СаЛуСа – 12 декември 2014г.

Очаква се по Коледа да се появи първия Светлинен Град

Какви вълнуващи перспективи ви очакват, защото с право можете да очаквате с нетърпение някои моменти на откровения и позитивни знаци, че дългоочакваните промени дават резултат. Одобряваме причините за вашето внимание и бъдете сигурни, че в даден момент вие няма да се съмнявате, че напускате цикъла на старата Епоха. Цикълът завърши и няма връщане назад за онези от тъмните сили, които го подкрепяха. Естествено, все още ще има препятствия за преодоляване, но способността им да ги поддържат бе значително намалена. Можете да очаквате те да опитват да предотвратят широкото разпространяване на новините, но това е от такова значение, че ние няма да позволим новините да бъдат спрени или манипулирани. Ще има минимални проблеми, но може да сте сигурни, че е гарантирано чудесно бъдеще.

Времето, определено за разкриването, очевидно бе избрано предвид ваканционния сезон, така че колкото може повече хора да бъдат достигнати. Семействата могат да се събират и да обсъждат отраженията на идващите Светлинни Градове. Това би трябвало да доведе до голямо извисяване в надеждите на хората и вяра в бъдещето. Вашите опити бяха наблюдавани внимателно от началото на цикъла преди 26 500 години. Вие бяхте насочвани да следвате път, който би ви дал необходимите опити, за да ускорите еволюцията си, а също така и възможности да се издигнете над по-ниските енергии. Крайните времена винаги са били въпрос на ваш избор относно посоката, в която да продължите и ние се радваме, че достатъчно души от Светлина успяха. Те може и да не са били мнозинство, но способността им да донесат Светлината обаче бе достатъчна, за да преодолее тъмните енергии, които биха ги унищожили и подчинили напълно.

След необходимостта да отстоявате вярванията си, често с малко доказателства, вие най-накрая имате нещо, на което да се опрете и с времето това ще се усили още повече. Някои души все още ще намират за трудно да разберат значението на това, което се случва, и ще продължат по старите си начини. Това е добре като се има предвид, че всеки един от вас трябва да следва собствената си интуиция и да реши собственото си бъдеще. Всъщност вие не можете просто да изберете да се придвижите по-напред в Светлината, отколкото може да се позволи от собствените ви вибрации. Следователно трябва да позволите на другите да определят своите нужди и пътя, който да следват. Бъдете сигурни, че всички души в крайна сметка ще открият себе си, точно където е предопределено да са. Това ще им даде възможност да продължат с еволюцията си по начин, който е подходящ за нивото им на разбиране. В дългосрочен план всички души ще се издигнат, въпреки че в реалността няма време такова, каквото вие го разбирате. По-висшите нива не са обвързани с времето и душите могат да се връщат назад и да отиват напред в него.

На Земята новината за Светлинните Градове ще предизвика голяма сензация и ще даде на хората голяма надежда за бъдещето на Човечеството. Досега бъдещето изглеждаше мрачно, с хаос, сякаш все по-лошо и с малко надежда за някакви положителни промени. Както изпитахте, крайните времена могат да са много летливи, тъй като старите енергии се изчерпват. Обаче нищо не ще спре пълното проявление на Новата епоха, която вече започна. Това, което ще се случи, ще даде на хората голяма надежда за бъдещето и много напреднали технологии, за които сте чували, скоро ще станат част от вашата реалност. Въпреки че бяхте възпрепятствани от тъмните сили, остава фактът, че напредъкът все пак продължи, що се отнася до новите изобретения, които ще направят живота ви много по-лесен. „Недостиг” в крайна сметка ще стане излишна дума и ще дойде време, когато бедността ще бъде напълно премахната. Гладът и липсата на материални неща, които правят живота по-приемлив, повече няма да съществуват, защото ще има достатъчно от всичко необходимо за вас.

Скъпи души, досега би трябвало да имате добра представа за това накъде се насочва Човечеството, а тя ще помогне с много по-малко приемливи опити, които сте имали. Всички те, разбира се, бяха в интерес на еволюцията ви и бяха планирани от един живот за друг, така че вие продължихте да се издигате и извисихте вибрациите си. За онези души, които не бяха в състояние да направят това, няма никакви обвинения, а просто повече предоставени възможности, за да успеят следващия път. Както често бяхте информирани, винаги имахте помощ и никога не бяхте оставени сами в битките си. Може да изглежда точно обратното, но, моля, спомнете си, че ние можем да ви съветваме и да работим с вас, но вие решавате за пътя, по който да поемете и кои сме ние или който и да е друг, за да се намесваме в избора ви.

На Земята е натрупано значително количество карма чрез онези, които вярват в отмъщение за действията срещу тях. Всъщност, това е път, който ви носи още карма, защото нищо не се печели от такива действия. Всяка душа трябва да се изправи пред себе си и пред действията си, когато свърши въплътеният и живот. Разбира се, трудно е да останеш пасивен в един жесток свят, но имайте предвид, че през цялото време вие създавате собственото си бъдеще. Ако сте душа от Любов и Светлина, която е достигнала нивото на човек, който може да изразява „любов” във всички обстоятелства, то тогава вие със сигурност сте готови за Издигането си. Обаче не се отчайвайте, тъй като има различни нива във всички измерения и колкото по-дълго водите живот на базата на любовта към братята и сестрите си, вие ще успеете и ще си извисите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да ви донеса добрата новина за Светлинните Градове. Те бавно се материализираха от известно време и когато се проявят, ще са чудесна гледка. Ще привлекат хиляди посетители, но се опасяваме, че първоначално появата им ще е, както казвате „смущаваща”... Обаче Светлинните Градове са доста големи и определено ще има огромен интерес към тях. На властимащите няма да се позволи да се намесват и ще се предприемат адекватните предпазни мерки, за да бъдат градовете напълно защитени. Бъдете в Любов и Светлина и знайте, че вие сте благословени да присъствате на Земята в такъв важен момент.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

  1. През последните няколко дни от различни източници се подаде информация, че в периода от Зимното слънцестоене до Нова Година, в Седона - (Sedona, град в щата Аризона, САЩ) ще се появи първият Светлинен Град, след което и на други места по Земята. Колкото повече хората визуализират тези градове и вярват във възможността да станат наша реалност, толкова по-бързо това ще се случи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. даите малко пояснение за тези градове .... мисля че приемате прекалено буквално съобщенията.. Светлинни градове си мисля че ще са изчистините от карма градове... вашия град също миже да стане светлинен ..всичко зависи от изчистване на колективната карма... още карма има да се леее осещам го... много години наслоява земата и е нужно време. постепено ще се сформират светлинните градове и не мисля ще скоро ще стане това .... за да стане един град светлинен трябва хората който ще го обитават или обитават вече да минат пълно изчистване и издигане като колектив . самият град също е нужно да премине през метаморфоза. всичко ще се случи по един видим и (реалистичен) начин . за да може всеки ум и съзнание да го приеме. Тук се пише по един така наречен "фантастичен" начин . Фантастиката ще се слее със реалноста но постепенно без да може да има объркване,страх и паника от новото. Сега започваме едва да прохождаме по новия свят

      Изтриване
    2. Какво точно означава това? Ще се появят от нищото някакви градове или това е просто вид метафора за някакво състояние?

      Изтриване
    3. Имам въпрос и той е следният:
      В тези градове на светлината Обама ли ще е "президентът"?

      Като цяло се интересувам дали политическата власт ще бъде пренесена и в градовете на светлината, защото за мен е важно да няма политическа власт. Всички сме равни пред Бог и копирането на системата от власт, която е в момента в бъдещето за мен е неприемливо. Властта е в миналото и няма бъдеще. Ще ми простите мнителността, но тя има своите корени от моментът, в който СаЛуСа беше главният агитиращ от Небесата за Обама и идеята му беше той да ръководи света. Доста сме наплашени от тайните управления, които се упражняват върху нас от много дълго време и от този момент спрях да следя активно посланията на СаЛуСа тъй като аз няма да участвам в никакви градове, в които целта е да бъде прекопирана системата от власт. Има ли промяна в мнението на СаЛуСа и ГФ относно режима на управление, който имат предвид. Няма да отделя дори една мисъл за създаването на тези градове над щатите преди изясняването на този въпрос.

      Доколкото знам сирусианците се застъпиха за човечеството в много труден за нас момент за което искрено им благодаря! Благодаря от името на всички хора, които не знаят за Вашата достойна за уважение постъпка!

      Отговори ми ако си запознат с въпроса. Ако не си, моля самият СаЛуСа да даде отговор за да изчистим този въпрос. Въпросът е за структурата и методите за управление.

      С уважение към СаЛуСа и сирусианците, както и към целият състав на ГФ.

      Изтриване
    4. Относно въпросът ми към СаЛуСа ... нека да не се разбира, че съм против схемата му (им). Всъщност ми харесва. Ако тези градове от светлина са видими за цялото население, както се предвижда, това ще даде на шанс на всички хора, особено на непросветените, защото ще разберат, че има нещо велико извън пределите на задният им двор и работата на която са се обрекли да ходят всеки работен ден. Ще отвори съзнанието на всички, ще неутрализира роботизираната вяра във властта, като структура, от която си мислят, че са зависими. Тъй като съм за спасението на цялото човечество без оценки за степени на просветленост или поставяне в някакви йерархии пък макар и от светлина, аз одобрявам този подход. Голям шанс е всичко това за всички и се радвам, че го имаме и се реализира. Макар не всички хора да са готови да живеят без власт и все още да искат "някой да ги управлява", се надявам, че тенденциите са към падане на ограниченията на всякакви видове власт, чрез неспирно духовно усъвършенстване на обществото. Спирането на еволюцията и привикването или наркоманизирането към какъвто и тип власт да е, дори променена и по-възвишена и морална не бива да се случва повече. Всяка власт има тенденцията да изгражда йерархии, да разделя Цялото на части, като едни се пристрастяват към ролята на властващи, а други се вманиачават в ролята на зависими от властта и този процес има опасните тенденции да разширява пропастта между частите и да гради противоположности, които да се борят в Цялото и да се създават роби и господари. Това "приспиване" трябва да го няма повече. Поздрави на Галактическата Общност!

      Изтриване
    5. От нищото чак не. Според моето разбиране материята е структурирана информация. Океан от информационни потоци, разнообразие от информационни модели, които се обработват от всяка разумна същност. Процес на разширяване на мисловните модели, което е за сметка на обединение на информация, изграждане на нови информационни връзки и обединението и по уникални начини. Всяка от частите на Цялото избира как да комбинира, да класифицира тази информация, един процес на подбор на информация за нейното обединяване. Нещо като събиране на бисери. Според мен това е обратният процес на поляризирането - обединението на информацията. По това колко често ни повтарят думата Любов си личи, че тя е свързващият елемент в процеса. Мъдростта е вероятно умението да свързваш информация, чрез намиране на общото по което може да се обедини, неутрализирайки евентуалните противоположности чрез Любов. Векторът, намерението, интензитетът и потенциалът за извършването на този обединителен процес и осигуряването на неговата стабилност може би има общо с това, което е описано в различните религии като Вяра.

      Посланията, които ни дават са мисловни модели, някои нови за нас, с цел разширяване на нашите мисловни модели. Това е като храна за мозъка. Все едно ни казват: даваме ви нова информация, подсказваме ви различни вектори, но подборът и начинът на обединението, класифицирането на информацията и разширяването на мисловният ви модел се прави от вас. Забелязвам, че напоследък се повиши качеството на мисловните модели, които ни дават, и това е важно тъй като всички ние сме едно. Качеството на информацията, която ни се дава по някакъв начин е свързано с това как обработваме ние информацията и какъв съвкупен потенциал реализираме - вяра. Това доказва, че ние сме те и те са ние - поне в някаква степен, възможно дори в голяма степен. Предполагам именно за това се опитват да ни обучат на Любов и Единение. Голямо единение - голям потенциал ще осигурим. Потенциалът е важен. Това е енергията, която ще обединим.

      Времето тук тече бавно, затова на резултатите им трябва земно време за да се реализират. Но на информационно ниво създадено ли е, значи вече го има. Дали това мое мнение е правилно или не аз не знам, но дано окаже полза за всички. Пречупвайте, класифицирайте, обработвайте и обединявайте информацията както ви е на сърце.

      Изтриване
    6. Като писах за информационни връзки преди малко, се сетих за делфините и китовете. Те осигуряваха енерго-информационният фон на планетата в изключително трудни за нас условия. Сега също. Без този информационен фон, който те ни осигуряваха докато ние се къпехме в ниските честоти бяхме загубени.

      Другото е, че те се застъпиха решително за нас, когато се решаваше бъдещето на човечеството. Нашето бъдеще в голяма степен се определи от тяхната вяра (колективните им съзнания), че ще успеем. Искрено им благодаря и от името на тези, които все още не са запознати с достойната им постъпка.

      Има подписка за блокирането на проект в океана, който ще навреди на живота им. Близо 1 000 000 подписа вече са събрани, но който има желание може да защити тези наши застъпници преди да е приключила подписката. Ако е приключила - няма проблем, важното е, че осъзнаваме все повече единството си с природата.

      https://secure.avaaz.org/ru/india_great_barrier_reef_nonsam_lang/?byybbfb&v=49507

      Природата и живота в нея е нашият поддържащ информационен фон. Висш разум е проникнат във всичко, а формите му на проявление са безкрайно разнообразни.

      Изтриване