Седмично послание на Хиларион 13 - 20 април 2014г.


Възлюбени,

Сега е идеалното време да направите хубави неща за себе си, защото всеки един от вас е заслужил това! Починете си от рутината и направете нещо различно, защото това помага за внасяне на свежест и обновление за душата. За тези, които дойдоха тук да служат, това често е трудно, тъй като грижата за себе си е последното нещо от техния дневен ред. Това обаче е един от новите навици, които трябва да бъдат развити. Когато човек дава първо любов на себе си, любовта, дадена на другите, идва лесно и тече безпрепятствено от неограничаваната душа. Намирането на пътя през недоуменията и предизвикателствата на живота, които допълнително са украсени чрез големи вливания на енергии от небесните селения може да направи житейския опит интересен, но най-ценното е, когато се представят повече разкрития и записването им може да е от полза за по-късен преглед и размишление.

Светът сега е обсипан с множество предизвикателни събития, които се надпреварват за вашето внимание, и е важно да ги анализирате от гледна точка на това, което чувствате в сърцето си. Ако има нещо, което можете да направите за някое от събитията, като например изпращане на Светлина и молитви в тези ситуации, тогава с всички средства правете това редовно. Ако обаче, това води до връщане на моделите и ценностите на стария свят, които ви ограничават и снижават енергията ви, бъдете внимателни относно изчистването им от съзнанието ви, защото те не ви служат във вашето ново начало на нов начин на живот на Земята. Заменете тези модели с подхранващи и жизнеутвърждаващи мисли и навици, даващи сили на онези концепции, които ви помагат да се придвижите в живота, който винаги сте мечтали да живеете. Вие сте творецът на всеки аспект от живота си и насърчавате всичко добро, което желаете да изпитате в него, то ще ви служи добре. Освободете всичко, което ви дърпа назад от живота, който ви е писано да живеете.

Всеки ден отделяйте време да благославяте всеки и всичко около вас. Като развивате ежедневно този нов навик на съществуване, вие създавате нови шаблони на мисъл-форми, които са отражение на по-висшата визия, която желаете да видите закотвена в новата реалност. С времето ще откриете, че това носи благословиите, които изпращате за други да посетят собствената ви реалност. Вие на практика носите рая на Земята и това наистина е нещото, заради което сте тук. Това, което изпращате навън във Вселената, се отразява обратно към вас и когато живеете и въплъщавате по-висшата версия на живота си, вие позволявате на онези около вас да правят същото, защото, винаги помнете, че вашето енергийно поле се простира на много мили във всички посоки и докосва всичко живо в обсега си. Вие не сте тук, за да вършите сами тази работа, вие сте тук, за да сте в единство с други Служители на Светлината, когато вършите тази дейност, което създава по-голямо поле на Светлина, влияещо на всичко живо по тази планета.

Да, има мнозина, които все още са под въздействието и влиянието на по-ниските енергии на предишните цикли и това, което се случва, когато заедно с други Служители на Светлината насочвате ежедневно вниманието си в новите мисловни шаблони на доброта, щедрост, споделяне, грижа, изобилие и просперитет, е пренастройване и обновяване на съзнанието на човечеството в тези качества, които вие въплъщавате. Вие сте разбивачите на шаблони и също така създателите на шаблони. Вие създавате света докато се придвижвате през ежедневното си съществуване. Ако всеки човек на Земята поеме отговорност за собствените си действия и всичко, което създава той ежедневно, славният нов свят би се проявил много по-бързо.

И така ние молим да продължите да работите със себе си, за да създадете промени в мисленето си и действията си, а това на свой ред създава промяна в съдбата всичко живо на тази планета. Вие сте това важно нещо в цялата схема на нещата и ето защо ние искаме вие да обичате и уважавате себе си всеки ден. Изворът на живота във вас не бива да се остави да пресъхне, а трябва да се обновява редовно с желание и ентусиазъм, за да зарежда батериите ви, така да се каже.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/04/13-20-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments