Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Медитация Вътрешното Слънце - Хаторите

Медитация Вътрешното Слънце - Хаторите


Вътрешното Слънце Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

11 януари 2014г.

http://tomkenyon.com/the-inner-sun

Според Хаторите нашата жизнена сила (или секхем) е „родена” в слънчевия сплит (третата чакра) и от тук тази фина жизнена сила се излъчва навсякъде в тялото, докато едновременно слиза в първа и втора чакри, където става първична енергия за издигането на съзнанието, както и на „сексуалната” енергия.

Тази звукова медитация енергизира слънчевия ви сплит и нежно издига качеството на собствената ви жизнена сила, която има пряко влияние върху вашето съзнание.

Скоро след като чуха, че НАСА са потвърдили смяната на магнитните полюси на Слънцето ни, Хаторите ме насърчиха да посетя звуковите архиви и да чуя звукова медитация, която са дали по време на Хаторското Усилване през 2009 година.

Те ме насочиха да редактирам началото и края на тази медитация, оставяйки средата, като казаха, че точно тези звукови шаблони биха били от голяма полза, когато се работи със слънчевия сплит, особено сега, когато Слънцето обърна магнитните си полюси.

Идеята, че Слънцето е от основно значение за трансформацията на нашето човешко съзнание, е обнародвана от Хаторите от самото начало на взаимодействието ми с тях.

Те са на мнение, че точно тази слънчева промяна има огромни последици за нашето бъдеще и е идеалното време да се работи със собственото ни Вътрешно Слънце (слънчевия сплит).

Тази звукова медитация е мощен съюзник за онези от нас, които желаят да разширят жизнената ни сила и да изследват взаимодействието между тяло/ум и дух.


Медитация Вътрешното Слънце

Има няколко стъпки в тази медитация.

1. Поставете фокуса на вниманието си в областта на слънчевия си сплит, който е разположен под гръдната ви кост, зад стомаха и в района на диафрагмата ви. Това е основен нервен сплит и също местоположението на третата чакра.

2. Представете си кълбо от златна светлина в тази област, като миниатюрно Слънце. Почувствайте това кълбо от златен огън по какъвто и начин това да е естествено за вас. Няма нужда да „виждате” нищо.

3. Като фокусирате вниманието си върху това кълбо от светлина, навлезте в съгласувано емоционално състояние като признателност или благодарност. Когато присъедините фокусираното си внимание върху кълбото от златна светлина към чувствата на признателност или благодарност, вие значително ще разширите ефективността на тази медитация.

4. Започнете да слушате звуковия отрязък, който е дълъг 4:40 минути. Когато се разсеете или от кълбото от светлина, или от чувствата на признателност или благодарност, върнете фокуса си обратно към Вътрешното си Слънце и към съгласуваната емоция/емоции/, с която избрахте да работите.

5. Позволете на звуковите шаблони да „масажират” акустично Вътрешното ви Слънце – кълбото от златна светлина, което е в слънчевия ви сплит. Когато позволите това да се случи, може да забележите да се случват всякакъв тип феномени, включително и интензивни потоци от златна светлина през тялото ви и промяна на кълбото в различни форми и размери. Вашето Вътрешно Слънце може също така да се разшири и да погълне цялото ви тяло. Когато се случи това, всяка клетка от тялото ви ще бъде окъпана в златната светлина на вашето Вътрешно Слънце, което има уникални лечебни и трансформиращи свойства.

6. Когато приключите медитацията, отделете няколко минути за себе си преди да се впуснете в други дейности. Ако сте имали особено силно преживяване с медитацията, би било добра идея да си позволите известно време почивка. Това ще бъде по-специално случаят, когато Вътрешното ви Слънце, кълбото от златна светлина, се е разширило, за да погълне цялото ви тяло.

Кликнете тук, за да чуете или да изтеглите звукова медитация Вътрешното Слънце. Моля забележете, че тази звукова медитация не бива да бъде публикувана в други сайтове. Ако линкът не работи, просто отидете на страницата Hathors в началната страница на сайта и намерете статията The Inner Sun. Можете също да намерите медитацията в раздела Listening на сайта.


Превод: Tauno

http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2014/03/blog-post.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments