Архангел Михаил - Както толкова често ви казваме, вие Никога не сте Сами


Архангел Михаил със и за Съветите

чрез Рон Хед

Нека да започнем тези съобщения за вашата 2014 г. с ново разбиране за това откъде тази информация ще идва. Нищо, в действителност, не се е променило, но ние искаме да стане по-ясно на всеки от вас, откъде това ръководство произхожда.

Както виждате по-горе, аз говоря сега за това, което ние ще наричаме съветите. Някои канали ги наричат групи, някои ги наричат ​​по друг начин. Но без значение от името, фактът е че всеки от вас има, и в действителност участва в съвети, които напътстват вас и всяко друго чувстващо същество по време на това пътуване. Вие посещавате тези съвети. Вашия висш Аз седи там. Вашите водачи и вашите ангели също.

От мястото, където седите в този момент, по целия път до най-високо съзнание в тези вселени, има участници насочващи всички ни напред. Докато преминаваме през тази година, ние искаме да направим повече и повече удобно за вас да разбирате и да чувствате, че тези съобщения не идват от някакви източници до които вие нямате достъп. По-скоро те идват от това което е във всеки един от вас, до което имате пълен достъп и винаги сте имали.

Нашата цел, винаги, е да се направи това все повече и повече обичайно за всеки един от вас да участва и да знае, че винаги е взел участие. Ние искаме да се чувствате като у дома си с този процес, така че да става лесно и по-лесно за вас. Енергиите за които повечето канали са говорили толкова често вече вдигнаха колективното съзнание достатъчно високо, за да направите това много жизнеспособна възможност за вас тази година, ако желаете това.

Така че вие ще, от днес, възприемате тези съобщения, доставени от мен, от други които искат да направят стъпка напред, или просто озаглавено " Съветите ". Каквото и да е името в заглавието, моля да разберете, че сте взели участие в целия този процес. И тъй като това е така, разберете също, че вие ​​сте наши скъпи приятели и семейство.

Както толкова често ви казваме, вие никога не сте сами. Ние знаем всяка мечта, всяка мисъл, всяка молитва точно толкова интимно колкото и вие, и ние започваме да работим по тях, веднага след като ги направите.

Ние също ще ви напомняме от време на време за начини за изглаждане на този път, така да се каже. Но вие най-вероятно сте достигнали разбирания, които ще изискват само напомняния. Така че нека да направим тази нова година в която навлизаме много изобилна и магична година за всеки от вас.

Благодаря ви и добър ден.

Източник

Превод: Христо


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments