Послание на Хиларион 28 юни – 6 юли 2015г.

Божествена Любов и Светлина

Възлюбени,

Тъй като животът на планетата продължава да еволюира и да се разширява, мнозина са призовани да се синхронизират с целта на точно това свое въплъщение. На всяка личност подобава да търси отговорите в себе си, за разгръщането на тази предопределена служба на Божествения план и съзнателно и с намерение да се синхронизира с нея всеки ден. Когато правите това, започват да се случват събития, които сякаш са Божествено насочени. За това ще има още информация, която ще дойде при вас чрез различни източници като привличане на хора към вашето внимание и сфера на влияние, които резонират с целта на душата ви, и могат да ви окажат съдействие, което да ви помогне да стъпите на истинския си път. До вашето знание ще бъде доведена информация под форма на книги, уебсайтове и хора, които ще ви помогнат да си спомните работата за вършене, за която сте дошли тук. Сега се отваряте за най-висшия си потенциал, стъпка по стъпка, за да не се претоварите и да не прегорите. Пътят ви трябва да ви се струва добър.

На хоризонта има нова зора, време на пълноценни и положителни опити, които помагат за спояването на връзки, които ще са ви от полза в бъдеще. Когато се сблъскате със ситуация, която не сте предвидили и която изисква да направите избор и да решите и това ви претоварва, не бързайте да се впускате в действие, а изчакайте за знаци, които ще ви насочат към най-висшия резултат. Отделете време, за да сте навън и да се отпуснете, да играете, да се смеете и просто да сте. Когато правите това, вие силно се обновявате и се възстановява равновесието. Това води до по-голяма яснота във всички ситуации и събития, с които се срещате и ще сте в по-голяма връзка със своята същност и с това, което за вас е правилно да направите. Другите около вас имат да следват собствените си пътища и това трябва да се уважава и цени. Вярно е, че Всички са ЕДНО, обаче всяка личност е уникална искра от Божественото и има своя цел. Те трябва да позволят на Божественото да изрази и да прояви чрез тях по начин, който за тях е усилващ и извисяващ. По този начин се служи на всички.

Сега вие започвате да встъпвате в личната си сила. Вие извършихте повечето работа по изчистване на стари мисъл-форми и начини на съществуване, които не обслужват пътя, който избрахте, и ги освободихте. Сега сте като празен съд, който вселената се стреми да напълни чрез възможности и срещи, които са повече синхронизирани с истинския призив на душата ви. Подобното започва да привлича подобно – онези, които резонират със същата честота и цел. В живота ви ще дойдат хора чрез случайна среща, чрез планирани споразумения, чрез дейности на групи души. В живота ви ще има чудеса на моменти, защото когато човек е напълно синхронизиран с божествената си същност и следва насоките и, много по-често се случва проявление на мечтите и желанията му с лекота и грация, които се усещат естествено и хармонично.

Вие изградихте здрава основа и сега никой и нищо не може да ви отклони от истинската ви цел и това е както трябва да бъде. В по-висшите реалности действа работата на божествената воля и всяка душа е уведомена за ролята си във външното нейно проявление. Не се съмнявайте във вашата роля в това, а по-скоро вярвайте, че всичко е както е предначертано и следвайте вътрешното си напътствие относно това какво да правите. Нека се изпълни Божествената воля в и чрез вас. Бъдете наясно с факта, че божествената воля за живота ви през вековете беше и винаги е вие да изпитвате даровете и красотата, които са на разположение за съ-творене във всичките му дейности. Вземете даровете, които ви се предлагат с пълна увереност, че това е във ваш най-висш и най-добър интерес. Синхронизирайте сърцето си с извора на любовта и изобилието на вселената и пийте дълбоко от него.

Помнете, че колкото по-дълбоко пускате корени в Земята, толкова по-високи ще израснете. Позволете на нежната си душа да се разшири във всичко, което сте желали. Бъдете невероятната искряща звезда в сърцето на Безкрайното. Бъдете бокалът на чиста светлина, преливаща със слава и благодат. Пийте от нектара на радост, която тече към вас от божествената ви същност. Вътрешното разширение на божествената ви природа във вас ще изисква физическо действие в следващите стъпки на благословеното ви пътуване. Останете в синхрон със съвършенството на всичко живо. Когато отделяте време за творчество, това е сякаш да отделите време за молитва, това е дейност, която обединява видимото и невидимото, познатото и непознатото. Вие сте достойни заради времето, което ви трябва, за да създадете това, което чувствате, че сте призовани да създадете.

До скоро...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/06/28-6-2015.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

 1. Извини ме за прямотата възлюбени братко, но всичко си върви по старому. Политиците са си политици, медиите са си медии, посланията си циклят на едно и също. Никой, повтарям: никой, включително и Сорос не ще да се отказва от придобитото материално богатство, Обама си е все този войнолюбец и си живее по курортите, политиците си вземат данъка от балъците данъкоплатци ... а вие си въртите старата грамофонна плоча.
  Не искам да обиждам йерарсите на Светлината, но вие сте най-непотребната и нерешителна паплач в цялото мироздание и вече ви се смее всеки.
  Ще дойде време и наистина никой няма да вярва на празнодумци, дотегнахте дори на самите "работници" на "светлината" и те не ви слушат вече. Такава Космическа нерешителност като вашата не е редна. Вие сте наистина безумни и празни дърдорковци.

  Сорос и сие, президенти, бизнесмени и политици продължават да паразитират - те ви направиха за смях. Съжалявам, но вие сте твърде нерешителни за да оправите Мирозданието.

  ОтговорИзтриване
 2. Грешиш и бързаш с изводите си, братленце... Аз също виждам, че сякаш всичко си тече по старому, но същевременно забелязвам дори и най-малката промяна. Мен също ме боли и вече почти не издържам, както всички вас... Тези, управляващите среди, не ги гледай - те са последни и ще има бая да ги чакаме да превключат, но това е само техния собствен и личен избор и никой друг не е способен да влияе на него... За съжаление е така, но и ни е нужно огромно търпение да изчакаме за по-осезаеми и драстични положителни резултати. Внимавайте всички с енергиите през септември месец, а и след това! Не давайте от енергията си на тъмните сили! Колкото и хаотични да изглеждат реалностите, те са решаващи! Нека не се отказваме на финала и нека бъдем силни и помогнем нещата да започнат да се случват! С напредъка, в който сме, не можем да оставим действията за по-късно, защото всичко се случва в сега и това също е собствен избор! Не се предавайте, бъдете смели и решителни и направете живота си щастлив и пълноценен! Изпращам ви благословии и сърдечни пожелания за успех на всички! Любовта и Светлината чакат да бъдат открити!...

  ОтговорИзтриване