Говори АЩАР - 19.08.2013 - Енергетиката през Септември и Първи Контакт


Вече говорихме, че месец Септември е важен крайъгълен камък в развитието ви. Споменахме за разширяването на съзнанието и квантовия скок, подобен на който не е имало до сега.

Този скок и разширяване на съзнанието са процес, който се извършва вътре във Вас, точно като и всичко останало. Ритъмът е един и същ: Издигане на енергиите, вие ги приемате и асимилирате. Необходимо е известно време, за да видите резултати.

По-точно казано, трабва да си дадете време за сравнение преди и след. Да, вашите тела се нуждаят от време за възприемане на новите енергии. Но това не означава, че изведнъж ще се събудите като напълно нов човек. Това би било твърде трудно за трансформиране.

Затова, всичко ще протече плавно и постепенно. Това е причината, поради която се чувствате енергийни портали, или когато енергията приижда и спада. А това може да изглежда и напълно незабележимо. Вашето тяло се нуждае от определено количество време за "усвояване и асимилиране" на енергията, за да забележите промяната в себе си. Моля, бъдете толерантни към себе си. Процесът е индивидуален и всеки ще забележи промените по различно време.

И така, какво можете да очаквате? Това зависи от индивидуалното ниво на развитие на човешкото съзнание. Но, като цяло, ще откриете, че вие ставате по-спокойни и по-щастливи. Няма да се отнасяте толкова сериозно към 3D илюзиите, както преди. Ще има повече радост и любов.

Много неща се случват във вашия свят, които отвличат вниманието Ви и то е защото са толкова добре организирани от тези, които внасят по старите ниски енергии на страха и страхът от промяна.

Моля, не позволявайте на никого да ви заблуждава. Просто няма начин за тези, които се придържат към старото, да саботират прииждащите енергии - или резултата от тях - или като да се опитват да ви накарат да се съсредоточите върху хаос. Това е причината, поради която в този момент Ви заливат с негативни информации и ярки заглавия на статии. Не се хващайте на тази игра, а вместо това се Фокусирайте върху това, което повдига духа Ви. И така тези, които се опитват да привлекат вниманието Ви към негативното, просто няма да могат да ви бомбардират с лоши новини.

Септември бележи много важни промени на различни нива. Това е времето, в което сега се фокусираме и което носи огромния потенциал да ви доведе до големи промени, както отвътре, така и във външния свят.

Вашият финансовия свят ще започне най-накрая пълно преобразяване. Много от вашите валути ще бъдат преоценени в полза на всички. Преоценката на валутите е може би един от най-положителните примери за промяна.

Ние Бързаме да добавим, че тази промяна във финансовата структура ще бъде в основата на нашия контакт с вас, когато ние ще бъдем в състояние да общуваме на индивидуално ниво.

Ние не възнамеряваме да извършваме масови полети и кацания, тъй като човечеството не е готово за това. Ще осъществим контакт с тези земни братя и сестри, които са развили достатъчно ниво на съзнание, което ще им позволи да бъдат в състояние да се срещнат лице в лице със своето Звездно семейство.

Не се обвинявайте, ако все още не сте готови да се срещнете с нас през Септември. Имайте търпение и ни се доверете. Моля, повярвайте, ние знаем, кога и с кого да се срещнем. Тези, които влязат в контакт с нас, ще информират останалата част от човечеството за техния опит. И те ще потвърдят още веднъж, че не сте сами във Вселената. И така, пред вас са много приятни изненади. Няма значение кога и какво ще се прояви на Земята, моля не се съмнявайте в Божествения план.

Вие сте великолепни духовни същества и нещата ще се обърнат за всеки по най-добрия начин.

Сега е времето човечеството да осъществи голям квантов скок и Вие сте готови за това.

Ние винаги сме насреща, за да помогнем и да Ви предпазим. Не можем да предадем любовта си към Вас с думи, но Вие самите го усещате все по-ясно. И ние се радваме на това много.

С любов, Ваш брат Ащар.

канализирано от Philipp

Източник

Превод: Бети | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments