Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Звукова Медитация Фукушима - Хаторите

Звукова Медитация Фукушима - Хаторите
История на Звукова Медитация Фукушима

След като Хаторите ме помолиха да канализирам тази звукова медитация, за да помогне в кризата, аз ги попитах – винаги скептик – да ми обяснят как тази медитация евентуално би могла да промени хода на такава истинска катастрофа. Преди всичко, радиацията от типа, излязъл от Фукушима, е силно токсична и унищожителна за повечето от биологичните форми на живот, включително и за нас хората, които сме се поставили на най-горното стъпало на еволюционната стълба, позиция, която смятам за много слаба.

Те обясниха, че звуковата медитация би се фокусирала върху трите споменати по-горе в съобщението им области – 1) да помогне на природните духове в района, 2) да помогне на хората, които поемат такава критична задача под злокобните обстоятелства и 3) да вдъхнови други хора в научните и технологичните сфери да създадат нови технологии, способни да се справят с безпрецедентните предизвикателства, които представя Фукушима.

Интересно е, че Хаторите са на мнение, че освен новите технологии за справяне с радиацията, някои от тези нови технологии ще са „биологични” и ще бъдат развити от биолози, изследващи клетките, както и от изследователи, които работят с гъби и плесени.

Хаторите твърдят, че когато самата Медитация e правилно приложена, тези, които работят с нея, в резултат на това ще създадат ефект на квантово поле, който може да повлияе на възможни бъдещи последици около Фукушима. По същество, тези, които изпълняват медитацията ще Скачат във времеви линии, както го наричат Хаторите.

Това е много важна информация, според мен, тъй като дава теоретично разбиране за това как такова краткотрайно нещо като тази медитация би могло да повлияе на такава ужасна ситуация в третоизмерната реалност. Следователно аз ви предлагам да прочетете предишното съобщение на Хаторите, озаглавено Изкуството на скоковете във времевите линии, ако вече не сте го прочели.

Предполагам, че някои читатели биха искали да знаят какво се случи по време на процеса на записа и ще се постарая да опиша преживяванията си, въпреки че, съвсем честно, намирам, че думите не стигат, за да се опише зашеметяващата шир на енергиите и космическата помощ, която се предлага на човечеството в този най-несигурен преход. Ако не се интересувате от такива неща, просто прескочете нататък до подзаглавието Медитацията, където пояснявам подробностите за това как да я извършите.


Спускане на Светлина

Още с първите ноти на първия ченълинг, който стана основа на записа, аз психически усетих кула от бяла светлина, спускаща се от космоса в реакторите на Фукушима и в околностите и.

Когато записах други канализирани звуци, светлината често се променяше в тип виолетов пламък, който според мен е опит за трансмутиране на много трудните енергийни условия. Също така ясно усетих други цветове от светлинния спектър – особено златен, сребърен, син и пурпурен – показващи ми, че много духовни същества от реалностите на светлината също добавяха присъствието си.

В един момент по време на процеса на запис, част от който се случваше в малките часове на утрото, аз бях обзет от патос, тъй като канализираните звуци започнаха да текат от Кралството на Девите към природните звукове около Фукушима. За миг бях залят от чувство на крайно отчаяние, идващо от природните духове в региона, така силно, че трябваше да спра записа и да се успокоя, за да открия състояние на емоционален баланс, за да мога за продължа ченълинга.

На около една трета от записа можете вероятно да чуете три различни гласове до крайно стерео ляво, крайно стерео дясно и в стерео центъра. Това са гласовете на трите Върховни Деви (в моя език това значи високо нагоре по вибрационната скала на кръстопътя между Висшия Астрал и Етера). За мен тези гласове носят чувство на духовна сила и сила, смесена с меко и нежно състрадание.

Тези невероятни същества насочваха енергията си и цялото си внимание, за да подкрепят и природните духове в региона, и човешките същества, които са изправени пред страшната задача да извадят съоръжението от експлоатация.


Медитацията

Записът е дълъг 3 минути и 28 секунди.

Въпреки че Хаторите описаха доста добре медитацията, в интерес на яснотата, ето стъпките:

1) Навлизате в съгласувано състояние на признателност, благодарност, безлична любов и/или екстаз. Съзнателно навлизате в съгласувано състояние на признателност, благодарност, безлична любов и/или екстаз според собствения си капацитет да навлизате в съгласувани състояния на съзнанието. Най-простото съгласувано състояние, в което да се навлезе, за повечето хора е обикновената признателност. Ако сте по-умели в тези неща, може да изберете едно от по-сложните съгласувани състояния по ваш избор. Но за да съм ясен, обикновената признателност е достатъчно съгласувано състояние, за да направи медитацията ефективна. Както Хаторите ясно заявяват, трябва да сте в съгласувано състояние на ума и емоциите, което надмогва страха, за да има ефект от това.

2) Слушайте звуковата медитация, докато сте в това съгласувано емоционално състояние.

3) Представете си, според както за вас е естествено, че ситуацията във Фукушима се разрешава по начини, които са в полза на живота.

Този тип знаене не е само празна надежда или откровена фантазия от ваша страна. Това е изграждане на намерение чрез обединяване на съгласувана емоция и умствена яснота.

Тази енергизирана яснота е това, което създава ефектът на квантово поле, който Хаторите ми описаха, когато ги попитах как такава медитация би могла да допринесе с нещо реално на ситуацията.

С други думи, когато тези от нас по света задействат медитацията, ние ще задействаме задвижване на енергии, които могат да натрупат нови и по-положителни резултати. Как ще се прояви това, само можем да предполагаме. Но ако медитацията е успешна чрез всички наши обединени усилия, бих очаквал да видя увеличение и в случайностите, и в новите форми на креативно разрешаване на проблема, свързан с Фукушима.

Подозирам, че в нашата световна мрежа ще има много вариации на медитацията. Важното е да се работи с нея по начини, които ви се струват естествени и правдоподобни. Онези от вас, които имат опит в създаване на резултати чрез медитативни състояния на ума, без съмнение ще знаят какво да правят. За тези от вас, които не сте запознати с този тип медитация, основното ми предложение е да се настроите в нея и да бъдете обгърнати от съгласувана емоция, която сте избрали. Когато медитирате и наистина изпитвате съгласуваността на избраната от вас емоция, най-накрая ще намерите да изплува дълбоко интуитивно усещане. Този тип интуиция идва от собственото ви сърце/ум и ще ви разкрие как да работите чрез творческото си въображение. С други думи, след като сте навлезли достатъчно дълбоко в съгласуваност и сте задействали намерението си да си представите решение на проблема, идеите спонтанно ще изникнат в ума ви.

Едно от многото неща, които оценявам в тази звукова медитация, е, че е кратка и ефективна. Тя променя много бързо състоянието на ума ми в много възприемчиво състояние и благодарение на нейната продължителност откривам, че мога лесно да нагодя медитацията си към ежедневните си задачи.

Тази медитация е за самостоятелно използване когато и да пожелаете да я извършвате. На този етап няма планове за провеждане на глобална световна медитация, в която всички ние да медитираме по едно и също време.

Важно е да се запомни, че това не е еднократно действие. За да е ефективен този експеримент в съзнанието, медитацията ще трябва да се извършва от много от нас по света многократно в продължение на много години, даже на десетилетия. Наистина, за тези от вас, които избират да приемат тази форма на планетарна служба, медитацията е дълбок призив за намеса. Освен това, това ниво на работа ще изисква ниво на духовна твърдост и постоянство, което, за повечето от нас, е безпрецедентно.


Финална мисъл

„ Никой проблем не може да бъде разрешен от същото ниво на съзнание, което го е създало”.

Алберт Айнщайн


Кликнете тук, за да чуете и/или свалите Звукова Медитация Фукушима (3:28 минути).

Източник


Информация, която не е пряко свързана с това съобщение:

Разширена версия на Звукова Медитация Фукушима

След като работих известно време със Звукова медитация Фукушима, осъзнах, че искам да слушам по-дълга версия. Това беше, защото намирам, че точно тази звукова медитация е такъв дълбок портал към Реалностите от Светлина на Девите и Ангелите. Следователно създадох версия на звуковия запис, която е малко по-продължителна от един час и която наричам Преход в Реалностите на Девите и Ангелите.

Искам да е ясно, че версията, дълга 3 минути и 28 секунди, която е предложена безплатно в уебсайта, е всичко необходимо за вас, за да работите ефективно с медитацията. Не се нуждаете от нищо друго.

Преход в Реалностите на Девите и Ангелите сега е в наличност само като мр3 аудио файл за изтегляне.

Кликнете тук, за да поръчате Преход в Реалностите на Девите и Ангелите от магазина на сайта.

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/blog-post.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments