Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Слънчево Затъмнение - Глобална Медитация за Мир в Сирия

Слънчево Затъмнение - Глобална Медитация за Мир в Сирия


Кабала ескалира плановете си да предизвика нова световна война чрез Сирия. Излишно е да казвам, че това няма да бъде позволено да се случи.

Но нека първо ви обясня какъв първо бе планът на Кабала:

Първо, те поляризират много страни от международната общност с поредица от инциденти в Сирия, за да ги включат в конфликта:

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2013/05/07/rumblings-of-wwiii-iran-speaks-of-resistant-axis-against-west-israel-on-war-alert-41-nations-gulf-military-exercise/

http://www.veteranstoday.com/2013/05/07/war-has-begun/

След това чрез съвместна операция на нефизически Архонти и физическия Кабал те искат да създадат черна дупка (вихър) в Сирия, като отрежат всичката Светлина. В нефизическия свят, те изпращат колкото се може повече влечугоподобните в Сирия и региона. Във физическия свят, те изолират Сирия като прекъсват достъпа им до интернет:

http://allthingsd.com/20130507/syria-has-dropped-off-the-internet-again/

С една дума, те искат да се увеличи хаоса и ентропията в Сирия до максимална степен, като отрежат Светлината и информацията и след това включват колкото народи е възможно в така създадения конфликт. Това е техният последен опит да се предотврати отварянето на портала на 25 май.

Това няма да бъде позволено. Текущото използване на биохимични оръжия и ядрени бункер бъстър бомби е изпитване на границите на търпението на Съпротивителното Движение. Въпреки че планетарните условия за Събитието все още не са точни поради твърде многото не-физически негативни сили, все още присъстващи около повърхността на планетата, Съпротивата ЩЕ задейства това Събитие като спешна мярка за защита, ако насилието продължава да ескалира. Така че като ескалират нещата, Кабала действително съкращава времето на своето съществуване драстично. Ако те са достатъчно умни ще охладят нещата.

Дрейк и Бен Фулфорд вече са били в косвен контакт със Съпротивителни агенти на повърхността чрез посредници, намекващи за възможността Събитието да се случи скоро, така че населението на повърхността да бъде малко по-подготвено. Настоящата възможност за случването на Събитието преждевременно като крайна предпазна мярка, преди 25-ти май е около 6%.

Предвидената дата от Кабала за ескалацията на конфликта в Сирия към война в пълен мащаб е моментът на Уран-Плутон, който се случва на 20 май в 22 часа и 22 минути средно време по Гринуич. Астрологично, тази конфигурация представлява пика на напрежение и последно тестване преди отварянето на портала на 25 май.


Цялата тази ситуация изисква нашата помощ. Затова бих искал колкото е възможно хора да медитират в момента на Слънчевото затъмнение - 9/10 май, за да създадем положително резонансно поле на мир за Сирийския вихър. Научните изследвания са потвърдили положителния ефект от масовите медитации върху човешкото общество, така че всеки един от вас, които ще вземе участие в тази медитация, всъщност може да спаси човешки живот в Сирия:

http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html

Вихърът на Сирия е древна енергия на Богинята и една от основните ключови точки на планетарната енергийна мрежа.

Точният момент на Слънчевото Затъмнение е 00 часа и 25 минути GMT/UTC на 10 май. За Европа и Азия, слънчевото затъмнение настъпва на 10 май сутринта. За Северна и Южна Америка, това се случва на 9-ти май вечерта.

Можете да видите точното време за медитация за различните места тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Global+Solar+Eclipse+Meditation+for+Peace+in+Syria&iso=20130510T0125&p1=136


Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума си, като наблюдавате дъха си за няколко минути

2. Визуализирайте колона от електрически синя светлина, идваща от Гялактическото Централно Слънце и спускаща се през тялото ви

3. Визуализирайте тази Светлина преминаваща през сърцето ви и след това през ръцете ви директно във вихъра на Сирия, изпълващ го със светлина и елиминиращ всичката тъмнина, която съществува там

4. Поискайте присъствието на Богинята (божественото женско присъствие) да дойде през тялото ви

5. Поискайте това присъствие на Богинята да насочи енергиите на мир и хармония към Сирия и всички участници в този конфликт. Оставете тази енергия да преминава през сърцето и след това през ръцете ви във вихъра на Сирия за няколко минути

Богинята иска мир и мир ще настъпи.


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments