Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Големият Секстил - 25 Август - ТРАНСФОРМАЦИЯ - Плеядите

Големият Секстил - 25 Август - ТРАНСФОРМАЦИЯ - Плеядите


от Анна Меркаба на 19 август 2013

В следващите няколко дни на земния Ви път, ще има отново проявление на едно божествено събитие във вашето небе когато големи небесни тела се движат към място за да образуват шест лъча. Друг портал за пореден път ще се отвори за да донесе със себе си силна инфузия на светлина върху Вашата планета. Това е времето, в което всички вие ще бъдете в състояние напълно съзнателно за колективно свързване отново с божественото. Съчетано с всички енергии, които асимилирахте и усвоявате докато спите в телата ви за последните няколко седмици, енергията, която ще се освободи върху ГАЙЯ ще има огромна сила да се съборят старите системи и за трансформиране на всички, които стоят на пътя ви.

И така, ние молим всички вас, които жадувате промяна, да се свържете с божественото и позволите телата ви да станат леки котви, колони от светлина, чрез която чисти космически енергии на любов, мир, тишина, спокойствие и разбиране да могат да преминат през Вас в дълбините на вашата планета.

Молбата ни е, когато тази енергия преминава през вас, за да можете напълно да се слеете с енергиите, да наблюдавате своите мисли непрекъснато в продължение на 3 дни. Един ден преди портала, през портала и на следващия ден след затварянето на портите.

Вие трябва да станете чисти канали на тази енергия, всичката тъмнина трябва да се трансформира в светлина, съмненията и страховете в увереност и спокойствие. Имайте предвид, че тъй като тази енергия преминава през Вас и почистват самото ви същество, може да се появят различни колебания на енергия през целия 3 дневен цикъл. Моля, разберете, че това е естествено състояние за вашите тела, които ще бъдат трансформирани в срок от три дни (24-26). Ще станете чисти стълбове от СВЕТЛИНА. Вашите сетива ще се изострят. Вашият апарат ще се подобри значително. Всяка дума, която изрече ще носи огромна сила в себе си. Вашите мисли бързо ще се проявяват в своята реалност и затова Ви молим всички Ви да бъдете все по-наясно с тези процеси и да наблюдават внимателно всяка мисъл, дума и действие. За вас всяка мисъл трябва да е само любов, дишане с обич, слово с любов. Трябва напълно да превърнете себе си в чист Виолетов Пламък.

Позволете на енергиите да проникнат през тялото Ви и започнете да чувствате нищо друго, освен любов, мир, спокойствие и радост, ако нещо ви ангажира, просто изместете фокуса си към любовта и светлината. Не забравяйте да поддържате своите мисли позитивни, не позволявайте никаква негативност да проникне през Вас. Просто сменете фокуса си и да знаете, че за тези три дни сте изключително могъщо същество на чистото, кристално съзнание на универсалната истина в рамките на вашия кораб(тяло) и ги доставяте на майка Гея.

И така, на 25-ти август седнете в медитативно състояние, и си представете, вижте, почувствайте и усетете, че сте чист стълб от Виолетовия Пламък. Вижте себе си свързвани с коронната си чакра с Източника. Не забравяйте да си "представяте", че вашата връзка към източника е напълно защитена в златна светлина, тъй като пътува надолу към коронната чакра, както и по целия път до центъра на тялото ви и излиза от тялото през първа чакра чак до самото сърце на земята. Стойте си мирно и дишайте дълбоко навътре и навън. С всеки дъх, дърпате повече и повече виолетов пламък чрез вашата коронна чакра, надолу през тялото си и от своята първа чакра в сърцето на земята, от където тя извира към цялата планета и се раздава на всяка душа, която обитава в нея. През цялото време чувствайте цялата ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, РАЗБИРАНЕ, ЧИСТОТА, ИСТИНА, РАДОСТ, УВЕРЕНОСТ и ВЕЧНО БЛАЖЕНСТВО.

Обичаме Ве. Ние сме с вас. Довиждане за сега.

Висшия съвет на Плеядите  - канелиран от Анна Меркаба

Източник

Превод: Бети | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments