Седмично послание на Хиларион 22-29 юни 2014г.


Възлюбени,

Имаше голямо вливане на енергията на любов и състрадание, което беше насочено от сърцата на много Служители на Светлината по света, когато се обединиха, за да доведат ползотворни промени във финансовите системи на Земята и в сърцата на хората, а тази енергия беше увеличена от възнесените реалности, както бе пожелано от мнозина. Както се каза по-рано, промените, които се случват на Земята, се извършват по мирни начини, носещи по-висше измерното влияние във визия, която включва намерението промените да са за най-висше добро на всички. Въздействието на тази дейност сега ще се филтрира надолу, за да повлияе на промените в сърцата на онези, които от дълго време контролираха световните системи по егоистичен начин. Когато много хора са обединени заедно с фокусираното намерение за най-висше добро за всички, няма нищо, което да забави дълго желания резултат.

Сътворяването на новия свят е замислено от онези, които носят искрата на Твореца силно в сърцата си. Те си припомнят, че това е част от мисията, която са дошли да изпълнят като доброволна служба на Божествения План. Те осъзнават, че промяната започва с техния принос и че трябва да предприемат мирно и любящо действие лично, за да доведат тези промени до съществуване. Те разбират, че това, което се случва, всъщност не е това, което е, и поддържат по-висшата си визия. Качествата на вяра, надежда и решителност могат да повдигнат планини и това ще стане по-осезаемо, когато визуализираните събития станат проявени в ежедневния живот на хората. Ние от възнесените реалности се прекланяме пред всички, които работят заедно в единство по тези начини и насърчаваме повече усилия като тези да се провеждат редовно.

Енергията на Богинята прониква в атмосферата на Земята и всички нейни обитатели, а това ще повлияе върху хората по изненадващи начини, които ще извисят сърцата на мнозинството от хората на планетата. Тъй като във всяка душа се случва по-голям баланс между божествените женски и мъжки енергии, ще има баланс също така и във външния им свят. Намерението и желанието да се живее в мирен и проспериращ свят, ще разцъфти за хората. Необходимо е да се поддържа и потвърждава тази визия всеки ден от всички, които разбират силата, която владеят чрез такава дейност. Нека също да разберат, че те не са сами в това усилие; че много невидими сили помагат и насърчават тази дейност да продължи. Именно вътрешният мисловен процес на хората е обединен, за да създаде реалността им и когато повече хора осъзнаят това, промените в техния свят ще са феноменални. Най-важно е да обедините мислите си, за да пресътворите нов тип цивилизация, която ще служи на всички на планетата.

Тъй като повече хора станаха ръководени от духа, те започнаха да осъзнават и да освобождават всичко, което ги е възпирало да следват страстно мечтите си. Желанията им ще са в синхрон с естествените склонности на душата им и ще започнат да се придвижват в най-добрата си роля в новия свят, който се създава. Всеки човек ще изживява всеки ден, следвайки естествените си страсти и това, което му носи радост, и това ще помогне за създаването на синхронизиран и хармоничен стил на живот за всички. Има толкова много пътища към новия свят, колкото души са в него и всички те са необходими в техните общности, когато те се проявяват. Те трябва да са отворени за споделяне с другите и да си помагат взаимно за споделянето на личните си дарби, тъй като всеки един е необходим, за да допринесе по най-добрия начин за всички.

Когато хората в новия свят разгръщат вътрешните си способности, те започват да придобиват по-голяма способност да разбират намеренията на другите и са в състояние по-лесно да влияят на тези честоти и енергии като определят посоката, която са определили за себе си и за техния свят. Поддържането на фокуса върху по-висшите им стремежи ще гарантира, че само онези, които са в съзвучие с намеренията си, могат да им влияят и има мнозина, които се пробуждат за знанието, че не се нуждаят от управление от никоя външна сила, докато следват пътя на собствената си душа. Всеки човек е направляван към най-висшия принос, който може да даде на човечеството, за да създаде нов и удовлетворяващ живот за всички хора. Вероятността да създадат нещо отвъд това, за което са мечтали, сега стои над хората на Земята. Това е най-вълнуващо време, в което да сте част, и ето ви, готови за излитане!

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/06/22-29-2014.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments