Пълно Слънчево Затъмнение - Новолуние в Риби + Равноденствие 20-21 март 2015

Слънчево Затъмнени и Равноденствие


Равноденствието настъпва и мощен портал се отваря със Слънчево Затъмнение и Новолуние в Риби!

20 март отваря един изключителен портал за всички нас, за да направим един гигантски скок напред!

Подобно на нашите предци преди нас, ние сме призовани да паузираме с благоговение и да се настроим към по-големите космически цикли, от които всички сме част.

Енергията на Рибите ни насърчава да мечтаем и визуализираме за това, с което можем да допринесем за създаването на света, който желаем да обитаваме.

С прости действия на доброта, започващи от нас самите, революцията ще се роди във всеки един от нас. Защото когато ние се лекуваме, ние помагаме на другите да се излекуват. Тъй като ние изменяме нашите вибрации, ние допринасяме по невидими начини за повдигане на енергийната мрежа, която ни свързва.

Имаме фантастична възможност да подредим нещата докато се движим напред към една нова реалност. Нека всичко старо си отиде, и започнем на чисто!

Нека вашето тяло, ум и душа се окъпят в любящите енергии на творението, което наистина сте! Оставете великолепните енергии на чисто божествените намерения да ви пречистят.

Нека вашият Висш Аз ви хване за ръка и ви води през вратата на безкрайните възможности за творчество. Отворете всичките си чакра за изцеление и любящи енергии, и ето - новото ви АЗ.

Прочети още:



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

  1. Благодаря, Димитър Кирилов! Дано повече хора се отворят и реагират подобаващо. Аз също смятам, че енергиите са много силни и трябва да се носим зряло и мъдро по течението. И според мен такова уникално съвпадение значи много голямо нещо. Зная, че всички мечтаем и искаме един по-добър свят. Нека бъдем силни и радостни да го направим!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти Димитър, за просветлението което ни носиш. Чета сайта ти от 3 години и все исках да ти благодаря, но не знам защо все отлагах. Сега моментът настъпи. Огромно БЛАГОДАРЯ! Продължавай все така Слънчев Ангеле! Нека Бог до те БЛАГОСЛОВИ!

    ОтговорИзтриване