Засяване на Нови реалности – Моите Преживявания



Засяване на Нови реалности – моите преживявания


23 декември 2012, Tauno

Благодаря ви, приятели! Знам, че с Духа си бяхме заедно по време на медитацията. Това беше едно от най-мощните изживявания, които съм имала. Получих някои прозрения, свързани с минали животи, които обясняват ситуации в сегашния ми живот.

Видях огромни Същества от Светлина, сини на цвят, хора също като нас, но в по-високо измерение. Минах през тунела/канала, който издигна съзнанието ми над сегашното ми въплътено Аз и получих усещане за Мултиизмерната си Същност, която надхвърля време и пространство.

Видях Планетата ни излизаща от портал, който я обвиваше в Светлина, като облак от златна Светлина, като дим. Земята сияеше и излезе от нещо като портал, черна дупка. Имах усещането за преминаване с голяма скорост.

Изминахме дълго разстояние по лъч от Златна Светлина, видях Света отгоре. Усещането за Сфера се засили към края на звуковата медитация и звуковите вълни станаха много интензивни и пулсираха в центъра на главата ми (в хипофизната жлеза). Намерих се в центъра на огромна Сфера. Слънчевият ми сплит беше център на Сферата на Всички Възможности.

Представих си моето Бъдещо Аз в прекрасен свят около мен, на Новата Земя. Всички хора живееха в Мир и Щастие, използвахме безплатна енергия и имахме средства за придвижване в различни среди, по въздуха, по морето, в океана, в космоса и във Вселената/Вселените.

Сградите бяха кристални и можеха да променят формата си в зависимост от нуждите ни. Всички създавахме със силата на мисълта си. Нямаше корупция, нямаше пари, всичко беше достъпно за всеки. Управлението се ръководеше от Законите на Вселената и всички хора бяха с високо ниво на съзнание и Възнесени Същества. Видях Възнесени Учители, и нашите Братя и Сестри от Звездите бяха при нас и всички сътрудничехме и работехме за най-доброто на всички.

След звуковата медитация главата ми пулсираше, сякаш мозъкът ми трептеше, на равни интервали, усетих Светлина...

Намасте

Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/12/23-2012-my-experience-as-seeding-new.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments