8-годишно дете Използва Кристални Решетки за Трансмутиране на Негативна Енергия


Това 8-годишно дете Използва Кристални Решетки за Трансмутиране на Негативна Енергия и обяснява как Работи

Свидетели сме на перфектен пример за Съзнанието на днешните деца!

В това видео, 8-годишният Адам въвежда най-новата си кристална решетка, която той нарича "Мрежата". Тя дърпа тъмна енергия и я преобразува в светла. Вижте какво казва това дете, как го казва, и какво прави с кристалите.


Отне около 10 минути на Адам, за да изгради тази мрежа, която е пълна с различни кристали - Amethyst, Apophyllite, Celestial Smoky Quartz, Clear Quartz points, Vogels, и няколко Lemurian Seed Кристали.

Адам не е взел модела на мрежата от книга или проучване в интернет. Вместо това, той избра да слуша ръководството на самите камъни.

Какво мислиш, че тези деца ще правят примерно след 5 години?


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Енергията се Трансформира, не се Трансмутира в случая, негативната енергия не мутира в позитивна(говорим за енергия, не за хора), а се изменя структурата, преобразува се, не еволюира. :)
    Transmutate се превежда "Преобразувам", в случая преводача е превел буквално каквото чува или чете, което е странно, за преводач в сайт за самосъзнание и би трябвало да осъзнава някой неща, поне основните. Не го казвам с лошо! :) Иначе браво на момчето, досега познавах хора, които изграждат решетки само на енергийно ниво, беше изненада да видя, че дете използва реални кристали да реди решетка(не, че няма ефект, то са важни и кристалите и подредбата де), но не бях виждала на физическо ниво работа с енергийни решетки. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Преводът на заглавието не е точен - правилно е "тъмна енергия", което не означава "негативна енергия".

    ОтговорИзтриване