Енергийна прогноза за януари 2014


Татяна Золотухина

В линейно време декември 2013-та отмина, но неговите тенденции продължават и в следващата година, чак до март. Това означава, че предназначеното да се изпълни за 2013-та ще продължава да действа до реализирането му през тази година. За това ще спомага растящото енергийно ниво на Великото Централно Слънце, на нашето Слънце и Земята.

В същото време повишаването на общото енергийно ниво през януари, няма да е толкова силно, колкото е било през декември. В началото на януари могат да се отделят различни периоди с продължителност от 5-10 дни, през които енергетиката ще се повишава достатъчно плавно. След 25 януари се очаква пик в напрежението, което съществено ще повлияе на Земята, но в края на месеца и началото на февруари енергийното ниво ще се стабилизира, което ще повлияе благотворно на общото ви състояние.

В началото на 2014-та година цялата Слънчева система се изравни значително спрямо енергийните си и информационни параметри и сега действа като едно цяло. Това означава, че всички планети "работят" по установения график и се трансформират под въздействието на енергиите от центъра на нашата галактика. Слънцето получава от този център съответните "директиви" и ги разпределя между планетите. Земята забележимо развива съзнанието си и вече не "саботира" общосистемните процеси. За Земята това е голяма крачка напред. За човечеството това означава, че "благосклонността" ще намалява и отговорността ни пред планетата постоянно ще нараства.

Активността на Слънцето през декември беше близка до минималната с малки изключения (основно изригвания от клас С и М). Подобна ниска активност на нашето светило се очаква и през януари, макар че в края на месеца броя на изригванията от клас С ще нарасне. Декември показа, че земетресенията не са свързани пряко с активността на Слънцето. Явно действа много по-сложен механизъм, в който участва не само Слънцето и планети-гиганти, но и енергии, идващи извън пределите на Слънчевата система, а също и вътрешнопланетарни процеси. Затова и през януари, при относително ниска активност на Слънцето, се очакват климатични аномалии, урагани и земетресения. През януари стихията на Въздуха ще се проявява повече от другите стихии.

Много хора стъпват на планетарните си задачи. В този смисъл 2014-та ще е пробив по две направления.

  • Първото е духовното просвещение, а второто - просветление. Духовното просвещение ще нараства мащабно не само по размер на разпространяване съществуващите практики и методи, но и за сметка на появата на нови учения. Много от тези учения принадлежат на миналия опит на човечеството и сега само обновяват формата си. Въпреки това броят на земните "учители" ще нараства. Ще продължи "духовният туризъм" в различните страни с цел спомняне миналия мистичен опит или за присъединяване с определени аспекти на миналите си въплъщения.
  • Второто направление е свързано с просветлението - когато човек натрупа нужния опит и премине през различни духовни практики, започва да се вглежда дълбоко в себе си и да се обръща към собствените си висши аспекти за ръководство в действията. Такъв процес предполага дълбока трансформация на натрупаната информация в индивидуалното знание на обединените ум и сърце, което определя най-краткия път за човека към възнесение на съзнанието му. Броят на просветлените също ще расте, но много по-бавно.

Новата реалност през януари няма да се прояви в плътния план, защото призваните да сторят това хора, все още не са готови да изпълнят задачата си. Такова раздвижване ще има през април. Обаче това зависи и от субективния фактор, а именно от ръста на общото ни съзнание. Трите първи месеца на годината ще се използват за подготовката на това събитие.

През януари ви препоръчваме да продължите работата си със своето физическо и ефирно тяло. Обърнете внимание на укрепване състоянието на имунната си система. Правилно устроеното плътно-ефирно тяло, центрирано в сърдечната чакра, има нужната устойчивост и жизнеспособност и е по-малко подложено на въздействието на негативните енергии. То по най-тесен начин е свързано с имунитета ни, защото обезпечава енергийната цялостност на физическото ни тяло. Препоръчваме ви и да балансирате кръвоносната и лимфна системи, които отговарят за оптималното снабдяване с нужните хранителни вещества и почистването и на клетките и органите ни. Тези, които са се занимавали с активизация на митохондриите (клетъчните електростанции), ги съветваме да продължават работата си, тъй като от изработването и правилното разпределение на енергиите на клетъчно ниво, зависи правилното функциониране на целия ни организъм. И разбира се, задържайте фокуса на битието си в сърдечната си чакра, желателно е във всички измерения, в които се осъзнавате.

Превод: Анита

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=7209
 

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments