Послание от СаЛуСа – 12.11.2012 г.

12.11.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 12.11.2012 г.

Скъпи мои, събитията истински се задвижиха след настъпването на 11.11, когато се отвори портал, през който на вас и на Земята беше предаден голям обем Светлина. Тези от вас, които отделиха време, за да работят със Светлината, не само повишиха собствените си вибрации, но и вибрациите на планетата. В резултат от това е много вероятно да сте почувствали подем и замайване, но това скоро ще се уталожи.

Вероятно най-забележимата промяна във вас ще е усещането на по-дълбоко чувство на спокойствие и мир. Като продължите да участвате в по-нататъшни издигания, все повече ще ставате Едно Цяло, и другите ще усещат силните енергии, които излъчвате. Сега вие сте във времето, което толкова очаквахте, и ако се огледате наоколо, ще видите промените, които се случват навсякъде. Това ще ви донесе радост и щастие, което отново ще повиши вибрациите.

На лично ниво няма нищо по-важно от вашата подготовка за Издигането. Каквато и форма да приеме то, вие ще се издигнете и след това всичко останало ще дойде едно след друго. Не се тревожете за материални неща, защото всичко, от което се нуждаете, ще е на ваше разположение, и дори повече.

Планът за вашето благополучие предвижда всички аспекти на вашите нужди и ще има плавен преход от сегашното ви измерение в пето измерение. Пригответе се да се насладите на преживяването, защото то е уникално и на вас ви е оказана честта да сте избрани за него. Няма абсолютно нищо, от което да се страхувате, и всяка душа ще получава любов и грижи на всички етапи. Ние ще ви придружаваме и ще следим процесът да преминава гладко, а после ще ви приветстваме в по-високите измерения.

Поради това, че умовете ви са заети с други неща, има един аспект от бъдещите ви животи, който сякаш не получи много внимание. Имаме предвид вашите бракове или партньорски отношения – как те ще изглеждат в по-висшите измерения. Вече няма да сте обвързани с обетите от третото измерение, всеки човек ще решава сам дали иска да продължи на същата основа и ще откриете, че имате много повече свобода.

Също така за разлика от на Земята, където привличането е основно от физическо естество, любовта на другите души е обмен на енергии, което ще е напълно естествено, защото душите, в чието присъствие ще се намирате, ще имат вибрация, която ще е в хармония с вашата. Но вие ще можете да „обединявате” енергии на още по-високо ниво и да ставате Едно за всяка една цел. Например, това може да е, за да служите заедно на Светлината и дори да въведете друга душа във вашия свят. Такова обединение е далеч отвъд всичко, което сте изпитвали досега.

Както често сме ви казвали по-рано, почти всеки аспект от живота ви, както сега го познавате, ще се промени. Вие бързо ще се адаптирате към нов разширен начин на живот, който ще ви предложи толкова много възможности да пътувате, докато преди бяхте ограничени на Земята.

Не само това, но също така и в по-високите измерения, където някои души вече са готови да заемат мястото си. На вашата Земя се гледаше като на „планета – затвор” и това е точно определение, защото поради ниската ви вибрация бяхте възпрепятствани да я напускате. И също така Земните енергии се изолираха, за да им се попречи да замърсят космоса извън пределите на Земята.

По подобни причини вас ви държаха в карантина, за да може експериментът на изпитване на дуалността да се провежда без външна намеса. Единственото изключение беше, когато на определени извънземни раси беше разрешено да установят контакт с вас, защото имат подобна ниска вибрация като вашата.

Естествено, тъй като вашите вибрации се повишиха значително през последните 30 години, вие привлякохте вниманието на по-развитите цивилизации. Така че всъщност ще се срещнете с други цивилизации, за които знаете малко или не знаете нищо сега. Ние от Галактическата Федерация на Светлината разбира се вече сме ви познати и сме ваши дългогодишни приятели и семейство.

Земята винаги ще пази мили спомени за вас въпреки страданията и травматичния опит от много животи, които бяха трудни изпитания за вас. Това може да се компенсира чрез бърз духовен растеж, който стана възможен в резултат на такъв опит. Никъде другаде във Вселената няма подобни възможности за растеж и това е една от основните причини, поради които вие приехте тези предизвикателства.

В крайна сметка вашите спомени за този период ще отидат на заден план, но вие винаги ще извличате полза от растежа на вашите нива на съзнание. Вие ще напуснете дуалността като далеч по-велико Същество, отколкото бяхте, когато за първи път влязохте в нея, преди еони от време. Затова се радвайте на предстоящите седмици, когато всеки момент се очаква да започнат събития, които ще ви донесат многочислени промени, които толкова очаквате.

Старата парадигма се руши, преминавайки чертата, където можеше да бъде възстановена, и ние сме готови да ви помогнем да създадете новата парадигма. Всъщност за тази цел много неща се извършваха зад кулисите, придвижвайки се бързо напред.

Ние продължаваме да увеличаваме появите на нашите кораби във вашето небе, повече от преди, и когато най-сетне ще можем да започнем нашите демонстрационни полети над вас, ние знаем, че те ще бъдат приети добре. Ние чувстваме, че вие най-сетне започвате да се отпускате и да приемате нещата така, както се случват, знаейки, че всичко е наред и че ще имате полза от нашата подкрепа, която ще ускори събитията. Каквото и да е нужно за осъществяването, тази страна на Издигането ще се случи така, както е запланувано.

Иска ни се вашите медии да се освободят от хватката на онези, които изопачават новините ви, често умишлено изкривявайки фактите, за да ви подведат. Също така ще се изменят много закони, за да имате по-голяма свобода на информацията, а за да не се допуска повече секретност като оправдание за укриване на истината.

Мащабите, в които бяхте държани в мрак, превъзхождат много повече онова, което подозирате, и ще бъдете изненадани от това, което беше разработено за вашите Космически програми. С помощта на Извънземните бяха разработени удивителни технологии за пътешествия в космоса, както ще узнаете скоро. Сега доста кораби, които виждате в небето, са ваши собствени, а на вас нищо не са ви казали за това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение случая, когато ще можем да се срещнем с вас и да си разменим дружески приветствия. Лесно ще свикнете с нас, защото ние сме вие от по-високо ниво на съзнание. Ние имаме толкова много неща да споделим с вас и това ще е чудесно време. Нашата любов винаги свободно тече към вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/11/12112012.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments