Енергийна Прогноза ~ Април 2013 г. ~ Възстановяване на Нашата СилаМир и благословии, огромна чест и радост е за мен да се свържа отново с вас! Чувствам се много благодарен знаейки, че независимо докъде е стигнал всеки от нас по своя път, ние винаги можем да спрем до където сме, да бъдем едно и времето да спре. Това просто потвърждава, че ние сме наистина заедно в това.

И така, как се чувстваш, приятелю? Забелязваш ли, че енергийната температура се покачи с още едно ниво както в личния ни живот, така и в масовото съзнание? Високата активност в етера пряко ни озарява с голяма доза движение и активност в и около нас.

Ние категорично задгърбихме времето за зимен сън и изолация в дълбок размисъл за дълги периоди от време. Ако не сме се вслушали в поканата вече, тогава е време да спрем с криеницата и да общуваме със света отново.

Криенето ни по всякакъв начин, а това включва скриване на нашите дарби, таланти, мъдрост, послания, и всяка друга част от нашия дух, просто ще се окаже невъзможна. И тези, които са се чувствали комфортно криейки се, ще открият себе си разтърсени във всяко едно отношение, защото това към което са свикнали по подразбиране, просто вече не работи. Въпреки, че на пръв поглед може да се чувстват сякаш цялата им идентичност е отнета, тази промяна, извеждаща ни от криенето, създава нови начини да бъдем това, което най-добре пасва с най-висшия ни аспект.

Когато енергийната температура се покачва както сега, обикновено следва покана за действие. Тя е много проста: От нас се иска да напуснем фасадите, моделите и историите, които ние и нашите предци сме създали за себе си; призовани сме да се движим в любовта.

Докато се префокусираме към нов начин на съществуване – да бъдем центрирани в сърцата си, е напълно нормално да изпитваме нашата енергия и емоции, сякаш сме навсякъде. Ключът е в това, да позволим на тези енергии и емоции да излязат – от това имат нужда, без опити да ги съдим или задържаме. Полезно е да запомним също, че в нашето подсъзнание емоциите не определят кои сме в нашата сърцевина. Ако можехме просто да ги видим като отминаващи, пухкави бели облаци в небето, тогава ще можем да им позволим да отминат без да се прикрепяме към тях.


Освобождаване от Ролята на Жертва

В този момент ни се представя изключителната възможност да се оттеглим от архетипа на жертвата, с който ние и нашите предци сме се отъждествявали през цялото това време.

Важно е да отделим малко време и да почетем тези архетипи за служенето им и за това, че са ни пазили в безопасност в свят, основан на оцеляването. Така или иначе, сега ние знаем, че свят на оцеляване е свят, с който не сме в синхрон в нашата сърцевина – Божествено Любящо Същество.

Като Божествени Любящи Същества ние сме тук, за да процъфтява пътя ни в любов към нас и света около нас. Божествената частица у нас винаги е знаела, че ние сме защитени и в безопасност, дори когато умът, базиран на оцеляването си е помислил друго.

Така че сега, когато благодарим на архетипа на жертвата, който ни е служил до този момент, можем да го пуснем да си отиде с радост и да приветстваме Нашия Висш Аз.

Освобождаването от ролята на жертва е съставено от няколко компонента. Първият за освобождаване от съзнанието на жертва, е да приемем всеки човек, преживяване или друго нещо, което се е появило в живота ни, без да се опитваме да го променим. Като приемаме тези неща, ние не заявяваме непременно, че резонираме или сме съгласни с тях, но си разрешаваме да не им позволяваме те да определят кои сме в действителност. Чрез приемането ние също се освобождаваме от нуждата да се спираме на миналото и на това, което е можело да бъде.

Вторият компонент от освобождаването на съзнанието на жертва е да се освободим от вината. Тя се появява от нуждата да направиш нещо вярно/грешно, добро/зло, или да изкараш някого прав/виновен и да го натовариш с отговорността за това, което ти преживяваш. В интерес на истината ние сме Създатели на всички наши преживявания. Когато работим от нашия Висш Аз и се познаем като Създатели, ние надхвърляме тези осъждания. Според нашия Висш Аз ние се придвижваме напред по пътя чрез това, с което сме или не сме в синхрон по това време. Можете ли да почувствате как с това прозрение става по-леко? Когато обвиняваме се закотвяме във време и пространство, които ни пречат да се развиваме и да се свържем повторно с нашата Най-Божествена Същност.

Третият компонент за освобождаването на съзнанието на жертва е да поемем пълна отговорност за нашия живот и благополучие. Понякога мисленето на жертва може да се съпротиви, когато чуе, че ние сме отговорни за живота и благополучието си, тъй като то намира комфорт в разграничаването и поддържането на илюзията, че от каквото и да се нуждаем, то ще дойде извън нас. Абсолютно нормално е, когато това се случи. Но поемайки отговорност за живота си и благополучието си, ние сме способни да излезем от съзнанието на жертва и да влезем в съзнанието на Създатели. То е в нашето Творческо съзнание, където сме способни да местим планини. Тя е тук, способността да манифестираме от най- автентичния и мощен аспект от нас.

Чрез интегрирането на тези три аспекта в живота ни, ние със сигурност подкрепяме гладкото преминаване от жертвено съзнание към Творческо такова.


Възстановяване на Силите ни

Най-великата сила на света е ЛЮБОВТА. Когато олицетворяваме любовта, ние сме най-силните същества във Вселената. Противно на това, в което може би са ни учили, да бъдем любящи не означава, че сме слаби, лесни, или пък че си затваряме очите, когато времената станат трудни. Истинската любов не боли, не е трудна, не ни кара да се предаваме или да крием някоя част от себе си. Това са мисловни модели, които ни отдалечават от истинската любов. Истинската Любов е константата, която тече през целия живот. Когато изберем да бъдем любов, имаме цялата Вселена на наша страна, течаща в същата посока.

Заради състоянието на обществото много от нас са се колебаели да възвърнат силите си, защото го свързваме с това да бъдеш корумпиран или контролиращ. Този тип фалшива власт, позната още като егоистична, се движи в обратната посока на любовта. Тя обича да е разделена от цялото. Въпреки, че тази енергия може да изглежда доста реална и убедителна на моменти, истината е, че тя не е.

Егоистичната власт е краткотрайна е винаги ще се самоунищожи в някакъв момент в опита си да бъде срещу естествения поток на любовта и живота. Тази власт процъфтява благодарение на енергията на страха, защото това е единственото достатъчно убедително нещо, което може да отдалечи човек от неговата истинска Божествена Сила. Естествено този разсеян период е временен, но ние трябва да го отдадем на енергията на егоистичната власт за правенето на голямо шоу в опитите си да продължи колкото се може по-дълго.

Животът винаги е тук с нас, а не против нас. Можем да сме спокойни, знаейки, че като избираме да не приемаме страха, всяка частица от Вселената ни подкрепя. Всичко, което се опитва да ни убеди в противното, като например идеята, че сме някакви малки, безпомощни човешки същества, или всичко, което ни ограбва по някакъв начин, е просто мимолетна илюзия.

Когато се поддаваме на любовта, ние подсилваме себе си и околните до такава степен, че сме способни да превърнем и най-егоистичната сила в любов.


Силата в Числата


Като се движим напред, ние биваме призовани да се обединим в любовта. Това се случва в момента. Вече не е нужно да бъдем сами в това пътешествие. Вече не е нужно да се разграничаваме един друг по раса, пол, социални роли, титли, сексуална ориентация и т.н. Вселената непрекъснато ни дава възможности да се обединим с другите, които имат подобна цел за обединение в любовта.

„Защото, където двама или повече са събрани в любов, най-великата сила пребивава”.

Това е времето да кажем „ДА!” на възстановяването на нашите сили и споделянето на дарбите ни със света.

Ние сме заедно в това,
До следващия път,
Ваш Емануел


Източник: http://www.emmanueldagher.com/energy-forecast


Превод за Самосъзнание.com | Габриела Петрова

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments