СаЛуСа – 24 януари 2014г.

Новата Епоха

Както винаги времето лети и се ускорява към времената на важни промени, които са предшествениците на нов период във вашата история, който оставя миналото назад. Всичко се развива по план и много скоро ще започнете да получавате доказателството, което сте търсили. Няма да се съмнявате, че през цялото време силите за добро са работили за промените, които ви бяха обещани и че Новата Епоха е настъпила. Външно мнозина ще виждат единствено объркване и много части от вашия свят в смут. Това са последните вихри на тъмните сили, които сега отстъпват. Не след дълго онези, които работеха тихо за Светлината, ще се разкрият и вие ще знаете, че Новата Епоха действително е започнала.

Междувременно Служителите на Светлината са призовани да останат устойчиви и фокусирани върху работата си, което ще гарантира, че Светлината продължава да се засилва. От дълго, дълго време вие търсехте доказателство за промените, които знаете, че трябва да настъпят, ако ще започва Новата Епоха. Това за известно време ще е ограничено, докато дойде момент, когато ще е безопасно за Светлината да разкрие напредъка, който е постигнат. Обаче, навсякъде има безброй знаци, че промените се ускоряват, и тези знаци могат да бъдат намерени от онези, които търсят сериозно. Вече някои души се разкриват относно службата си за Светлината и може да сте сигурни, че те ще бъдат защитени от нас.

Тъй като силата на Светлината нараства, повече души ще започнат да се пробуждат, нивата им на съзнание ще им позволят да извисят вибрациите си. Ние вече откриваме, че повече хора говорят открито за новооткритото си разбиране и има ново желание да се обсъжда какво се случва на Земята. Пробуждането ще продължи да расте с по-голяма скорост, която ще привлече подобни души заедно. Наистина, това също ще създаде по-голяма пропаст между онези от Светлина и скептиците, което се очаква. Обаче, ние не се застъпваме за никакви преднамерени опити да задълбочим пропастта. Служителите на Светлината ще са необходими повече, отколкото преди, за да помагат на онези, които търсят по-голямо разбиране за това, което се случва.

Някои от вас чакаха дълго време, за да действат в служба на ближните си по пътя на Светлината. Сега това време дойде и мнозина ще са призовани да изпълнят договора си за живот. Бъдете сигурни, че никога не вървите сами, вие винаги сте придружавани от няколко души, които са с вас, за да ви служат. Така че не се колебайте да ги призовете, когато имате нужда от помощ. Ако търсите някакъв знак относно това каква ще е ролята ви, не се тревожете, защото в подходящото време вие без съмнение ще знаете какво се иска от вас. Ролята ви ще е роля, за която сте се подготвили в продължение на много животи и няма да е необходимо да се съмнявате в способностите си.

Както знаете, в тези крайни времена много карма излиза, за да бъде изчистена, и това е една причина, поради която се случват толкова много неща. Обаче, с времето тя ще намалява и ще се облекчи чрез обединяването на много души, които до сега умишлено са били разделяни. Тъмните сили измислиха много начини, по които да ви попречат да се обедините като Едно, но това ще се промени, тъй като се осъзнава колко много общо имате помежду си. Религията раздели хората и се проведоха много войни заради различните идеологии. Тези проблеми също ще бъдат преодолени, когато се научи истината и се осъзнае, че Всички са Едно.

Така че не се притеснявайте твърде много по отношение на това как привидно непреодолими различия между вас могат да бъдат преодолени. Когато истината се даде от онези, които имат вашата увереност и вяра, много различия просто ще изчезнат. Със сърцето си повечето от вас търсят мирен живот и са щастливи да живеят и да позволят на другите да живеят. Позволяването на другите да избират собствения си път от Светлина ще е общоприето и те ще са в състояние да напредват толкова бавно или толкова бързо, колкото е комфортно за тях. В крайна сметка всички ще открият Светлината, а към нея има безброй пътеки.

Поддържайте положителен подход във всичко, което правите, и не позволявайте да изпълзи съмнение, тъй като тъмните сили ще се опитват да ви отклоняват до последната минута. Те постепенно ще отслабнат и повече няма да са в състояние да се намесват в напредъка ви. Бавно тяхната власт им се отнема и те вече не са в състояние да командват с властта, която имаха някога. Ние ги наблюдаваме отблизо, до такава степен, че те нямат къде да се скрият от нас. Няма как да избягат и те ще молят да избегнат последиците от своите действия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с голяма радост ви помагам в тези периоди на интензивни промени. Бъдете сигурни, че колкото и невъзможни да изглеждат земните ситуации, с наша помощ те ще бъдат преодолени бързо. Докато поради кармични причини трябва да извървите пътищата, които създадохте за себе си, ние можем да дойдем в подходящия момент и да ви помогнем да възстановите държавите си. Така че, моля не се обезкуражавайте или отчайвайте поради "бъркотията", която оставиха в някои държави многото години на войни. Ние сме тук, за да ви помогнем и да изчистим пътя към чудесно Златно бъдеще.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

http://gfinbulgaria.blogspot.com/2014/01/24012014.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments