Каквото Вие Потиснете, Вашите Деца Изразяват

Емоциите са енергия - Кармата е енергия

Емоциите са енергия. Кармата е енергия. Когато потиснем тази енергия, за да се избегне това чувство, тя трябва да отиде някъде. Първо отива във вашето тяло. Това може да ви разболее. Но има и друго нещо, което се случва. Енергията, която чувстваме може също да се усети от нашето семейство, особено от нашите деца. Всеки път, когато потискаме нашите емоции, енергията отива право в нашите деца и те я изразяват.

Ако си представим, две чаши, свързани в долната част с една тръба, когато сипем вода в едната чаша, тя преминава през тръбата и отива в другата чаша. Това е точно това, което се случва с нашите емоции.

Така че, когато ние виждаме нашите деца непослушни, първото нещо, което трябва да направим е да погледнем вътре в себе си и да намерим това, което ние потискаме. Намери чувството и го изрази. Ако позволим емоцията да излезе, след това нашите деца не трябва да я изразяват. Това е чудесен подарък, който можем да дадем на нашето семейство.

Ако семейството ви се държи лошо, погледнете вътре в себе си и намерете тези чувства. Изкарайте ги от тялото си и ги изразете. Веднъж изразени открито, семейството ще се успокои и отпусне.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments