ШЕСТ МЕСЕЦА НА СОКОВЕ - Част 1

фреш и вода

Скъпи приятели,

изключително съм щастлив да ви запозная с историята на моят приятел Димитър Русинов, който изкара почти 6 месеца без храна, единствено с прясно изцедени сокове (фреш) и вода. 

В продължение на няколко дни, в няколко поредни части, той самият избра да ви разкаже (на вас читателите на Самосъзнание.com и Природолечение.com) за опитът си в сферата на „невероятното”, а за голяма част от хората и „невъзможно” изживяване наречено изчистване на физическото тяло.

Част 1
6 Месеца на Сокове

С настоящото описание искам да споделя своя опит в сферата на „невероятното”, а за голяма част от хората и „невъзможно”, изживяване наречено изчистване на физическото тяло.

През периода от 15.04.2016 до 05.10.2016 г. (почти 6 месеца) прекарах без храна, единствено с прясно изцедени сокове (фреш) и вода.

Целта ми е да изложа безпристрастно, доколкото ми е възможно, процеса, през който преминах, за да почистя вътрешните си органи. Описаното отразява единствено и само моя опит и като правило той няма да съвпада с Вашия евентуален опит, но би дал отговори на някои въпроси, които биха възникнали по време на тази практика.

Ще се постарая изложеното да бъде ясно, поради което ще го разделя на няколко раздела. И така започвам:

Мотивация

Аз съм на 38 години, женен, с две малки деца и по професия съм юрист. Към началото на процеса бях 118 кг., които на моят ръст от почти 190 см. не изглеждах чак толкова зле. Въпреки това, теглото ми създаваше проблеми в кръста и коленете. Имах камъни в жлъчката, които водеха до болки в черния дроб, а последните месеци и присвивания в бъбреците (без да получавам бъбречна криза).

В този период усещах зацикляне в живота си. Всичко вървеше нормално – добра работа, разкошно семейство, собствена къща, но някак си рутинно. Нямаш проблеми, но въпреки това чувстваш, че нещо трябва да се промени, да получиш нов тласък напред.

Тогава попаднах на информацията за този метод на изчистване, който може да реши физическите ми проблеми, а впоследствие усетих, че помага и за нефизически такива. С човека, който ми предостави необходимата информация и ме води през целия процес, се познаваме от 16 г. Знаех, че през периода 2013 – 2015 г. той не беше поемал твърда храна, като част от периода е изкарал само на сокове, а останалата част на чисто праноядство и се поинтересувах от неговите мотиви за това. Информацията получих, докато пътувахме само двамата до Загреб и обратно – близо 20 часа път, през които имах възможност да се запозная с ползите от една такава стъпка, като водещото за мен беше да изчистя замърсеното си от неправилно хранене и експлоатиране тяло.

Продължение - Същност на процеса (физиологичен ефект) - ШЕСТ МЕСЕЦА НА СОКОВЕ - Част 2


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments