Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Най-висшата и най-чистата и ярка светлина

Най-висшата и най-чистата и ярка светлина


Архангел Михаил и Съветите на Висшите Аз-ове 

 канализирано от Рон Хед

Нека сега се върнем към темата за използването на силата която имате, енергията която контролирате. Има много начини по които можете да правите това. Има много начини по които вие вече правите това. Част от това правите съзнателно, друга част все още несъзнателно. Като се научите да приемате, че можете да бъдете съзнателни с тези неща, те ще стават повече и повече, съзнателните и умишлени начини по които вие си взаимодействате със света около вас. Ние ви казваме това, че настоящите ви начини за пожелаване, за искане, и на молене ще се развиват във възнамеряване и очакване докато се научите да разбирате силата и ефекта, който имате върху заобикалящата ви среда..

Сега първо, нека да ни е ясно, че всяка мисъл която имате има някакъв по-голям или по-малък ефект върху всичко това. Ние ще приемем за даденост това, че по-голямо и съзнателно е нещото, което вие желаете. Нека да погледнем какво увеличава и какво не увеличава вашата ефективност в това отношение. Ние също ще приемем, че сте наясно, че тревогата и съмнението не е нужно да се обсъждат, тъй като те очевидно няма да имат благотворен резултат.

Пожелаването има ефект който движи някой към каквото този някой иска. Това не е много силен ефект и може да бъде унищожен доста лесно от желания, които го неутрализират или са в конфликт с него, както вие правите през цялото време. Помислете за " Иска ми се да имам това и това, но ... " . Тази малка дума " но " отменя целия ефект от мисълта. Съмнявате се? Съмняването, че желанието може да или може би ще се материализира има незабавен обратен брояч.

Така че какво работи? Прости стъпки, моля ? OK. Представете си, фокусирайте се, общувайте, очаквайте. И направете всичко това ясно, просто, и последователно.

Първо си представете какво вие искате да видите, имате, или изживеете. Някои използват думата визуализиране. Това обърква някои хора, тъй като те не мислят за себе си виждайки тези неща. Така че представете си каквото работи за вас. Знаем, че знаете как да мечтаете.

Следваща стъпка, съсредоточете се върху това. Украсете се върху него, ако можете. Тъй като вие си го представяте, можете да си представите всичко което можете за това, включително и това, което то ще бъде след като го имате или го изпитате. Какво е чувството, как изглежда, как звучи, как ухае. Как ви кара да се чувствате.

Сега съобщете вашето желание на най-висшата сила която можете да си представите. Но се опитайте да не паднете в стария си навик да питате или просите или умолявате. Уверено изразявайки намерението си би било много добре. Ако осъзнаете, че всъщност говорите с нещо, което е най-голямата и най-добрата част на собственото ви същество, толкова по-добре. Ако това е вярно за вас, можете да отидете напред и да заповядате така да бъде. Доверете ни се, когато ви казваме, че ГОЛЯМОТО ВИЕ няма да се притеснява изобщо, когато правите това.

И сега идва трудната част. Очаквайте го. Един популярен канал, треньор, и лечител казва: " очаквайте чудеса. " Това не е лоша идея. Друг казва: " Предполагайте, че ще бъде. " Това също е добро. Дори пеейки " Очакване " песента е добра. Но НЕ си позволявайте да се чудите дали ще стане. Ако искате, върнете се към всичко което искате и се разширете върху му или се насладете на вкусът, почувствайте, помиришете, и го погледнете. Това е ваше. Знайте това. И не се отказвайте от него един час преди да ви се случи.

Какво ще кажете за по-големи и по-добри неща? Е, създавайки един нов свят е наистина просто същото като създаването на къща, или кола, нова работа, или нещо друго. В крайна сметка, тази енергия с която разговаряте е създала вас, вашия свят, и целия космос. Вашето въображение по-голямо ли е от това? Така че можете да следвате същите стъпки, които ние току-що ви дадохме, представете си, фокусирайте се, общувайте, и очаквайте. Но какво относно пряк път? Всеки път когато научите нещо, вие в крайна сметка търсите по-лесен и по-добър начин, нали? Вие искате пряк път. Е, изненадващо, има един такъв. Но има уловка. Винаги има уловка, нали? Ето ни и нас.

Сега, на първо място, нека да ви кажем, че това е нещо, което всички вие си спомняте от много дълго време. Забележете, ние казахме, спомняйки си, а не учейки. Нищо от това не е ново за никой от вас. Това може да не е било вярно преди, но е повече и по-вярно за всички останали на вашата планета сега, и особено за тези, които четат тези послания. Вие знаете тези неща на някакво ниво и ние само ви ги напомняме когато търсите знание. Ние не ви молим да прекарвате време и да полагате усилия старателно да въвеждате тези неща на практика като една група от посветени монаси от много отдавна и далеч. Прочетете ги. Позволете си да почувствате истината за това, което казваме, ако тя наистина резонира с вас. И след това се отпуснете в него и го оставете да ви води.

Налице е на първо място идеята, че всичко е енергия, енергията е съзнателна, и това е от което сте направени. Обсъждали сме това надълго и нашироко преди. Смешното тук е, че вашите учени продължават да се опитват да разберат как материята произвежда съзнание, когато процесът е точно обратният. Съзнанието произвежда материя. Но това не е нашата тема.

Сега можем да опишем енергията по много начини. Ние можем да наречем някои честоти от нея звук. Други ние наричаме светлина. Някои от тях са топлина. Някои от тях са мисъл. Някои радио. Някои това и някои онова. Но те са всички честота и те са всичко каквото ние наричаме светлина. Те са просто един спектър от честота, ако можете да си представите това. Така че, вие сте точно това. Вие сте колекция от различни честоти, които изразяват всичко от това кой сте вие, минало, настояще, дух, материя, емоции, цялото от това, което ви прави вие - вие сте направени от това. Вие сте светлина.

Тъй като това е което сте вие, защо не се превърнете в най-висшата и най-чистата и ярка светлина която можете да си представите? Е, това е точно каквото вие всички правите, до най-доброто от вашето знание и умение. Вие правите. Така че нека да ви помогнем да увеличите тази способност и да върнете обратно вашето познание. Нека ви закараме в толкова висока честота, че всички неща които ние обсъдихме по-горе стават като каквото е аритметиката за професор по физика. На най-високата честота, на която можете да се издигнете, просто бъдете и възнамерявайки най-доброто е всичко което е нужно. Казано по друг начин, довеждайки вашето любящо съзнание да поддържа и позволявайки му да влияе върху светът около вас е всичко, от което се нуждаете.

Вие всички сте готови да предприемете тази стъпка сега. Тя е в рамките на обсега на всички вас. Методът? Има буквално хиляди. Изберете този, който удря вашата камбана, както вие казвате. Ние със сигурност ще ви дадем един, но не се колебайте да използвате друг ако така изберете. Ние казахме, има и уловка, и ето я.

Уловката е, че трябва да се доверите на процеса. Това е процес. Трябва да му се доверите. Вие трябва да започнете от където сте. Това е пътят който вие всички търсите. Стъпката която трябва да предприемете е вашата следваща стъпка. Вие правите нещата прекалено много сложни. Продължавайте да продължавате. Вървете с потока. Направете това което виждате за правене. Вие сте точно там, където трябва да бъдете. Това е вярно за всеки и всички от вас. Ако вашата цел е да растете, тогава вие ще растете. Нищо не може да ви спре, освен вие самите.

Сега обратно към тези по-големи и по-добри неща за които ние говорихме. Вие ще намерите докато продължавате по пътя, които ние тъкмо обсъждахме, че честотата, която сте станали се е променила както е необходимо да се промени, като че ли е била срещната. Пряк път. Чисто и просто. Ти си промяната. Вие сте променителя.

Вие се учите да си спомняте кои сте и да не вярвате, че вие ​​сте това, което сте били научени че сте. Вие сте целия актьорски състав на тази игра, а не ролята в която сте в момента. Вие сте водещата дама, водещия мъж когато той се разболял, допълнителното във второ действие, което трябваше да бъде в последната нощ, когато те не се появиха., режисьора, и всички останали. И когато го погледнете от гледна точка на играещата трупа, можете да видите и да разберете всичко това.

Ние искаме да знаете, че вие вършите чудесна работа. Вие трябва да бъдете много щастливи със себе си, и вие ще бъдете, когато видите това което ние виждаме.

Ние казахме, че ще ви дадем един метод, един прост метод. Ние ще продължим с това следващия път, тъй като това стана достатъчно дълго. Да дадем някои мисли за това което казахме и приемането му, ако виждате че е подходящо. Както ние предложихме, просто се отпуснете в това. Играйте с идеите.

Добър ден.

Източник

Превод: ХристоМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

7 comments

 1. Много благодаря,думите ме изпълват с много голям ентусиазъм.

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря за високите технологии, в които ни обучавате за да ги приложа за обединяването на Космоса. След като стигнах до изводите, че всички земни власти (политическа, религиозна, икономическа, банкова и бизнес и т.н.) са изкуствени регулярности основани на принципа "разделяй и владей", ми е много по-лесно да си представя това, което ще представлява божествената регулярност от естествен тип основана на принципа "обединявай и обичай". Рай ще има, технологията е в нас ;)
  Качествено знание за отличниците в школата на знанията на Космоса. Много ни дадохте, вярвам че и аз ще дам. Любовта не струва нищо и е неизчерпаема и в това е силата ѝ, и това е прекрасно. Няма да се скъпя за нещо, което не свършва ;)
  Възхитен съм от вашата вяра в нас.

  ОтговорИзтриване
 3. Кой чул - чул, кой видял - видял, който е сляп няма да бъде чакан. Тутките докато се натуткат ще стане утре, а те останаха по собствено желание в миналото. Който се тутка и си е запушил ушите - заповядайте, има и други планети, да не е само тази? Същности не регистриращи вътрешен устрем към истината са за училището за бавно развиващи се деца, а такива вече са и подготвени на много планети и изобилието на условия е голямо, както го е преценил Висшият Разум, който е във всичко. Който иска да гласува на политически избори да заминава на друга планета. Който иска да работи (да е роб на системата на не-истината) да заминава на друга планета. Това е планетата на Абсолюта и тук неготови не могат да се задържат. Карайте си се на друго място, искайте власт над себеподобните на друго място, искайте Мамон и пари на друго място, потискайте своите братя и сестри пак на друго място и заплашвайте със вашите страхове (а вие отдавна със страх работите, а не с любов) отново на друго място.
  Това е планетата на съвършенството - аз я кръстих заедно с много други, но вие не разбрахте. Да сте. Никой не ви е виновен.
  Тази пасивност намерила място в мнозинството от съгласилите се със системата на изкуствената власт, но и доброволно приелите я като основа на своя живот е време да си ходят от нашата Родна Планета - планетата на Хипербореите.
  Пасивните има начини да станат активни. Планетите на силните страсти и животинските отношения повече ще успеят да събудят енергията насочена към усъвършенстване у изгубилите желание за развитие на Вселената и на това, от което са забравили, че са част. Методи са приготвени за всички и кой какъвто избор е направил, там и ще бъде разпределен при това не за да му е лошо, но за да се чувства най-добре във вибрациите, които сам е избрал, а и така няма да пречи на останалите, които искат да се развиват. Работете си, изкарвайте си парите, бъдете роби, бленувайте богатството си и властта си над другите някъде другаде. Аз съм убеден, че там ще има достатъчно ВЛАСТИ, безжалостни към вас власти, упражняващи още по-жесток натиск върху вашата свободна воля чрез нов тип медии и манипулации от всякакъв тип, но вие и това искате - нека ви бъде дадено според желанието.
  Някои хора, чакат фалит на банките и финансовата система, на своите работодатели за да се уверят, че има Висш Разум, който не търпи продажничество и изкривяване на матрицата (лъжа). Но тъй като това все се отлага и някак няма решителност да се осъществи, включително и от висшите сили, то ако самите те са се подвели по лъжата на хората на неверието и са попили тяхната неувереност им казвам: Стига! Дайте условия на всеки според желанията. Не желая да гледам жалкото пребиваване на мнозинството тук, на тази свята планета, защото това не е от вчера.
  Пасивни в развитието и активни в личното си облагодетелстване? Аз тях повече няма да ги чакам! А мнението на висшите сили мен не ме интересува. Аз съм тук - вие не! На хора без желание, които ме отхвърлят повече няма да се опитвам да обяснявам структурата на мирозданието, освен ако не се приведат в състояние на готовност за изслушване на ТЕЗИ, които имат знанието, включително и вие - нашите духовни водачи. Няма да хвърлям бисера си пред свине, защото се обръщат и го тъпчат с копитата си и не разбират какво си им казал. Поддържат фалшивата си система на лъжата и изкривяват пространството на съвършенство завещано ни от нашият Отец, който ни е създал от Себе си. Да и те са част от нас (от Него) но неготовата част, която е поставена в положение на властваща и продължават да имат фалшиво самочувствие дадено им от продаването на душата чрез пари (Мамон). Стига с това вечно противопоставяне на светлина и тъмнина. Омръзна ми от войни безсмислени. Искам почивка и хармония с готовите за хармонично съществуване. Пък после може и да си помисля дали да слизам отново да "помагам" на туй що не е готово за помощ.
  Да действаме, Космическата еволюция не чака никой. Тя единствено се движи, а на неготовите предоставя нови, по-подходящи за самите тях възможности отговарящи на вибрациите, на който са предпочели да се установят.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не ми достигна броя на символите ограничени от програмата, затова довършвам тук.
   Постоянно се говори за свободната воля, постоянно. Изисквам да се отчете моята свободна воля най-накрая, не само на приказки. Каноните на Вечността ако ги оставяме на приказки, а не действат реално? Какъв стимул ще намерите и какво доверие ако изисквам, но срещам мълчание.
   Това е моята свободна воля - това да е планетата на хората-Богове, осъзнали себе си като съвършенство и единен организъм. Планетата център на Вселената, планетата на висшата Неутралност, която е основата на творчеството на единните духом хора. Планетата, която да стане пример завинаги на всички извънземни цивилизации и същности, които си позволиха да делят Космоса за себе си. Сега сме НИЕ и няма да има власт в Космоса. Енергия за способстване на Космическите караници няма да получите от нас. Който се нуждае от енергия, да си я заработи сам за да види как става и това ще се НАЛОЖИ да го разберат всички във Великия Космос.

   Изтриване
 4. Тъй като ми е дадено правото да говоря, аз ще опиша защо казах, че няма да даваме ние повече енергия на Космически същности.
  Било е отдавна (за нашето разбиране за времето), когато в Космоса е настъпил дисбаланс в енергиите или казано по друг начин, в следствие на закономерния еволюционен процес и въз основа на гарантираната свободна воля са се породили противоположности не желаещи да осъществят процес на хармонизация между тях. Това е довело до изостряне на противоположностите и те не са били способни да се разберат (не са били способни да се хармонизират). Единствено постигането на НЕУТРАЛНОСТ на енергиите от различен знак дава обаче чувство за спокойствие и мир и не само това, но и това взаимно неутрализиране на противоположните енергии поражда Клъстери (кристали) от нулева неутрализирана енергия, чрез която единствено може да се творят нови планети и галактически системи. Тази неутралност е описана и е позната на нас под думата любов. За това нарушаване на баланса в Космоса между каращите се като деца (уж развити) цивилизации е бил необходим план за възстановяването на неутралността или мира в Космоса - това сме били ние - божествени същности способни да неутрализират енергията в различните ѝ полярности. По време на всеки период (имало е колапс на няколко пъти на нашата планета) извънземни цивилизации са се съревновавали да налагат своите парадигми, в които да вярваме. В каквото вярваш, за това и генерираш енергия. Така вместо да се сдобрят, те са започнали да се бият за нашата ценна енергия (мисли, психична енергия). Оттук и множеството религии, оттук и постоянните войни и политически дразги нямащи край и цялата тази раздвоеност на душите ни. Те са ги разделили продължавайки своите заграбвания на енергия и желание за надмощие. Всички богове, в които сме вярвали са били ТЕ и от това на коя раса ще предпочетеш парадигмата е зависило на коя от биещите се противоположни цивилизации ще отдаваш енергиите си (мислите си). За това Абсолюта е създал нас. Ние сме божествените същности, които са създадени да кажат НЕ, ние не заставаме на ничия от вашите позиции. Създадени сме за да върнем великата НЕУТРАЛНОСТ в Космоса и да решим завинаги този спор работещ против Вселената и нейното развитие. Затова ни повтарят постоянно, че Бог е любов, защото сме божествените същности създадени да покажат на цялата Вселена как трябва да е. За това казвам, че това е планетата на Боговете, защото е така - това сме ние.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. "За това казвам, че това е планетата на Боговете, защото е така - това сме ние." Да, точно казано! Но, пътят трябва да бъде извървян, който може! Давайте!
   Шебек

   Изтриване
 5. Здравей Анонимен .Виж коментара ми и отговори. "Няма да хвърлям бисера си пред свине, защото се обръщат и го тъпчат с копитата си и не разбират какво си им казал." Разбирам гневът ти защото аз се отказах да им говоря преди години не защото не разбират какво им казваш напротив много добре разбират но тъпчат бисера защото те така искат , тези с които си се зблъскал служат на мрака и много добре разбират какво правят . :))
  Бих искал да се свържа с теб да поговорим но дали тези които ни контролират ще ни го позволят ??? Контролът не се извършва само от институциите които си изброил а от нашите бОГОВЕ с малко бъ щото са уруди . И светлите същества които ни оверяват че всичко ще се оправи някои ден никога няма да ви кажат колко са миризливи лаината.
  Ами с каква енергия ще се хранят те ако всички сме щастливи ?????????????????????????????
  Нали бедничките са паразитна форма на живот.

  Ако се съберем може да обсъдим някои неща които немогат да се обсъдят с няколко реда.

  ОтговорИзтриване