Гама Светлина, идваща от Галактическото Ядро - 28.09.2015

Галактическото Ядро - 28.09.2015

- Света ще претърпи огромна промяна вследствие на въздействието, което една мощна вълна от гама светлина, идваща от Галактическото Ядро, ще окаже върху Земята и нейните същества!

- Старите модели не работят вече. Вибрацията е друга, хората са други, старите модели се разрушават, усеща се нали?

- Всеки има право на личен избор – да види новото или да остане в старите модели.

- 28.09.2015 г. е датата, на която тази Супер-Вълна ще отбележи своя пик, при който ще бъде достигната най-високата енергийна честота, измервана някога в космоса и съвременната история.

- Неоспорим научно доказан факт – вибрацията на Земята се е повишила в последните месеци.

- Много същества не осъзнават, че тази нововъзприемана реалност – новата Земя, също ще представлява холограмна матрица, която обаче ще бъде значително по-усъвършенствана в сравнение със старата контролна решетка, която познаваме от над 300000 години.

- Работете върху себе си, това е най-доброто, което може да направите. Отговорите са във вас.

- В момента протича постоянно нарастване на честотата на гама светлината, тъй като навлизаме в най-интензивната област на фотонния пояс, така че се опитайте да почувствате въздействието й върху тялото, ума и емоциите си през септември!

- Доказано е, че гама светлината може мигновено да трансформира ДНК-то на всеки един вид, така че той да еволюира до висшата си форма. В момента вие буквално еволюирате с ускорени темпове към своята най-висша версия! (Ако искате да го видите, разбира се!)

- Някои чертаят мрачни прогнози във връзка с всичко това, а други изобщо не осъзнават какво всъщност се случва.

- Важно е да се освободите от всичко, което не е служило на душата ви до този момент, и да се отворите напълно за безграничните възможности на вселената. (Усещате го нали?)

- Повечето от вас вече усещат постоянното повишаване на честотата в телата си. Много от вас са забелязали, че са подложени на смяна на местоживеенето, разпадане на връзки или загуба на вещи. Възможно е до известна степен да се чувствате неадекватни, самотни и дори изгубени.

- Обичайте с цялото си сърце, ум и душа! Това е тайната.

- Обичайте самите себе си с цялото си сърце, ум и душа! Нямате друга работа за вършене, освен тази!

Готови ли сте?

Източник


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments