СаЛуСа – 15 октомври 2013г.


Виждаме колко бързо се издигате и сте готови да се протегнете към новото, защото призива на по-висшата ви реалност е много силен и с вашия фокус върху нея, намеренията ви стават по-мощни, отколкото когато и да било преди. Сега е важно да слушате собственото си тяло и да си почивате колкото можете, защото физическите промени се случват във времето на настоящата ви реалност. Въпреки че то все още се ускорява, тези промени не могат да се случат изведнъж, защото вие все още имате нужда да сте част и от старата реалност и да споделяте все по-нарастващата си Светлина с другите. Но ние искаме да ви уверим, че те въобще не са бавни и ние знаем, че вие усещате всеки ден как сте променяни. Просто бъдете наясно с факта, че промените се случват с точната скорост за всеки от вас и онези, които ще са първите, които навлизат в новата реалност, знаят това със сигурност, тъй като те вървят право към изпълнение на жизнения си план без спиране и придържане към нещо старо, защото просто няма привличане, което те да усещат към старото.

Ние знаем, че не е лесно да се обясни на другите, че нямате никакво желание да правите нещо, което преди означаваше забавление и релакс за вас, а сега го усещате като остаряло. Онези, които са наясно с промяната ви, ще разберат, а онези, които отричат тази огромна Промяна на цялото Човечество и планетата, няма да приемат никое от вашите обяснения и може да ви изпратят чувствата на болка и гняв и от вас зависи да им покажете, че във вас повече няма подобни чувства и да им върнете любящи чувства с усещане за разбиране на техните собствени чувства. Ние знаем, че някои от вас вече откриха, че това е единственият начин, по който можете да отговорите, тъй като онези, които все още са дълбоко в по-ниските вибрации, са членове на вашето семейство, а не само приятели, които няма нужда да срещате отново, ако не желаете. Това беше изборът ви преди да влезете в този живот, защото знаехте, че този урок силно ще ви помогне в собственото ви израстване.

С достигането до момента на виждане и чувстване на по-висшата ви реалност чрез всички ваши сетива, вие ще почувствате голяма промяна в разбирането ви. Умът ви ще е в състояние да обработва цялата информация, достъпна за вас и всички ваши опити ще се разглеждат с по-висше знание и ще имат повече смисъл, отколкото сега. Ще знаете как да ги използвате в по-нататъшната си еволюция, тъй като няма да има тъга или гняв или някакво друго чувство от по-ниски вибрации, което да блокира действията ви. Всичките ви действия ще са основани на това разбиране и вие ще сте привлечени към тези опити, които ще ви позволят да използвате мъдростта си, която придобихте през всичките си предишни опити. Моля позволете на знанието за това да се установи във вас, тъй като всички души, които ще срещнете в по-висшата си реалност, също ще намерят мъдростта ви за полезна по някакъв начин. Помнете, че всички сме Едно и всички ние търсим по-висше разбиране за Всичко Което Е и вашето знание е също част от това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и отново ви моля да вярвате напълно в себе си за всичко, което правите, защото с повече вяра намеренията ви стават още по-силни и това ви позволява да се фокусирате върху завършването на всички необходими подготовки. Почувствайте енергията ни, защото тя винаги присъства и ви помага да достигнете по-висшата си реалност в точния момент от Сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/15-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments