Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 26 януари – 2 февруари 2014г.

Седмично послание на Хиларион 26 януари – 2 февруари 2014г.


Възлюбени,

Много от вас ще усещат топлина в тялото си, когато физическите ви тела започнат активират вашите ДНК/РНК кодове. Това може да е доста неудобен период за вас, така че е важно да сте добре хидратирани и да си почивате добре. Вярвайте, че всичко е наред и че вашите етерни водачи се грижат за вас, когато преминавате през този процес. Слушайте интуицията си и правете това, което ви се подсказва. Този процес е началото на ускорена трансформация, която ще изостави всички предишни ограничения. Миналото ще избледнее и ще се разтвори, тъй като вие се учите да живеете в настоящия момент. Това ще улесни по-голяма яснота на ума и вътрешно знаене, че е налице промяна във възприятията ви и вие ще започнете да си възвръщате божествените способности по уникални за вас начини. Ние, вашите Водачи и членове на екипите ви, помагаме по много начини, за да ви подпомогнем в следващата стъпка от вашето пътуване. Вие никога не сте сами, Скъпи души, защото ние вървим с вас по време на интензивните и необратими промени, които сега започват.

Вие достигнахте този момент поради дълбокото си желание да изпълните съдбата, която избрахте като ваш принос за Божествения план. Тази съдба сега започва да се разгръща с по-голяма скорост и ще се удивите на това колко далече отидохте за кратък срок от време. Клетките на вашето същество се регенерират и подмладяват и ще усетите циклични енергийни вълни, които излизат от вас, които могат да предизвикат периоди на световъртеж. Останете спокойни, дишайте дълбоко и стойте в състояние на мирно позволяване на новите усещания, които ви изпълват и ви обграждат. Има много синхронизации, които се провеждат в човешката ви операционна система и в морфогенното ви поле. Това вероятно временно ще повиши вливането на енергия във вас, но ще настъпи баланс. Ще имате много епизоди на сънливост и виене на свят, когато сте настройвани към все по-високите честоти, тъй като те навлизат.

Наблюдавайте небесните синхронизации, защото те възвестяват промените, които се случват на и в планетата ви и във вас. Всичко се движи с по-бързи темпове и линейното време се следва само поради инструментите и приспособленията, които бяха създадени преди. Време е да се свързвате редовно с Източника във вас, за да получавате напътствието, което е необходимо и за да сте в синхрон със собствения си божествен момент. Всеки има своя собствен вътрешен часовник и той сега е в процес на фина настройка, така че е важно да следвате интуитивните си импулси, тъй като именно там тече истинското напътствие. Всичко живо се пробужда за нива на съществуване, които бяха потиснати еони от време.

Онези, които са настроени към по-висшите честоти, са в синхрон с многото промени, които се случват и като такива играят ролята на катализатор където и да отидат. Като се движат в ежедневието си, те активизират пробуждащите кодове за хората около тях, познати или непознати. Като проводници на космическите енергии, тези хора излъчват това чрез енергийното си поле и то докосва всеки и възпламенява собствения му индивидуален процес. Най-важно е тези агенти на промяната да са балансирани във всяка тяхна мисъл, дума или действие, тъй като това може да оказва влияние на хората около тях. Голяма отговорност е да осъзнаеш, че си в такава роля на планетата.

Останете извисени, балансирани и в състояние на радост, защото това помага да поддържате хармоничен баланс спрямо тези енергии, които излизат от другите, тъй като процесът на пречистване продължава. Това е ролята ви като светлинни фарове и повечето от вас се научиха как бързо да си възвръщат баланса. Изчиствайте енергиите си всеки ден преди да излезете и отново, когато се приберете вкъщи. Изчиствайте и балансирайте всичките си чакри, така че жизнената ви сила да тече безпрепятствено по всяко време. Ако в съзнанието ви се появят мисли, които са склонни да снижат фокуса и енергията ви, научете се автоматично да ги променяте към по-жизнени и утвърждаващи. Дните на придобиване на собствената ви сила сега са при вас.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/26-2-2014.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments