Пътят ще започне да се изравнява сега – Архангел Михаил


30 Септември 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Връщаме се сега, за да обсъдим какво се случва с много от вас в този момент.

Вашите цели, вашите способности и вашите възприятия за благоприятна възможност се сливат в нещо, което изглежда повече възможно за вас, отколкото преди. Онова за което някога дори не бяхте си помисляли идва на фокус за вас.

Много от вас се чувстват изненадани, че това се случва на вас. Не се учудвайте. Преди промените които ви бяха дадени, много от тези неща не биха били възможни. Но сега вие вземате инструментите, които вашия минал опит и текущото ви намерение ви дадоха. Всичко от дарбите които вие толкова трудно спечелихте се завръща. Визията може все още да е малко неясна, още известно време, но ще се изчисти. Обстоятелствата, които влязоха в живота ви за да се грижите, възможностите които предвидихте, ще се появят около вас. Вие ще бъдете подготвени.

Някои от тях може да изглеждат огромни и обезкуражаващи, някои може просто да изглеждат банално, но всеки един от тях, всеки един от вашите животи, е сега и ще бъде необходимо да го допълните целият. Това винаги беше вярно, и все още е вярно и днес. Така че направете стъпка напред, скъпи приятели, знаейки, че всяка усмивка, добра дума, и любовна мисъл, строи, по-бързо от всякога, светът които си представяте. И ако сега започнете да чувствате тегленето да започнете нещо ново, направете го с цялото си сърце.

Ние ще ви подкрепяме на всяка стъпка от пътя. Само помолете. Продължавайте да бъдете вътре и слушайте мирно това, което сърцето ви казва, че това е вашия начин, вашия път, вашата радост. Това е вашето време.

Беше трудно изкачване за много от вас до този момент. Пътят ще започне да се изравнява сега.

Ние ще говорим скоро отново. Добър ден.

Източник

Превод: ХристоМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments