Седмично послание на Хиларион 23 -30 март 2014г.


Възлюбени,

Все повече хора на Земята се пробуждат, за да открият, че светът е в състояние на бърза метаморфоза. Те се оглеждат наоколо и виждат, че ближните им прегръщат концепции, за които не бяха отворени преди. Навсякъде тази пробуждаща енергия почиства вековни паяжини от съзнанието на човечеството и това не е лесен процес. Много е неудобно да се наблюдават събитията, които се случват по света и в личния вътрешен свят на човека, и всеки човек се стреми сега да установи и поддържа вътрешен баланс. Това създава чувство на стрес и напрежение в колективното енергийно поле, което влияе на индивидите, които са чувствителни спрямо енергийните потоци около тях. Това напрежение и тревожност се чувства в слънчевия сплит/областта на стомаха в човешкото тяло и е знак, че е време да излезете сред природата и да застанете или да седнете до представител на дървесното семейство и да помолите тези напрегнати и тревожни чувства да бъдат любящо трансмутирани и извлечени от вас. Дървесното семейство е изключително способно да осигури тази служба към всички хора и им позволява да са в божествена служба и да работят върху собствения си еволюционен път.

Много е полезно да обърнете внимание на всички форми на живот, които съществуват около вас и на всички елементи. През тези нестабилни енергийни промени най-добре е да направите живота си колкото може по-обикновен. Като тренирате мозъка си да влиза в тихо състояние, без да се включва в комплексните и абстрактни мисловни модели, които постоянно са стимулирани чрез комуникациите, които човек получава всеки ден, и като се занимава с просто домашни задължения или с двора си, човек може да избегне чувството на преумора, което сякаш отнема жизнената сила и по-висшите енергии на човек. Отделянето на време за често релаксиране също е най-важно и просто да легнете и да вдигнете стъпалата си нагоре за половин час може да възвърне жизнеността ви. Търсете красотата във всичките и чудесни форми и правете това със страст в сърцето си. Наблюдавайте изгревите и залезите, формите на облаците, звездите в нощното небе, птиците е насекомите, флората и фауната. Животът процъфтява и пулсира около вас, но вие трябва да станете наблюдателят на това и да придобиете възвишените дарове, което ви носи това.

Трябва да прекарвате време в спокойствие, за да се синхронизирате с Висшия си Аз и с вътрешното си напътствие. Практикувайте дълбоко дишане ежедневно, за да ви изпълни до базовата чакра, задържайки дъха си за миг и след това издишайте, като знаете, че остарялата енергия е освобождавана. Физическите дейности или разходките също помагат да се придвижат енергиите по вашите меридиани, без да застояват и да създават блокажи. Изчистете помещенията си, шкафовете си, гаража и други области от дома си и изхвърлете всичко, което повече не използвате, и ще откриете, че като правите това, то създава по-голямо чувство на благоденствие във вас и това ще помогне да поддържате енергиите си да текат по позитивен и конструктивен начин. Да направите място за новото, физически, енергийно и символично, изпълва душата ви с духовно обновление и прераждане.

Докато ядрото на Земята се активира и поддържа от великата космическа светлина в по-силна степен, вие като проводници на божествена енергия трябва да продължите да закотвяте и да заземявате светлината си в Земята ежедневно. Това действие, извършено няколко пъти на ден от всеки от вас, помага повече, отколкото можете да разберете за поддържането на земните енергии в по-голяма стабилност. В резултат на това вие давате на Земята катализатор на духовна енергия, от който тя се нуждае най-много. Вашата любов поддържа това великолепно същество, когато тя преминава от по-низша плътност към по-висши и по-възвишени нива на светлина и съзнание. На свой ред вие откривате, че нуждата ви от енергия е задоволена, когато се нуждаете от нея, и тъй като това става по-забележимо, вие ще сте изпълнени със знанието, че сте обичани безкрайно.

Колко бързо светът ще се придвижи в новата парадигма, когато енергията на божествена любов се засили в честотното си ниво. Когато всеки човек е в състояние на радост и блаженство ще е много трудно да бъдат убедени в старите истории, които са били разказвани през вековете. Когато всеки член на човешкото семейство почувства доброто в себе си, тогава то ще се отрази отново към него и ще се предприемат големи стъпки, тъй като Земята се придвижва в новата зора на златната епоха, където няма граници за положителните възможности и потенциали, които могат да се разгърнат.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/03/23-30-2014.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments