Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 4 - 11 януари 2015г.

Седмично послание на Хиларион 4 - 11 януари 2015г.

Светлина и Знание в себе си

Възлюбени,

Пътят пред вас има процъфтяващ потенциал и възможности. Онези от вас, които упорито работеха като начинаещи по пътя на Светлината, сега ще започнат да берат плодовете на труда си. Тези награди идват като процъфтяване на нови духовни дарби. Тези дарби чакат вътре във вас да бъдат открити, изследвани и развивани. Мнозина от вас започват да имат видения, които контролирате и след това насочвате според желанието си. Това е знак за човек, който е пробуден и е наясно с истинското си присъствие, човек, който е Майстор на Себе си. Повече не затъвате в объркване по отношение на това кой и какво сте. Вие ЗНАЕТЕ, че сте същество от Светлина и че ИЗБРАХТЕ да сте тук на Земята специално за тези времена, в които сте сега. Ще намирате за много по-лесно да осъществявате плановете, целите и проектите си, онези, които са били поставени до сега. Ще бъдете удивени от скоростта, с която сега те се материализират в света.

Сега намирате, че сте способни да се фокусирате и да запазите курса, когато започвате и завършвате проектите, по които сте работили. Всеки от вас има поне една дарба, която да сподели със света в каквато и форма да е тя. Трябва да вярвате в себе си без значение колко странни и необикновени изглеждат творческите идеи, които идват в ума ви. Отворете се за новите идеи, които идват в съзнанието ви. Записвайте веднага тези идеи с датата, на която ги получавате. Направете си график за преглеждане на дневника си поне веднъж седмично, за да освежите паметта си. Понякога в ума ви ще идва повече информация, докато четете и преглеждате записките си. Записвайте също и тази информация. След това започнете да наблюдавате съвпаденията така, както се случват в ежедневието ви, тъй като вашите водачи и ангели идват, за да ви помагат за материализиране на идеите ви. Трябва да искате тази помощ всеки ден и да сте склонни да следвате информацията, която идва при вас.

Колективното поле на човешкото съзнание беше ъпгрейдвано с по-висшата енергия, която навлиза в атмосферата на Земята. Това причинява много смут в онези, които нямат представа какво се случва в космоса. Те чувстват, че животът им е преобърнат наопъки и се стремят да разберат защо е така. Тези хора се обръщат към интернет, за да търсят отговорите и намират местата на Светлина, Любов и Вдъхновение, които бяха създадени от онези от вас, които са в синхрон с божествената си мисия и цел и които подготвиха тези интернет фарове, за да помагат на търсещите да намерят пътя си. Вашите центрове на светлина ще бъдат виждани отсега нататък и ще са търсени от все повече пробуждащи се хора. Вашата по-голяма роля на планетата сега се разгръща. Като посланик и емисар на Твореца задачата ви е да излъчвате Светлината си като пример за другите хора по света. Вътрешната ви Светлина трябва да е по-видима във външния израз на всички аспекти от живота ви.

Тези времена изискват по-голяма отговорност от всеки от вас, когато се стремите да поддържате по-висшата визия за света, който мечтаете да създадете и да поддържате. Именно вие сте тези, които го създават! Няма никой друг, само такива като вас, които са готови да стоят в светлината си и в истината си и ежедневно да СА това! Така че ние ви молим да продължите да сте творци на пътя и светлините по пътя; сега не е време да почивате на лаврите си. Вие се дипломирахте, преминахте тестовете на начинаещите и сега започва сериозната ви работа. Ние обещаваме, че това ще е работа, изпълнена с увеличаваща се радост, мир и щастие, повече отколкото някога сте изпитвали. Когато всеки човек работи от по-висшите измерения, животът просто изглежда толкова по-лесен, по удовлетворяващ, по-разширяващ и обогатяващ във всички аспекти на ежедневието. Направете каквото е необходимо, за да приложите и поддържате това по-висше състояние на съществуване.

Като заземявате ежедневно светлината си и космическата светлина в центъра на Земята, вие помагате на всички да се свържат отново с по-висшата си същност. Когато тази връзка става по-често и по-осъзнато, в резултат ще има висока степен на пробуждане и цялото колективно поле на човечеството е подсилено, за да носи повече Светлина и Знание в себе си. Тъй като самите вълни на земната атмосфера носят тази подсилваща енергия, всички обитатели на Земята са ъпгрейдвани до по-висока честота по време на процеса на осмоза. Това, което се случва на един човек, наистина се случва за всички. Колкото повече хора по света могат да живеят в състояние на радост и да поддържат и отстояват това състояние на съществуване, толкова по-способен и могъщ става всеки на планетата. Целият потенциал в световното население се извисява до по-високо ниво на функциониране и старите начини на действие и възприемане на нещата повече няма да работят. Именно тогава вдъхновеното творчество ще процъфти във всяко човешко сърце и човечеството ще започне да живее така, както първоначално е планирано на тази планета.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/01/4-11-2015.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Здрасти Хиларионе, приятелю и моя слабост! Искам да те питам дали работиш със СаЛуСа или сте по отделни програми? Той има проблеми напоследък с изпълнението на проекта Blue Beam ... или както той го нарича градовете на Светлината. Предай му, че ние сме добре запознати с проекта, знаем за неговата сложност и ще сме търпеливи дори да има забавяне в сроковете за пускането на холограмата. Успокой СаЛуСа ако го видиш. Дори да не влезе в сроковете на проектът неустойки няма да има ... поне от наша страна. Нали знаеш, че сме широко скроени.

    ОтговорИзтриване