Седмично послание на Хиларион 21-28 септември 2014г.

Мир и Хармония

Възлюбени,

Онези, които са способни да се придвижат отвъд настоящите ограничения, се обединяват във фокусирането за мирен свят. Тази енергия се увеличава и умножава от по-висшите измерения, защото, както бе казано преди, където са обединени двама или повече, там също е и Христовото съзнание. Силите на светлина и любов с голяма радост се присъединяват към хората, които участват в световното фокусиране за довеждане най-висши резултати за Земята и всички хора. Чрез усилията на тези обединени сили от светлина по света се случват много положителни и ползотворни промени. Това, което се провежда с любов и благоговение от тези, които се отзовават на призива, е свещена и свята дейност. Светли души по целия свят се вглъбяват, за да предложат най-дълбоките си и най-съкровени желания на Създателя на Всичко Което Е с вяра и по-дълбоко разбиране, че всички те са божествени искри от божественото проявление на Земята.

След това те се обръщат, за да съзерцават красотата на света около себе си и да празнуват чудесата на природата, невероятния изгрев и залез, десетките хиляди мънички същества, които ги заобикалят, всяко от тях уникално и невероятно в изискания си детайл. Те отпиват цветовете на цветята и забелязват как всяко венчелистче сякаш излъчва вътрешна светлина. Те се свързват с дърветата и се вслушват във вечните им послания за приятелство, подкрепа и помощ. Те започват да осъзнават, че на тяхната планета животът процъфтява и всичко това е свързано с Всичко Което Е и че те също са неразделна част от това. Те чувстват, че всеки миг, който прекарват в съзерцание и възхищение от чудесата на света, в който живеят, е заверка и потвърждение на благодарност за изобилието, което бе създадено за тяхна радост. Именно по този начин те осъзнават, че вселената отговаря като им носи повече от това, което изпълва сърцата им с радост.

Мирът по света се създава от съзнание в съзнание и когато това съзнание във всеки човек разбере, че като дава внимание на всичко, което е добро в живота му, дори и ако за другите хора то да не е много, това поддържа потока на благодатта, благосклонността и положителната енергия като постоянна основна сила в действие в живота им. Вратата към по-високото съзнание, към издигането, е в постоянните и продължителни чувства на възвишени състояния на радост, блаженство и благодарност. Практикуването и усещането на тези състояния свързва хората с по-висшите реалности на възприятие и след като тези реалности са постигнати вътрешно, връщането назад към старите начини дори не може да се предвиди.

Задачата тогава е да се стремите да постигнете тези състояния на съществуване и усещане. Да се научите да разпознавате старите мисли, които изникват сякаш от нищото, да наблюдавате себе си, когато изникват тези мисли и да разберете, че това е стара енергия, вече безполезна в живота на човека и просто да я освободите, без да я ангажирате като я привличате към нещо от сегашния си живот. Бързо да заменяте тази стара мисъл с нова усилваща мисъл. С практикуването на това става все по-лесно и по-лесно да оставате във възвишените състояния на радост и блаженство, което автоматично генерира чувства на благодарност. Колкото повече хора започнат да въплъщават тези състояния на съществуване, толкова повече светът и хората около тях ще им отговарят със съответната доброжелателна енергия. Когато всеки човек започне да цени сестрите и братята си като себе си, естественият и благороден резултат от това е мирът.

Именно онези, чиито сърца са мирни в лицето на най-големите предизвикателства, са тези, които създават по-добър свят за себе си и за другите. Именно онези, които разбират, че като освобождават негодуванието, гнева и нуждата от отмъщение, са тези, които поддържат и извисяват всеки и всичко в цялата си сфера на влияние. Вие само трябва да погледнете в историята на вашия свят, за да разпознаете онези брилянтни искрящи светлини, онези хора, които стояха в светлината си, в непрекъснатата им вяра и убеждение в отстояването на божествените разбирания за мир, прошка и обединение с най-висша смелост и устойчивост пред опасността и да разберете, че вие също можете да бъдете един от тях. Стойте силни и твърди в единството на божественото и всичко ще е наред.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/21-28-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments