Космическа Енергия

отворете се за нея

Очистващия процес се случва, когато сте възприемчиви към космическата енергия. Трябва да се отворите толкова, колкото можете, за да я абсорбирате.

Много хора смятат, че е много трудно да се отворят заради блокировките, които са натрупани в продължение на толкова живота, миналото и настоящето.

Освобождаването от Егото, като че ли е невъзможно за повечето хора. Те предпочитат да останат привързани към него и да натрупват страдания, вместо да се отворят и да започнат да приемат космическата енергия.

Космическа енергия може да ви очисти, няма нищо друго, което може да ви накара да станете чисти.

Когато космическата енергия се влива в теб, тя започва да прочиства негативността в седемте ви тела, това е вашето физическо тяло и вашите шест фини тела.

Очистването е болезнено, но не чак толкова, че да не можете да го понесете. Болката няма да е за дълго. Веднага след като очистващия процес завърши, болката изчезва. В замяна на това много болести също ще изчезнат.

Ако сте били създадени и поддържани от космическа енергия, тогава защо не я приемате?

Тя е крепител и спасител на ЖИВОТА. Отворете се за усвояване на все повече и повече космическа енергия.

Колкото повече Космическа Енергия получавате, толкова повече вашите страдания намаляват!

Закона на кармата е игра на енергията. Колкото повече поглъщате космическа енергия, толкова повече вашата карма ще намалява, но ако не приемате изчистващия процес, тогава вашата карма ще се увеличава и по този начин страданията също ще се увеличават.

Винаги е ваш избор, дали ще намалите или увеличите кармата. Ако желаете да я повишите, това означава, че обичате болката и страданието и не желаете да се отървете от тях.

Изключително важно е да предприемете тази стъпка, точно сега, от настоящия момент ..

освобождаване на кармата


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments