Звездни Семена


Ако сте Звездно Семе..... нещо възниква вътре във вас. Промяната започва да се провежда вътре във вас, знание за това, че е извън физическите думи ... защото под всеки обикновен светски опит има копнеж за свобода. Имате чувството, че сте забравили нещо, че има спяща част от вас, че тази част трябва напълно да се събуди ... нещо се пробужда във вас, докато четете тези думи ... Вие се пробуждате сега. Вие идвате в съзнание ... Много Звездни Семена станаха много самотни по време на този преход, но те просто узнаха, че не са хора, и че те са в една система, която е повредена .... Трябва да продължите с това, с което резонирате ....


Вие сте Звездни Семена, защото резонирате с места извън тази планета.

Ако сте Звездно Семе, на вас са ви дадени конкретни указания, преди да дойдете тук. Прекарали сте месеци в подготовка за влизането ви в чуждо тяло. Вие сте научили как да запазите това тяло чисто, как да му помогнете да работи с най-голям капацитет. Прекарали сте месеци обучение за вашата конкретна планета, към която сте назначени, и бяхте на много срещи на Съвета относно различното изучаване и обучение на планетите, така че да сте напълно подготвени за вашата задача, независимо дали си спомняте или не, това каето сте научили преди да дойдете тук e все още в подсъзнанието ви.

Има нещо, за което вие сте тук, задача, която трябва осъществите.

Вие сте тук с определена цел.

Вие бяхте изпратени.

Ако сте Звездно Семе, нещо се пробужда във вас докато четете тези думи. Нещо вътре във вас започва да озарява съзнателният ви ум. Това е началото на паметта, паметта ще може напълно да изплува докато работите за успокояване на ума, свързвайки се с най-дълбоките места във вас, подсъзнателните части от вас, които не са забравили това знание.

Вие се пробуждате сега. Идвате в съзнание. Започнете да си повтаряте това на себе си отново и отново. Чувствайте се пробудени. Чувствайте движението на чакрите ви, почувствайте ги активирани, почувствайте ги събудени и включени. Вижте главата си осветена от бяла светлина. Вижте светлината преминаваща през вас, през вашите меридиани, вижте всички чакри перфектно подравнени, активирани, включени, въртящи се, освобождаващи негативност и създаващи позитивност.

Всяка част от вас ще се събуди, когато отидете вътре. Много е просто. Ако сте Звездно Семе, тези думи резонират с вас.

Докато тази светлина се движи през вашите меридиани, всяка чакра светва и ви води към по-висока вибрация. Вие в момента работите в по-високо измерение. Вече не сте в трето измерение. Като продължавате да чувствате тези вибрации, вие ще почувствате областта на тялото си. Съсредоточете се върху тази област и усещането ще се увеличи. Областта върху която се фокусирате, активира чакра вътре в нея, без значение от местоположението. Както знаете има повече от седем чакри. Съсредоточете се върху вибрациите и освободете всички стари енергии в тази зона докато видите кристално чиста светлина изпълваща чакрата, която е активирана. Тази чакра изпраща светлина в мозъка ви. Вашият мозък регистрира активираната чакра. Тъй като все повече чакри се активират, мозъка изпраща сигнали, казващи им да увеличат капацитета си.


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments