Дървото на Живота - Хаторите


Дървото на живота Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

26 март 2014г.

От наша гледна точка вие сте Дървото на Живота и Живата Загадка. Така е, защото финото ви енергийно тяло притежава хиляди енергийни канали, които получават духовна светлина от други измерения на вашия космос.

Те са като клонките на дърво, ето защо ние говорим за вас и за тази медитация като за Дървото на Живота.

Вашите йоги и йогини са идентифицирали тези фини енергийни канали като нади. И в тази медитация вие ще активирате цялата си система от нади с цел да влеете духовна светлина, за да улесните начина си на навлизане в по-висши вибрационни състояния на съществуване.

В резултат на ускоряването на времето и ескалирането на настоящия ви Хаотичен Възел, мнозина от вас изпитват увеличаване на физически, емоционални, междуличностни и междуизмерни трудности. Чрез вливането в клоните на Дървото – което е вашето тяло – на по-висша духовна светлина, вие силно ще се възползвате от повишените вибрационни честоти. А преходът ви в по-висши състояния на съзнание ще е по-лек.

Въпреки че тази медитация ще се случи през специфичен период от време, вие можете да навлизате пак в нея, когато искате и като правите това, ще извличате голяма полза.

СВЕТОВНА МЕДИТАЦИЯ

Медитацията Дървото на Живота ще започне в 5:30 следобед източно лятно часово време на 31 май. Енергиите ще се представят през 30-минутен период и медитацията ще приключи в 6 следобед източно лятно часово време, но енергийната вълна от тази медитация ще продължи двадесет и четири часа и половина, приключвайки в 6 следобед източно лятно часово време на 1 юни.

Можете да използвате тази медитация с голяма полза и сила по всяко време през този период.

Медитацията ще бъде фокусирана в Ню Йорк по време на събитие, наречено Дървета на Живота. Тази група ще е изградила силна енергия, която ще подкрепя освобождаването на тази вълна по вашата планета.

От наша гледна точка тази специфична Световна Медитация е уникална в това, че точно преди началото на енергийната вълна, ще е призовано мощно излъчване от Буда царствата на светлината. Това излъчване ще е от Ваджрадхара на Изначалния Буда на звука.

Тези звукови кодове на ново творение сами по себе си са мощно излъчване и в зависимост от тази енергийна вълна ние ще увеличим ползотворните за вас сили, така да се каже.

Тази Световна Медитация има две фази – звукова медитация (описана долу), следвана от период на тишина.

Първа фаза на Световната Медитация

В първата фаза на тази медитация вие ще слушате "В Кристалния Дворец", уникален звуков отрязък, който сме използвали в предишна Световна Медитация. В тази версия, обаче, вие ще работите със звуковата медитация по много различен начин.

Ще намерите линк към аудио файла в края на това съобщение.

Има три отделни етапа в самата звукова медитация.

Етап 1

Първият етап е дълъг около 5 минути и през този период вие си представяте тялото си като мрежа от сияещи нишки светлина. Като се фокусирате върху тези нади, тези канали от светлина, навлизате в съгласуваното състояние на признателност, което ще задълбочи опита ви и ще го направи по-силен.

През този етап представете си, че вашите канали са отворени за междуизмерната природа на космоса, привличайки в себе си силно ползотворни и животворни енергии.

Етап 2

Вторият етап от тази медитация също е дълъг около пет минути и вие ще забележите, че музиката радикално се променя при прехода в този етап. По време на този етап от медитацията, фокусът ви отива в епифизната жлеза в центъра на главата ви. Вие си представяте, че има отварящ се лотос на главата ви. Позволете спускане на космически енергии през коронната ви чакра в епифизната жлеза през този етап от медитацията.

Етап 3

Финалният етап също е дълъг около пет минути и в музикално отношение той повтаря първите пет минути. По време на този етап вие отново си представяте тялото си като мрежа от нади (фини светлинни канали), привличащо в себе си полезни и жизнеутвърждаващи енергии от мултиизмерноста на вашия космос.


Има един последен много важен аспект в този етап. Почувствайте се свързани със Земята, така че енергиите, навлизащи чрез вашите нади да се разпрострат надолу в Земята чрез стъпалата ви или чрез енергийния канал, наречен Пранически канал, който минава през централната линия на тялото ви от върха на главата през перинеума (разположен между ануса и гениталиите ви) и в Земята. Това се прави с цел заземяване на огромните небесни енергии, които вие най-вероятно ще сте достигнали.

Ако излезете от този етап на медитацията, вие може да се носите в блаженство за миг, но ще сте безполезни за себе си и другите – а това не е целта на тази медитация.

Целта на медитацията е нежно да извиси вибрационното ниво на вашите нади, нишките от светлина, които изграждат вашето Дърво на Живота, и да улесните прехода си в по-висши вибрационни състояния на съзнание.

ВТОРАТА ФАЗА НА МЕДИТАЦИЯТА

Втората фаза се прави в тишина.

Просто бъдете със себе си и забележете фините трептения на енергията в тялото/ума и духа си. Ако сте на място, където е възможно това, предлагаме ви да легнете и напълно да се отпуснете. Но каквато и да е ситуацията, позволете си петнадесет минути просто да сте със себе си в тишина след активната фаза на медитацията.

Обобщение

Ние ви предлагаме тази медитация в критичен момент от вашия преход в по-висши вибрационни състояния на съзнанието. Времето на тази медитация, ако трябва да се изразим чрез метафора, много прилича на пропукването на Космическото Яйце.

Тази медитация е енергиен ключ, който може да отвори съкровищницата на Светлинните реалности за вас и да ви позволи да пристъпите през тясната врата, която сега е пред вас.

Хаторите

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/04/blog-post_16.html




Кликнете тук, за да слушате и / или изтеглите "Кристалният Дворец Вътре"

Прочети още:


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments

  1. Моля всички търсачи на истината и свободата да коментират в публикацията " Контактът Предстои - Ащар "
    До Автора на сайта - знам че това не е форум но моля за разбиране.

    ОтговорИзтриване