биоенергетик, ясновидец, лечител, свещеник, попадаш на лекция (вкарват те), където изведнъж ти се обяснява причината за неуспехите ти!

  • Езикът на агресията

Грубият начин на обръщение – например, излизайки от къщата, виждате голям надпис „Ти си глупак!“ На стената, докато не разберете, че тази фраза се отнася за вас, тя ще остане на мястото си! Или седиш и си мислиш "време е да се разведа" ... и в това време един напълно здрав стол под теб се разпада и счупва.

Това означава, че ви е дадено да разберете какво ще излезе от вашето начинание...

  • Езикът на внушението

Директен текст за запаметяване. Основава се на използването на паметта директно, без участието на мисленето. Човек се пристрастява към алкохол, наркотици, казина, секти, риболов и т.н. Всеки получава това, което заслужава. И не е късно да промени решението си - има шанс.

  • Езикът "ДА БЪДЕШ ИЛИ ДА НЕ БЪДЕШ?"

Тогава възпитателния процес става по-груб и суров, наказанието се засилва, сякаш изведнъж се появяват нелечими болести, стават злополуки.

И ако след това човек не разбере нищо, той просто се отстранява от земния живот.


Източник: "Кой съм аз?"

Текст от руски език благодарение на Свилен Балабанов

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments