10 Освобождавания - Архангел Михаил

На крилете на светлината

Архангел Михаил. ДЕСЕТТЕ ОСВОБОЖДАВАНИЯ

(Рона Хърман. На крилете на светлината)

1. Освобождавам се от всякакви очаквания за моето духовно израстване и придвижване напред.

Всеки ден аз ще живея в настоящия момент, концентрирайки се върху установяването на хармонични отношения между моето тяло, разума, емоциите и моето висше „АЗ”.

2. Освобождавам се от всички съглашения с майка ми, баща ми, децата ми, съучениците, колегите, учителите, учениците и въобще с всички, които ме привързват към реалността на трето измерение.

3. Освобождавам се от всички мои погрешни разбирания за любовта, радостта, света, хармонията, безопасността, изобилието, творческите способности, жизнените сили, здравето и благополучието, стареенето и смъртта.

4. Освобождавам се от задължението си да спасявам света или когото и да било в него. Осъзнавам, че моята мисия е: Да си призная, че съм Майстор в живота и да бъда жив, любящ пример за всички, без да очаквам нищо от никого.

5. Освобождавам се от всичко в миналото си и от клетъчната памет на моята телесна форма.
Ще изискам дадената ми от Бога красота, жизнеспособност, здраве и благополучие, знаейки че това е моето естествено състояние на битието. Аз трябва само да следвам приятелските подтици на Духа, за да реализирам това съвършенство.

6. Освобождавам се от всички чужди очаквания относно моите творчески способности и дела. Аз работя и творя за собствено удоволствие. И знам, че моето изобилие идва от Духа, а не от вложените от мен усилия. Трябва само да вярвам, че заслужавам всичко това.

7. Освобождавам се от властта на триизмерното правителство и установеността в живота над мен.

Те повече няма да контролират мен, моето изобилие и безопасността ми. Аз притежавам достатъчно сили за да осигуря безопасността си, да бъда абсолютно самодостатъчна личност и напълно да контролирам съдбата си.

8. Освобождавам се от всичките си останали кармични дългове и нехармонични енергии във всички мои тела: физическото, менталното, емоционалното и астралното.

Аз вече разрешавам всички ситуации леко и изящно, и се разширявам в Светлина, за да се присъединя към съ-творяването на Рая на Земята.

9. Освобождавам се от всички грешни понятия относно способността ми да черпя знания, мъдрост и уместна информация от Духа и Висшите Сфери.

Аз черпя нови знания и мъдрост за да се уча, израствам и служа за жив пример на заобикалящите ме.

10. Освобождавам се от всичките си очаквания спрямо другите хора и повече няма да ги осъждам, защото знам, че всеки е заел своето място в света и се намира на собственото си ниво на еволюция.

Аз дарявам на всички любов и подкрепа, но предлагам информация само тогава, когато ме помолят за това, защото разбирам, че моята истина не е задължително да е истина и за другите.

Източник


Превод: Георги Петров | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

5 comments

  1. Добро "попадение" с точките и НИЩО за как и какво! Човек /или конкретният маймуноподобник/ трябва да намери своето място във "Вселената", като координати и "достижение", и тогава да определи "ръжените" или концепцията /с всички практически "стъпки"/, които ще са в състояние, след тяхното прилагане, поне малко да се "оттласне" от "Великото си Свещено Място" на велиКАН!
    Шебек

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Архангел Михаиле! Светкавичен си, както винаги! Благодаря ти, Мили Боже! АМИН! ДА БЪДЕ!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря, Архангел Михаиле! Светкавичен си, както винаги! Благодаря ти, Мили Боже! АМИН! ДА БЪДЕ!

    ОтговорИзтриване