Слънчевото Затъмнение - Издишването на Новото Дихание на Сътворението


Снимка: Мелин (пещера Мерлин)

Ом Шаром, Ом Шаром

Тъй като продължаваме да се издигаме напред и назад, от вътрешността навън, от вътрешното пространство на сърцето към друга ваша реалност ~ нека всички пеят и скандират блаженството и радостта от вътрешността на нашето същество. Дълбините на нашето ядро, Сол (Слънце), което определя кои сме ние като Божествена искра.

Ние сме обединението и усилването на нашия Божествен Аз в това съзнание и Това Е Така.

Слънчевото Затъмнение е входящо в този момент и това ~ отново ~ ще доведе обединението със Себето, увеличавайки това, което ние вече сме определили да бъде и започвайки приемането на целия портал на Кардиналния Кръст и Кървавата Луна в този месец април. Друго вдишване е поето от Източника, който е нашето божествено същество, и това затъмнение ще бъде Издишването на Новото Дихание на Сътворението.

Това издишване ще ви покажа още повече кои сте и ще отрази това, което сте предприели да изпитате и да бъдете в този момент на Сега. Това е един красив подарък от сътворението и е подбудител и Божествена искряща енергия, която води всичко към светината. Всички истини са разкрити в този момент, и така вашата собствена истина за това, кой сте в момента също така е обект на специално внимание.

Ще има по-малко и по-малко място за илюзията, така че, когато е налице илюзия и осъждане на нещо, което не сте в тази реалност, стените ще паднат и истината ще влезе във вашата реалност чрез силен приток на яснота. Колкото повече има задържане към вашата убеденост и илюзия, толкова повече хаос ще бъде представен във вашата реалност, тъй като тази илюзия не може да се поддържа вече поради входящата космическа осъзнатост, която се възражда на тези нива.

Точно в този момент, от всички нас - Пазителите и "просветителите", зъмния екип и Светлинните работници, се иска да пристъпим в нашите роли да запазим балансът в себе си, така че да можем да бъдем в услуга на тази част от колектива, която се пробужда в този момент. Има голяма вероятност тези ново-пробудени да се пробудят в голямо объркване, тъй като има много хаос, който идва на повърхността благодарение на всички скрити пропаганди, които не могат да се разиграват повече.

Време е да се предадем на Божествения план и да се доверим на нашито божествено семейството на Светлината, включително и на себе си. Време е да си сътрудничим заедно като едно семейство, защото ние сме в разгара на ОБЕДИНЕНИЕТО, съюза вътре в себе си, както и с другите "нас". Прекарвайте по-малко време съсредоточени върху това, което не работи ~ ние правехме това в продължение на толкова дълго време, пуснете го сега ~ и започнете да изразходвате енергията си върху това, което искате да видите проявено и създайте съюз отново, не разделение.

Разделянето вече е ясно за нас, нека сега да започнем да се движим далеч от това, което вече е ясно за нас и се стремим към това, което е все още непознато в този живот. Направете я ваша реалност от сърце и станете това, което се стремите да бъдете и да изпитате. Съюза е обратното на разделението и затова трябва да се стремим към това Обединение. Това затъмнение ни помага в това осъзнаване и този процес на обединение. Тo носи нови Измерения и реалности върху това поле и в нашето осъзнаване чрез съзнанието.

Това е Божествен миг и подарък, който ние трябва да прегърнем и също да сме благодарни за желанието му да съществува в подпомагането на нашия съюз и Възнесение. Виж доброто във всичко, което се разгръща в този момент, защото е ценнен наистина. Вижте го от гледна точка на това как отново довежда всичко в съюз, тъй като пробужда много души за усещането и знанието, че всички сме Едно, чрез чудене и търсене на тяхната истинност.

Всичко функционира като подбудители, отражения и огледала, и така, когато сте влюбени в същество, вашите действия ще излизат от любов. Тогава няма да има съдене, нито негативни мисли за другия, нито за себе си.

Има много неправност, изпитвана в умствените и емоционални тела в този момент, което ни води до реалността на емоционалния боклук. Най-малкото движение, мисъл или дума, незабавно се изживява като несправедливост и е адресирано, нападнато или обвинено. Ние реагираме силно на тези въпроси тези дни и сме склонни да играем ролята на жертвата тук. Това е процес на очистване на емоционалното тяло и фина настройка към по-високо измерените изживявания на вашето Себе, тъй като то се слива с по-въсшето ви Аз като Източник.

Това отново ни дава големи възможности и уроци да функциониратаме в съюз, а не в раздяла. Виж себе си в мен и аз се виждам в теб ~ това е нещото, с което се занимаваме в този момент. От тази гледна точка, ние никога не трябва да съдим или атакуваме наше друго Аз.

С любов, скъпоценни сърца.

Ehyeh Asher Ehyeh Méline Portia Lafont

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


На 29 април 2014 в 06:04 GMT – Пръстеновидно Слънчево Затъмнение на 08°51' в Телец.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments