Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 18- 25 януари 2015г.

Седмично послание на Хиларион 18- 25 януари 2015г.

повечето от вас почти завършиха изчистването

Възлюбени,

Всички вие се стараехте да поддържате равновесие, когато новите енергии ви изваждаха мисли, чувства и емоции, за които нямахте представа, че са във вас, и сега сте готови за по-голямо усъвършенстване на вашите четири по-низши тела. Ще ви е по-лесно в предстоящите дни, защото повечето от вас почти завършиха изчистването, прочистването на всичко, което не е любов, от най-дълбоката си съкровена същност. Сега пътят пре вас се изпълва с по-голям Светлинен спектър, който представя по-голяма перспектива, отколкото преди имахте. Налице е по-голямо разбиране за себе си, което на свой ред позволява по-голямо разбиране за вашите братя и сестри, с които споделяте място в този свят. Животът придобива нова инерция, пълен с неограничени възможности. По-голямата ви чистота и фокусиране сега прави мислите и творческите ви идеи да се материализират много по-бързо от преди.

Това, което отнемаше години, за да ви сбъдне желанията, сега се случва по лесен и хармоничен начин. Всички добри неща, които желаехте да изпитате в личния си живот, се създават и ви се носят от Вселената и Създателя. Сега започвате да разбирате какъв бе планиран да е животът в хармония с Вселената и Създателя, неспираща река от радост, удоволствие, светлина, цвят и творчество. Дарбите, които развихте и практикувахте през целия си престой във физическа форма, сега започват да изплуват на повърхността. Вие имате голямата възможност да им позволите да се изразят чрез вас сега. Таланти, за които само мечтаехте, започнаха да излизат от вас и да ви изненадват с изплуването си в ежедневното ви изразяване. Всеки един от вас има уникални и чудесни таланти и умения, които са стояли скрити под повърхността на възприети лични ограничения, които сега отпадат.

Ще има изненади и неочаквани събития, които се случват и ще ви донесат големи проблясъци на прозрение, които карат всичко да се промени за миг. Всичко, което се случва, носи пълна промяна на парадигмата и вие трябва да положите усилия да не се съпротивлявате на това, което излиза. Останете отворени и с желание да размишлявате и да прегърнете новите посоки, които могат да ви изведат до нови висоти. Успехът ще дойде при вас чрез плодовете на сърдечните ви намерения и най-голямото ви добро започва да се проявява за вас. Не забравяйте да се отблагодарите на света с благодарност и смирение, когато получавате доброто си. Нещата ще се съберат като с магия, за да създадат реалността, която сте търсили. Останете ентусиазирани относно новите възможности и потенциали и бъдете оптимисти във вярата си в другите , за да могат и те да просперират, да растат и да се разширяват. Всички около вас ще видят положителните и красиви аспекти на истинското ви същество и ще отразят тези аспекти обратно към вас.

Позволете си да посегнете към неизследвани аспекти от себе си и да гледате на проектите си с нов и по-творчески подход. Поемайте повече рискове и се отворете за нови и различни идеи. Освободете всички останали стари страхове и ограничения, които все още може да задържате, и се отворете повече за творческо вдъхновение. За да разширите перспективата си, изберете да сте миролюбиви, успокойте ума си и позволете на Вселената да ви донесе повече възможности, за които може да не сте знаели. Позволете на Вселената да ви подкрепя и позволете на нейното влияние да ви донесе възможни решения, които да помогнат за насочване на резултатите ви. Бъдете отворени, търпеливи и гъвкави и останете с желание да получавате по изненадващи и вдъхновяващи начини. Продължавайте да се придвижвате напред и следете за нови и неочаквани възможности. Вие бихте били приятно изненадани от това накъде ви водят те.

Знайте, че всичко е наред и че ви обгражда само любов. Въплътете нов начин на гледане на живота и на света около вас. Вие сте сияен, светъл фар за всички около вас и вие усилвате другите с любовта си, мъдростта и присъствието си. За вас е време да заблестите още повече и да покажете на света истинската си същност.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2015/01/18-25-2015.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

3 comments

 1. Благодаря Ви за умението да внасяте позитивизъм и надежда във всеки ред от написаното.Мисля,че няма вече хора,които да не желаят промяна в живота им. Всичко стигна точката на преобръщане и няма вече връщане назад.Наистина се даде шанс на всеки да се събуди,да премисли,да поеме отговорностите си за действията и мислите,които създават неговата реалност...За всички, които вече сме преосмислили живота си и очакваме нещо хубаво да се случи, тези статии са изпълнени с обич,със загриженост за хората, с много топлота...Имам нужда от Вашата светлина и за това от сърце благодаря!

  ОтговорИзтриване
 2. Голяма радост и вълнение ми донесе съобщението, за което благодаря от цялата си душа!

  ОтговорИзтриване
 3. Всяко послание е много вдъхновяващо, окуражаващо, насърчаващо, успокояващо...Всяко послание ми помага да разбирам по-добре себе си. Но съм особено благодарна за това послание, в този конкретен момент от живота ми!
  Благодаря!!!

  ОтговорИзтриване