Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Гигантската Космическа Мрежа на АЗ СЪМ Присъствие е готова да започне, да говори и да БЪДЕ

Гигантската Космическа Мрежа на АЗ СЪМ Присъствие е готова да започне, да говори и да БЪДЕ


канализиране на Висшия Аз ~ Мелин Лафонт

Като позволяваме на потока от енергия да се слее с автентичното ни същество, ние все още се намираме много привързани към моменти, когато мрежата на илюзията отчаяно се опитва да се държи за нашето съществуване, за да се храни. От друга страна, свободата и нейната миризма са много осезаеми и могат да бъдат опитани под формата на Светлина и Любов, както мириса на цветя и звезден прах, когато честотата е толкова високо, че е извън осезаемото в потока на живота. Вие започвате да се намирате в поток от невъобразими енергии, които формират сегашната ви реалност вътре.

Гигантската Космическа Мрежа от АЗ СЪМ присъствие вече е готова да се стартира във вашия свят, завършена и оформена с всичките същества в едно. Тази мрежа се спуска в колективното ви същество и представлява нов начин на взаимодействие и способности за цялата човешка раса и нейната родна звезда, планетата Гая. Формациите на старото се рушат стъпка по стъпка и позволяват на новото да влезе. Разрешено е да се провежда, тъй като човешката раса трансформира своята ДНК и квантовото си поле в Галактическа човешка раса, където всички ще бъдат приведени в съответствие със собствената си истинска Галактическа същност - и дори с Майсторската степен на честотите.

Тъй като гигантската Космическа мрежа на сътворение се изравнява с гигантска Космическа мрежа на АЗ СЪМ (Аватар расата), която сте вие, огромно количество творения и способности са налице за всички вас, като позволите на себе си да бъдете вашата истинска същност на благосъстояние и се предадете единствено на любовта. Вътрешното доверие е от голямо значение в това време на съвместно създаване и привеждане в съответствие на Себето. Тази голяма любов и разширяването на нейната сестра, която се нарича практическа любов в живота, ще ви водят по пътя към дома, който сте вие в интерес на истината. Няма място като у дома, няма друго място освен вас! Вашето собствено същество, вашата ​​собствена индивидуална енергия, вашето собствено сърце, което е в центъра на вашата Вселена.

Сега, когато АЗ СЪМ Аватар расата разширява своята Светлинна честота към най-високите вибрации, които съответстват на вашата кохерентност и истина, има вътрешна експанзия и растеж, който ви позволява да се движите напред по пътя към мъдростта, интеграцията, блясъка и изтънчеността на собствения си индивидуален Аз. Вашата честота започва да съответства на присъщото си енергийно поле, което въплъщава момента, в който сте, тъй като това е мястото, от където идвате като потомък. Няма място за дуалистичното поле, което губи своя контрол и разрастване ден след ден, защото силата на собственото ви същество расте с огромни бързи темпове, които само Светлината може да поддържа.

Гигантската Космическа Мрежа на АЗ СЪМ Аватар расата е готова да започне, да говорят и да БЪДАТ, защото отне стотици години, за да се опрат на тази енергийна честота, която дава възможност за реформа на тази мрежа около Земната повърхност. Сега е там, за да слезе и да се слее с всеки индивид от колективната човешка раса и да стане отново пре-Родена човешка раса на Галактическо -, Слънчево - и дори Космическо ниво. Всичко е направено със силата на Светлина, Любовта и Битието и е промяна в живота, планетарна променя на курса, като никой друг. И най-изключителната част от всичко това е, че тази промяна се извършва от сърцето, чрез сърцето докато сте във физическа форма.

Вижте колко изключителен е всеки от вас, всички вие сте, колко мощни вашите собствени мисли, чувства и творения могат да бъдат. Всичко това ви е довело до мястото, където вие стоите днес: на прага на голям преход за Земята и на вашите собствени индивидуални същества. Тъй като ние продължаваме да се движим нагоре в това Планетарно Възнесение към привеждане в съответствие и връзка с гигантската Космическа мрежа на АЗ СЪМ присъствие,  от вас се изисква да постигнете балансирано състояние, в което можете да бъдете наблюдател и наблюдаван в същото време, докато канализирате тези енергии в Земната мрежа и формирате единство с АЗ СЪМ Аватар расата на автентичното ваше същество.

Това е чудесно време да започнете да слушате вътрешното си сърце и език на тялото, защото се намираме в сериозни промени, които изискват много внимание към себе си и вътрешното си пространство на сърцето. Привеждане в съответствие с вашето АЗ СЪМ Присъствие сега, като позволявате на тази област в сърцето да се разшири и да стане ВАС. Тя идва от сърцето и през сърцето като сърцето е единственият шлюз и магистрала през това Възнесение. Внимание и фокус ще бъдат необходими от дълбините на вашето същество, а не от егото. Блести в истина, излъчвай Светлина и бъди Любов, винаги.

Eyah Asher Eyah

Méline Lafont / Lady Portia

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments