Всеки ще Разбере за Онова, което Му се Предлага



Всеки ще разбере за онова, което му се предлага


19/12/2012 от Джон Смолман

Човечеството ще навлезе в състояние на неочаквано спокойствие и задоволство, обръщайки се с учудване и веселие, тъй като то се събужда в Нова Епоха, която е почти пред прага ни. Няма да има разочарования за онези, които търпеливо и с надежда са я очаквали, тъй като те са били проводници на Светлината, както и намерението да се се слеят с нея. Изпълнението на божийте обещания винаги е величетвено, и в реалността - неговото божествено владение - радостта единствено нарастава и се засилва. Придържайте се към вашата вяра и упование в Него през последните няколко мига преди Рая на Земята да настъпи.

Рая на Земята е нещо, за което хората са се надявали и са се молили в продължение на векове, и твърде малко от вас са имали кратко и прекрасно прозрение относно неговата същност по време на дълбоки медитативни състояния на молитва или съзерцание. Интересът на човечеството за нещата от духовно естество е нараснал неимоверно през последните няколко десетилетия, и това до голяма степен се дължи на продължаващото насърчаване на мнозина, които се завръщат на земята единствено, за да бъдат тук и помогнат на всички вас да се повиши осведомеността ви за духовния ви характер в този момент от вашата еволюция. Тези интереси, наред с времето, прекарано в молитва и медитация, които те предизвикаха, направиха отвор в колективния ви ум и сърце, което пък доведе до приемане и силно желание за духовно знание, невиждано никога до този момент в човешката история.

В отминалите векове е имало много суеверия и онези от вас, които бяха с добре развит интелект, често се позоваваха на тези суеверия, манипулирайки необразованите и бедните, като твърдели, че имали пряк достъп до Бога или до светиите и дори притежавали силата да им влияят. С развитието на науката и образованието в целия свят в момента има твърде много добре информирани и интелигентни хора сред вас, които се опитват да ви контролират - като всяват у вас страх от Бога - за да бъдат в състояние да продължават своите манипулативни практики и плашейки ви да ви държат в подчинение.

Задълбоченото разследване на основните религиозни догми, проведено през последните 60-70 години е изоболичило фалшивите им аспекти, както и често непочтенните намерения на привържениците и застъпниците им, но въпреки това всяка една религия и духовна организация предлагат някаква истина. Преди това и в продължение на векове, лидери или патриарси на религии и духовни организации са търсили временна власт над населението, като твърдели, че предлагат път към рая на тези, които ще им служат, както и на техните интереси, с безпрекословно подчинение. И, разбира се, преобладава същото отношение преобладава при някои от тях и днес, както и в армията, където принципът е патриотизъм и любов към родината.

Догмите и безпрекословното подчинение са причинили и продължават да причиняват много страдания и щети по целия свят. Обаче растежът на истинското духовно осъзнаване на образованото население предизвиква разпадането на основите на всички тези манипулативни и контролни организации, както и на техните началници, ръководители, президенти - без значение как ще ги наречете - те не ще бъдат в състояние да поддържат или издържат непочтени империи за много дълго. Те нямат абсолютно никакво място или причина да същестествуват през следващата Нова Епоха.

Вие сте, както добре знаете, духовни същества с физическо тяло, но в продължение на дълго време сте съсредоточили по-голямата част от вниманието си върху тези физически тела и околната среда, която те заемат, като обръщате твърде малко внимание на истинската си духовна същност, въпреки че е най-важния и значим аспект на вашето битие. Това се променя много бързо наистина сега, защото енергиите, съдържащи се в него и пренесени чрез полето на Божествената Любов, която обгръща всички, се засилват ежедневно, за да се гарантира, че всеки има възможност да се събуди, като тази възможност им е предоставена ясно и накратко, по начин, който е съвсем безспорен за това лице. Никой няма да бъде загубен, забравен, или да не разбере какво му се предлага, нито колко прекрасна е офертата на Бог. Бог полага изключителни грижи за себе си, а вие сте самят Той!

Тъй като обратното броене до вашето пробуждане продължава, фокусирайте се върху това да обичате истинската природа, скрита вътре във физическите тела на всички, които срещате и с които си взаимодействате. Събуждането е за всички, защото всички са божествени духовни същества, временно във физическо преживяване, което идва към своя край, тъй като се подготвяте да се върнете към небесния си дом.

С толкова много любов, Соул.

Превод: САР

http://johnsmallman.wordpress.com/2012/12/19/no-one-will-be-able-to-remain-unaware-of-what-is-being-offered-to-them/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments