ХОРА Събудете се - Погледнете отвъд Илюзията

Погледни отвъд Илюзията

Милиони хора по света вярват в съществуването на Извънземен Разум.


Контрол над масите - Чипиране на хората

Новият Световен Ред, прокламиран от Джордж Буш-старши още през 1990г., малцина са просветените и знаещите част от истината за бъдещето на Земята. Някои ги наричат Илюминати, други Масони, трети ги определят като клуба на 300-те, но всички имат план за бъдещето на цивилизацията!

Пътят на цивилизацията се определя от хора без съвест. Уважавани автори на бестселъри потвърждават версията, че насилието, убийствата на цели маси от беззащитни хора, са умишлено провокирани от илюминатите, за да молим на колене за въвеждането на твърда ръка.

Въпреки зловещите намерения на група узурпатори на човешки съдби има и други закони във Вселената, които движат съзнанието през времето и пространството. 

Реинкарнация - Мъжка и Женска Енергия - Битие и Отвъдно! Когато умираме в Битието се раждаме в Отвъдното и смятаме него за Реалност. Раждането и Смъртта, съответно Битието и Отвъдното в крайна сметка са 2 страни на 1 и също нещо!

Животът се разгръща в полярен свят, редуването на 2 различни плоскости - на Материално - Физическо и на Финно - Отвъдно, когато се връщаме от отвъдното във физическото, говорим за Ре-Инкарнация - за Въплъщаване на Душата или Прераждане. Причина и Следствие...

Човекът е резултат от безкрайна, дълга, продължила милиони години планетарна Еволюция.

Благодарен съм на Стойчо Керев и екипът на "Въпрос на Гледна Точка" ... както и на всички участници в предаването, за Смелостта да говорят Истината в Ефир! Нещо, което ние правим от години в Интернет, сега и по телевизията.

Не забравяйте, че ние ДНЕС създаваме нашето УТРЕ, и че ЛЮБОВТА е най-мощната сила във Вселената!

Истинските хора са ТУК сред НАС - НЕВИДИМИ , нека им се доверим, за да управляват последните дни на ПРЕХОДА между Старата и Новата Вибрация на планетата Земя, нашият ОБЩ ГАЛАКТИЧЕСКИ ДОМ!

Приятно гледане...



Съветвам ви да изгледате и 1 Сезон на "Въпрос на гледна точка".

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments