СаЛуСа – 21 февруари 2014г.


Вие сте на Земята в най-важно време и като Служители на Светлината много от вас имат да изиграят специфични роли, за да помогнат за проявяването на промените. Всеки един от вас дойде доброволно, за да служи на Светлината в такова важно време и бъдете сигурни, че всеки принос е важен за цялото. При условие че можете да останете фокусирани върху задачата си, вие ще извършите вашата част, за да помогнете за внасянето на промените, които са важни за проявяването на Светлината. Факт е, че, поради помощта по този начин от страна на толкова много хора, тъмните сили губят в битката си да запазят властта си. Въпреки че те се концентрират върху по-широката картина, ние ги държим под пълно наблюдение и сме напълно запознати с плановете им. Нашите комбинирани усилия в крайна сметка ще доведат до безкръвен преврат, който ще принуди тъмните сили да приемат поражението си. Те ще са напълно победени от напредъка, отбелязан от нас, а ние знаем точно кога да изиграем картите си.

Ситуацията на Земята изисква много от вас, но имайте предвид, че се случват огромни промени. Може да бъдете сигурни, че изходът ни е известен и наистина често е настройван с наша помощ. Така че не се разсейвайте от това, което се случва около вас, като знаете, че вече е планиран успешен изход. Ние сме напълно наясно, че тъмните сили ще се борят до горчивия си край, но държим нещата под контрол и няма да им позволим да се измъкнат. Поради кармични причини ние не можем да се намесим в някои въпроси, които сами трябва да се проиграят, за да се изчистят неизчистени отговорности.

Тъй като вибрациите на Земята започват да се издигат, някои от вас ще открият, че духовните им способности нарастват и че като цяло ставате по-интуитивни. Ние ще ви помогнем да решите какво да правите, когато сте изправени пред много избори и ще сте в състояние да вървите напред с увереност. Помнете, че ние също сме на разположение и сме винаги наблизо, ако изисквате помощ. Обаче, не се опитвайте да очаквате точно как ще бъде дадена помощта или кога, просто приемете, че ние ще направим това, което е най-добро за вас. Ние имаме предимството да виждаме по-широката картина и да действаме съобразно нея. Понякога например имаме нужда да внесем промени в живота ви, а установяването на тези промени може да е трудно. Хората сякаш имат консервативни нагласи и не винаги приемат промените.

Времето все още се ускорява, но сега вие свиквате да се справяте с това. Това означава да сте по-добре организирани и да го използвате пълноценно. В бъдеще вие ще живеете в напълно различно време, където ежедневните задължения, които сега изпитвате, повече няма да са необходими. Повечето от вашите нужди просто ще бъдат задоволявани чрез чиста мисъл и ще са незабавни. Дори сега вие често несъзнателно проектирате мощни мисли, които да ви донесат резултатите, които желаете. Ето защо ние вече ви съветваме да наблюдавате внимателно мислите си, тъй като имате повече мощ, отколкото сега осъзнавате. С времето ще сте в състояние да ги контролирате и в определено висше ниво на вибрация нищо повече от положителни мисли няма да влиза в ума ви. Вече онези души, които са на пътя на Светлината, подсъзнателно или съзнателно работят към състояние, което изключва всичко от негативно естество.

Ако това, което се очаква от вас, ви звучи трудно или задължаващо, бъдете сигурни, че всички промени ще се проявят, когато сте готови. Никой няма да ви пришпорва във фази на извисяване, докато не станете готови за това, и винаги за вас е достъпна много помощ. Фактът, че вие сте тук в това най-важно време, сам по себе си е достатъчен показател за способността ви да отбележите адекватен напредък. Излишно е да се каже, че всеки принос помага на Светлината да се прояви и да се разпространи знанието, което ще установи истината за вашата история и за бъдещето, което ви очаква. Много пъти ви казахме, че нищо, което влияе на живота ви, не се случва случайно. Всичко се случва с причина и е предназначено да подпомогне напредъка ви към Светлината.

Ние още веднъж ще потвърдим, че президент Обама играе главна роля в донасянето на Светлината на Земята и е на позиция, която ще гарантира, че истината излиза. По-важното е, че той също играе балансираща игра между мрака и Светлината, докато дойде подходящото време да се предприеме следващата голяма стъпка. Както би трябвало да разбирате от минал опит, ние имаме неизчерпаемо търпение и не се предприема никакво действие, докато резултатът не бъде гарантиран. След толкова дълго време работа, за да се обърне посоката на течението, ние нямаме намерение да правим никакви грешки сега, когато се вижда финалната линия. Търпението ви понякога се изчерпва, но ние се радваме изключително много на нарастващите нива на разбиране, които достигнахте.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да ви кажа, че притежаваме здрав контрол върху дейностите на тъмните сили. Ако получавате впечатлението, че нямаме такъв контрол, бъдете наясно, че като привидно им позволяваме да продължат с плана си, им залагаме капан. Когато разберат как са били подлъгани, ще е твърде късно за тях да се възстановят. След това най-сетне ние ще имаме условия и бързо ще продължим с дългоочакваните промени. Това ще е най-вълнуващото време с голямо щастие и радост.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/02/21-2014.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments