Седмично послание на Хиларион 17-24 август 2014г.


Възлюбени,

За планетата Земя е велико време, когато тя преминава през следващата фаза на космическото си издигане и това ще се почувства от всички хора в предстоящите дни. Това е енергия, която ще се снижи като сила, така че всички нейни обитатели да могат да абсорбират по-фините енергии. Полезно е често да се вглъбявате и да сте отворени за поемането на идващите енергии с намерението да ги използвате в пълния им капацитет и също така съзнателно да възнамерявате няколко пъти дневно да се синхронизирате с най-висшите аспекти на вашето АЗ СЪМ Присъствие. Започвайте всеки ден със съзнателно синхронизиране с вашето АЗ СЪМ и чувствайте почит, благодарност и радост в сърцето си за привилегията и честта да сте част от разгръщащите се събития. Няма от какво да се страхувате – просто позволете на радостта и чувството за празнуване да живеят във вас. Любовта във всичките и аспекти се прибира у дома на планетата Земя и това ще стане очевидно във всичко, което се случва и на световната сцена, и във всяко човешко сърце.

Станете по-осъзнати спрямо старите мисловни програми, които все още може да са в действие в ума ви, и ги променете към програми, които ви дават сила и ви подкрепят. Старите начини бързо се превръщат в история с появата на новите енергийни вливания. Всеки ден, вървете по пътя си като мил, любящ и състрадателен посланик, тъй като Божественият План се разгръща. Мнозина скоро ще се пробудят и ще търсят отговори, за да изчистят паяжините от умовете си. Вие вече извървяхте този път и е нужно търпение, тъй като се стремите да си припомните колко трудно беше. Пробуждащите се няма да имат тези трудности, каквито вие, верните, имахте, защото тяхното пробуждане е в потока на космическите събития и енергиите, които преобладават, са в подкрепа на това пробуждане. Бъдете наясно, че може да има кундалини енергии, които се издигат в пробуждащите се и им изпращайте любовта си и намеренията си за баланс.

Сега ние се придвижваме в ускорено време за всички хора, когато сърцата им започват да вдигат бариерите и щитовете, които присъстваха в човешките им схеми. Това ще отвори съзнанието им за нови начини за взаимодействие и те ще видят решения на дългогодишни проблеми в много различни перспективи. Ще е като глътка свеж въздух и чувство за обновление във всичко, което се случва, когато настъпи това разбиране. Новите енергийни шаблони не подкрепят повече системите на старата парадигма и човечеството като цяло ще се чувства по-свободно и с повече сила по начин, който повече не ги ограничава и затваря в дуалността и полярното съзнание. Преобладаващите енергии се синхронизират с единството на всички и съзнанието за единство е новата парадигма, която Земята и всички на нея ще изпитат сега. Както старото продължава да се разпада на прах, новото се издига в широк спектър от потенциали и възможности.

Вие, които закотвяте Светлината на и в планетата, сте надеждата и основата на новата Земна реалност. Ние ви казваме, мечтайте мечтите си и разширявайте визиите си в новата и неизследвана територия. Още веднъж, на всички вас ви се напомня, че самата атмосфера около вас е пълна с нова информация, нови идеи, нови изобретения, нови технологии и нови решения, за да придвижи уверено всички вас напред в индивидуалните и колективните ви съдби. Отворете се да получите знанието и даровете, които идват при вас на ветровете на промяната. Всичко, което трябва да правите, е да изразявате всеки ден намерението си да сте отворени за всичко, което е ново и всичко, което е готово да дойде в проявление във вас, и ще откриете, че това е така, като използвате Божествения си дар на свободната воля по доброжелателни и хармонични начини.

Всичко, което търсите, е във вас и на всеки от вас подобава да прекарва повече време в медитация и тихо съзерцание. В такава самота идват отговорите на въпросите ви и животът като цяло ще стане по-мирен и изпълнен с грациозни синхронизации, които ви придвижват през промените в най-висшия ви и най-добър живот. Като се отдадете на най-висшите си аспекти, животът ще експлодира с удивителни и чудни чудеса, които ще се разгърнат и ще тръгнат в личния и колективния ви живот. Когато ходите по Земята като господар на мислите си, думите си, делата и намеренията си, собственият ви потенциал ще се разгърне и разцъфне в нови и удивителни реалности. Без значение на възрастта ви, вие едва сега започнахте!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/17-24-2014.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Как ги измисляте всяка седмица тия щуротии , едно и също казано по друг начин , ццц ...

    ОтговорИзтриване