Операция Луна – Едуард Еразмус


Четвъртък 8 Април

Анна Меркаба – Операция Луна – Едуард Еразмус

~ Най-накрая човечеството и звездните му братя се погрижиха за Луната. От нея вече не се излъчват негативни Рептилски енергии към Земята. Това се случи в събота, на 29 Март. Членовете на земния екипаж заедно с голям контингент от звездни същности на борда на 74 космически кораба от различни планети и стотици космически инженери се разположиха около Луната през последната седмица. Техническият потенциал и умения, подкрепени от няколко посветени светлинни служители осъществиха задачата. ~

Днес получих много интересна информация от Едуард Еразмус. Резонирах с нея, тъй като също бях привлечена към Луната на тази дата и изпитах подобно усещане.

Промените се случват в степен, невиждана досега от много дълго време в тази вселена. Очевидно енергията се усеща във всяка минута на деня. Представям една от причините за енергийните промени.

Успях да запиша събитието два дни след неговата проява и информацията беше прекалено голяма по обем за да бъде обработена незабавно и анализирана. Цялостният вариант на мисията беше записан в Акашовите записи на Земята.

Негативното влияние на Луната беше трансформирано и преобърнато в положително енергийно излъчване. Мисията Луна целеше Лунната енергия (отразена слънчева) да бъде хармонизирана преди пристигането на Женската енергия. Казано на кратко – получи се преобръщане от Мъжка към Женска Божествена полярност.

Помощта и ръководството дойде от много източници. Доста информация беше получена дни преди операцията Слънце. Попитах дали е необходимо асистиране от страна на светлинните служители от Земята. Отговора беше ясен – необходимо е специално внимание. Неочаквано сутринта на 2 Април бях призован да обобщя събраните данни и да организирам мисията. Разполагах с няколко часа да измисля стратегия и план за действие.

Операцията беше масивна с участието на стотици кораби от много звезди, планети и слънца от галактиките, заобикалящи Слънцето. Бяха използвани доста смесени технологии за да преобърнат енергиите излъчвани от Слънцето от Мъжки в Божествена Женска енергия.

Операция от такава величина има безброй сложни аспекти, които трябва да се вземат под внимание. Не мога да обясня всичко, понеже разбирам само част от случилото се. Всички, които участваха в нея се подготвяха от много дълго време. Всеки индивидуално беше готов да изпълни задачата си на 100%.

Въвеждането на Женския принцип можеше да се счита за успешно само при завършване на операцията Луна. Всеки космически кораб, независимо от формата и размерите, беше подготвян дълго време.

Моята задача се състоеше в това да се свържа и поканя всички същества във Вселената заедно да станат свидетели на операцията. Отправих молба към земните жители, ангелите, Възнесените учители, царствата на елементалите, първоначалните създатели, съществата от Вътрешната Земя и всички, населяващи звезди, луни, планети, слънца и галактики. Помолих всички същества във вселената и отвъд да присъствт на това магическо събитие. То беше забележително по визията и енергията си.

Цялата операция протече гладко и всяко същество взело участие запази вибрацията на абсолютна радост до нейния завършек. Това ще даде своя положителен ефект върху бъдещето на Вселената. Направено е...Всички присъстващи получиха благодарности за участието в тази толкова важна мисия. Прекрасно бе да бъдеш част от Събитието.

Земята, нейните обитатели и всички планети в нейното енергийно поле ще получат захранване, грижа, нежност, състрадание, търпение, разбиране, щедрост, любов, лъчи. След мисията се промени целия пейзаж. Това бе най-големия празник във Вселената за последните хилядолетия. Всеки беше поканен и добре дошъл..Всички бяха там..Очаквайте огромни промени по цялата Земя.

Старата „негативна” Луна сега е неутрализирана. Вече няма да се насочват отрицателни енергии от нейната повърхност. Сега тя има нов живот – да изпраща положителни вибрации към Земята. Притежавайки достатъчно опит с нашите звездни братя и духовни учители ние успяхме да осъществим започнатото със спокойствие. Дейвид Айк обяснява много добре в своя клип: “The Lion Sleeps No More” за контрола върху Луната.

https://www.youtube.com/watch?v=0pLTa9VyKXE

Как Тя е била изкуствено създадена от звездни същества преди милиони години с намерението да контролират Земята. Описва как тъмните същества в действителност създали външната повърхност на Луната от няколко части и как е проектирана да бъде куха във вътрешността. Луната е била обитавана от космически същества под контрола на други звездни същности. Сега те напуснаха. Повечето от тях се присъединиха към доброжелателните групи. По-малко от един процент избраха да се преместят другаде из Вселената.

Няколко посветени служители на Светлината получиха специални инструкции през последната седмица и организираха проекта Луна. Беше им обяснено как за една земна седмица космическите инженери ще се разположат в орбитата на Луната и ще отстранят заслепяващата енергия, която възпрепядства виждането на истинската дейност там. Негативно настроени извънземни са провеждали своите опити с хора от Земята и с други планети от нашата галактика. Сега прикриващото енергийно поле е отстранено, което ще позволи на вселенските обитатели да наблюдават ясно какво се случва на повърхността и под нея. С обръщането на негативния лунен сигнал в положителен ще бъде улеснена „магията” невидимите и скрити досега дейности да станат достояние на всички. Това е важно знание, което беше скрито от нас и е от съдбоносно значение за духовната ни еволюция.

Малка група служители на Светлината достигна Луната, ескортирана от кораб-майка от Сириус и придружена от Зее. Зее е същност, подобна на монасите, прекарващи живота си в молитва – високо еволюирала, която не се нуждае от физическо тяло. Тази мъдра същност пристигна от далечна планета и ще остане с един от светлослужителите за известно време за да асистира в различни проекти, които сега ще бъдат стартирани.

На кораба-майка беше сформиран кръг на Единството межу служителите на светлината и многозимерни същности около кръгла маса. Кръглата метална маса беше дълга 4 метра с кристали прикрепени към нея. Те бяха заострени по края и насочени надолу. Всеки един постави дясната си ръка върху лявата ръка на съседа си, а другата - върху заоблен кристал. Всички кристали бяха свързани с двуметров голям кристал в центъра на масата, поддържан от три метални подпори. Така ние станахме Едно и нашите енергии се сляха. Кристалът има способност да мултиплицира енергията многократно, така че тя да достигне до Луната. Металната част на върха на кръглата маса (с 20 см широчина) се завъртя около големия кварцов кристал (2 метра висок).

Заобиколени от Учителите, служителите на Светлината започнаха да извършват работата, за която бяха подготвени. Намерението беше да бъде променена природата на енергиите, излъчвани от Луната от негативна към положителна. Това беше постигнато с използването на знанието за спиралното завихряне на енергията и разнообразни други техники.

Светлоносците забелязаха първо червена светлина, последвана от внушително виолетово излъчване. Те си обясниха червения спектър като високо скоростната червена енергия на гнева и негативността, траснформирана и преобърната в добра и положителна. Заедно звездните братя и светлоносците ПРОЯВИХА промяната.

Благодарности бяха изпратени от много Учители, които наблюдаваха изпълнението. Сърдечни похвали за изпълнителите – забележителни същества, които поеха задачата и я доведоха до успешен край.

Направено е! Всички земни жители ще бъдат способни да получат вибрационната информация за състоялото се магическо събитие и всичко онова, което е било скривано от нас милиони години. Сега имаме възможността да се развиваме и прогресираме духовно и да станем Богове...

Поздравления!

Едуарт ЕразмусИзточник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Звучи доста фантастично, но нашата фантазия е бледа спрямо реалността. Изложената информация има съвпадения с други източници. Ето информация от Учителя, ще излагам според възможностите на паметта си: На Земята има преизобилие от мъжкия принцип (електричество, което е и причина за множество престъпления) и недостиг на женския принцип (магнетизъм) и за в бъдеще това ще бъде поправено". Ако искаме да релаксираме легнали на земята, трябва да го направим на място отдалечено от пътеките където минават много хора, защото преобладава електричеството. Пиенето на прясно сварена вода добавя недостигащия магнетизъм, тъй като се е преструктурирала. И още: "В космоса няма нищо по-грозно от мъж в женско тяло". "Вътрешността на луната е населена със същества по-напреднали от човеците на повърхността на Земята". "Вътрешността на Земята е куха и населена, но това засега ви е забранено да го знаете". " Циклите на луната са синхронизирани с движението на една невидима планета с негативно влияние върху човешкото здраве. Тази планета е и главната причина за приливите и отливите. Луната компенсира 70% от въздействието, затова за в бъдеще ще бъде поставена поне още една луна за да се получи пълна компенсация". "Който е болен, може да се излага на въздействието на лунните лъчи. Който е здрав, да не го прави".

    ОтговорИзтриване