Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 21 – 28 юни 2015г.

Седмично послание на Хиларион 21 – 28 юни 2015г.

в хармония с личните си енергийни цикли

Възлюбени,

Всеки един от вас се приближава до по-силна връзка с божествената си природа и това ще ви помогне да се чувствате по-стабилни отколкото бяхте в последните няколко месеца. Този процес отваря нови врати на възприятие, което ще ви помогне да се придвижите още напред. Винаги има приливи и отливи в енергийните вълни, които преминават през личните и планетарните ви цикли. Когато сте наясно с тях и с това как те ви влияят, вие се синхронизирате с влиянието им и действате в синхрон. Като правите това, животът става по-хармоничен и по-приятен. Хората около вас са по-отзивчиви и показват своята признателност и любов. Когато сте в хармония с личните си енергийни цикли, животът става все повече разгръщащо се приключение на нов опит. Това ново състояние на съществуване изисква този, който го приема, да е склонен да отиде отвъд установените си зони на комфорт и да предприеме нужните стъпки в нови посоки.

Трябва смелост и кураж, за да се придвижите отвъд старите си модели на ограничение и да предприемете действие, за да оформите нова пътека, като човек, който изоставя всичко, което е изпитал в живота си, за да направи старт в ново начало, което го приканва да върви напред. Оставете съмненията в себе си и нерешителността да се разсеят, тъй като правилният път, който трябва да последвате, ще се разгърне в божественото си време. Знаем, че е трудно да се фокусирате само върху едно нещо, защото сетивата ви са атакувани от творчески мисли и идеи. Прекарвайте време навън, седейки тихо и изпитвайки гледките и звуците, които обгръщат сетивата ви. Това помага да заземите енергиите си и ви поддържа в синхрон с божествената ви природа. Следващата стъпка ще ви се изясни чрез тази дейност на поддържане на нещата опростени. Знайте, че има много любящи, подкрепящи и подхранващи енергийни същества, които постоянно ви заобикалят. Всичко е в процеса на разгръщане на историята на личния ви и колективен живот.

Ние откриваме, че много от вас сега изпитват завръщането на енергийния поток чрез човешката ви операционна система. За много от вас това беше липсващата съставка, която се чувстваше като откъснатост от енергията на източника. Този процес бе необходим, за да ви даде нужното време да абсорбирате, асимилирате и интегрирате новите вливания на информация и активирания, които се изпращат на вълни от любов. Този процес продължава, понякога идва като голям енергиен поток, а друг път като време за почивка. Животът е продължителен цикъл на спадове и върхове и винаги има движение, дори и когато не го усещате. Следвайте знаците, които ви дава вашето физическо тяло, защото е важно да ги слушате, за да сте здрави и да сте добре на всички нива на взаимодействие.

Вие преминавате през прераждане и вашето тяло, ум и дух са привеждани в съответствие и връзка, за да можете да проявите по-велика реалност от тази, която познавахте преди. Вие сте в процес на регенерация и трансформация, което ви предлага възможност да изразите себе си по нови начини. Хванете тези моменти, когато се проявят в живота ви, защото те изнасят на повърхността нови съкровища от душата ви. Винаги от вас зависи да изберете как да израснете, да се придвижите напред и да се разширите в осъзнаването и еволюцията, няма кой друг да направи това вместо вас. Когато предприемате поемане на нова посока, това, от което се нуждаете, за да го проявите, ще бъде привлечено към вас.

Изпитайте радостта и удовлетворението, които идват с творчеството и очаквайте неочакваното – защото вашият живот може чудно да поеме нова посока. Във вашето ново начало вие достигате ново ниво на разбиране, което ви помага да достигнете нови вътрешни измерения. Като следвате вътрешната си мъдрост и слушате вътрешното си напътствие, ще постигнете успех във всичките си начинания. Всичко, което се изисква, е активното ви участие и това е ключът, който отключва великия ви потенциал.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/06/21-28-2015.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments