Седмично послание на Хиларион 12-19 октомври 2014г.

Сега вие ходите по Земята със смирено сърце

Възлюбени,

Най-полезно в предстоящите дни е да вървите по течението на енергията. Каквото и да идва до повърхността на съзнанието ви трябва да е посрещано с любов, състрадание и разбиране, с търпение и толерантност. Любимите ви хора също са в процес на пробуждане за по-висшата си светлина и се нуждаят от вашата търпелива и любяща подкрепа, тъй като започват да виждат света по-ясно отколкото преди. Може би трябва да си поемате дълбоко дъх, преди да отговорите на на уникалния начин на разгръщане на това събуждане вътре в тях. Помнете, че всеки човек на планетата е разгръщан до пределите на съзнанието си и издръжливостта си сега и не се вижда краят на увеличаващата се интензивност на космическата светлина, идваща на вълни на планетата. Всеки трябва да премине през процеса на асимилиране, интегриране и вътрешно балансиране в човешката операционна система.

Онези от вас, които четат това, вече са преминали през по-голяма част от този процес и са в ролята на поддържащи по-висшата визия за останалата част от човечеството. Много от вас вече преминахте през пламъците на началото и изплувахте от другата страна, променени завинаги по определен начин, по засилен начин. Сега вие ходите по Земята със смирено сърце, помнейки добре времената на изпитания и колко трудно беше да се издигнете над хаоса, за да създадете по-висша визия и да я поддържате. На тези, които идват след това, им е по-лесно отколкото на вас, а това е по божествено намерение и план. Чрез вашия смел пример вие вдигнахте летвата високо и онези, които са във вихъра на трансформацията, имат да следват по-безопасен път, с много ориентири по пътя. Вие усърдно търсихте божественото си призвание и повечето от вас сега са или скоро ще бъдат от голяма помощ на търсещите.

Именно светлината и любовта в сърцето ви са тези неща, които сияят толкова ярко сега, че наподобяват светлината на Слънцето. От нашата по-висша гледна точка тя лесно се разпознава и всеки от вас може лесно да бъде открит на планетата ви. Чрез вашата светлина и блясък душевният ви подпис става познат. Тъй като старото прави път на новото, вярвайте, че вселената се разгръща точно както трябва и че вие сте на правилното място сега. Понякога, да жертваш позицията си заради проблем и да я погледнеш от друга гледна точка, ще води до просвещение. Всички вие се раждате отново в ново духовно съзнание и изследвате алхимичните процеси на трансмутация, създаване на нови форми, нови тела, които са по-малко плътни и по-пълни със светлина. Вие ставате въплъщение на просветената си душа.

Като се съгласявате с промените, които се случват във вас, в живота ви и в света, вие осъзнавате колко освобождаващ е в действителност целият този процес. Вие откривате себе си скачащи в непознатото, вярвайки че ще изплувате обновени и освежени, тъй като старото прави път на новото. Вие сте готови да заемете новото си място в новия си свят с жар, ентусиазъм, страст и увереност. Пътят пред вас е изчистен, за да може новото да се прояви. Продължавайте да сияете със светлината си като фар за другите, вашата светлина може да им помогне да се освети пътят им към дома. Бъдете благодарни за светлината, която сега живее във вас, за това светлинно същество, което е истинската светлина и красота на душата ви.

Почувствайте радостта от осъзнаването, че сте пълноценни и винаги имате достатъчно – любов, изобилие, напредък, творчество, енергия и чудеса. Вие сте богати с даровете на духа и научихте как да ги проявявате в живота си и как да ги споделяте с другите около вас. Отделете време да приемете и оцените всичко, което изпитахте и постигнахте, знаейки, че то ви помогна да се придвижите до по-висше ниво на осъзнатост, осъзнатост, която е пълна с нов спектър от неограничени възможности в живота ви. Празнувайте мига!

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/12-19-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments