Спомени от Лемурия

Спомни си Кой СИ!

Майката Земя е създала изкривяване на времето, което свързва настоящето с древното ни минало. Много хора започват да си спомнят времето, когато съзнанието ни е било пълно със Светлина и Любов, и сме могли да правим каквото си пожелаем. Нашите тела не са били физически и чистата енергия е била нашата игрална площадка. Тогава всички бяхме майстори и нашият свят бе свободен от разделение и раздори.

Когато Лемурия изчезна, забравихме кои сме и загубихме нашите духовни сили. Повечето от нас влезнаха във физическа форма и изпитаха много животи в различни цивилизации по целия свят от Атлантида до Египет, Южна Америка и Шамбала в Западен Китай. Чакахме времето, когато нашите сили могат да се върнат и можем да помогнем в регенерирането на Земята, за да се установи Новата Епоха на Просветлението. След 1 милион години чакане, хората по света са готови да отворят съзнанието си за по-високите нива и се нуждаят от нашите насоки за изчистване на тежката карма от миналото и откриване на истинското значение на това да си човек.

Човешката природа не е това, на което сме свидетели днес. Истинската природа на човешкото съзнание е чудотворна. Тя отива отвъд физическите ограничения на нашата модерна епоха. Ако ще изчистваме замърсяването и деструктивните тенденции на нашия модерен свят, ние ще се нуждаем от помощта на тези древни души, които са били обучени като Майстори на Духовните Изкуства в Лемурия. Ако следвате този блог, вие сте една от тези велики души, които носят духовни дарове, които могат да манипулират енергията и материята, за да се възстанови баланса и Божествената Хармония на нашата планета Земя.

Изкривяването на времето отваря вратата към спомените ни. Ще изпитате нова енергия през вашето духовно съзнание. Настоящият ви живот в този свят ще започне да се чувства като загуба на време и ще пожелаете да се промени в нещо, което ума не може да схване. Вашата душа буквално се вдигна във възприятието на Безкрайната Светлина и Безкрайната Любов, но умът ви ще се чувства объркан от това, което се случва. Ние сме нямали достатъчно обучение в духовните измерения, за да разберем какво да правим с тази енергия и как да продължим да живеем по-практичен живот в този свят.

Предизвикателството пред което сте изправени е невъзможно да се разбере чрез общата логика в материалния свят, която човешките същества са създали през последните няколко хиляди години. Трябва да се доверите на инстинктите си и да преминете линията, която другите наричат разумна и да сте сред първите, които осъзнават живота отвъд физическите ограничения на това земно тяло и ум. Вие се превръщате в мечтатели! Днешните мечтатели ще бъдат създателите на един нов свят за нашето бъдеще като Просветени Човешки Същества. Нашите приятели и роднини ще ни казват да живеем нормален живот с нормална работа и отговорности. Но ние знаем, че този начин на мислене не работи. Той само привежда нашия свят по-близо до унищожение и болка.

Всеки ден можете да отделите десет минути от времето си, точно преди да заспите и да визуализирате какво е да се живее в не-физическия свят на Лемурия. Време е да се мечтае. Време е да се простре нашето въображение в невероятния свят на мечтите. Какво би било да се лети във въздуха, да се материализират неща от нищото, да се огъват времето и пространството и да се посещават светове отвъд тази реалност? Време е да се проучи и да се фантазира за нашето бъдеще. Ако вашият ум може да си го представи, вашето съзнание може да започне да го създава. Отнема само няколко минути на ден, за да освободите ума си от всички ограничения и да започнете фантастично пътешествие в света на Духовните Измерения. Може би някои ще ви наричат луди, но други, които вече са ваши приятели ще кажат, че искат да се присъединят към вас в голямото изследване на човешкия потенциал отвъд физическия свят на новата ни история. Спомените от Лемурия вече се надигат във вас. Играйте с тях докато разберете как да ги проявите в реалност. Време е да не бъдете толкова сериозни. Време е за игра!

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. По добре е да мечтаем и визуализираме какъв свят бихме искали утре, защото сега се създава , отколкото за отвлечения и отминал свят на Лемурия ! Още повече, че той не е бил човешки свят, а света на колонизиралите я инопланетни светове. Вижте Стюард Свердлов....

    ОтговорИзтриване