Ние Ви Носим в Сърцата си и Високо Ценим Вашата Сила и Решителност

и Високо Ценим Вашата Сила и Решителност

Ние ви носим в сърцата си и високо ценим вашата сила и решителност

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 18.11.2012

Ние виждаме, че днес трябва да обсъдим с вас необичаен микс от лични енергии. Мнозина от вас изпитват това, което може да се нарече временно затишие или пауза. Други се чудят откъде изведнъж се появи цялата тази негативност. На някои все още им се струва, че тичат с пълна скорост нагоре.

Всичко това е едно и също състояние с различни симптоми, приятели мои. Искате ли да чуете метафора, която може да обясни всичко това?

Сега вие се намирате в състояние на човек, който е събрал нещата си и е готов да тръгне на дълго пътешествие. Какво се случва винаги в този момент? Вие можете да седнете на любимото си кресло и да кажете: “Уф! Работата е свършена.” Това би било паузата. А може би сте започнали малко по-късно. Тогава тичате наоколо и грабвате неща, които трябва да вземете, в последната минута. Или, може би, вече сте опаковали вещите си и обикаляте наоколо, проверявайки по всички стаи дали не сте забравили нещо, а също така гледате дали евентуално не можете да извадите нещо от тази тежка чанта. Точно това е, което правите енергийно сега. Вместо да отделяте време да се притеснявате какво се случва, наслаждавайте се на паузата, намалете вашия товар или изучавайте себе си.

И още едно нещо, което бихме искали да кажем днес. Сега расте движение за обединяване на енергиите в медитация на 22 ноември. Въздействието от подобни събития се изразява във великолепни вълни на любов и светлина, които обливат вашата красива планета. Ние призоваваме всички, които имат възможност на този ден да се присъединят към тази глобална медитация. В страната, където живее нашият канал, този ден е празничен. Какъв по-хубав начин да се отпразнува Денят на Благодарността?

И после поемете дълбоко въздух и се пригответе за приближаването на портала 12-12.

Ние изпращаме на всеки от вас нашата безусловна любов, ние ви носим в нашите сърца и ценим високо вашата сила и решителност. Желаем ви радостни празници, защото вие напускате този свят на дуалността и започвате да изграждате сияещ от красота свят на единството, за който сте мечтали толкова отдавна.

Нека във вашите сърца да настъпи мир, след добре свършена работа. Хубав ден, братя и сестри! Скоро ще продължим нашата беседа.

Превод: Лусесита

http://oraclesandhealers.wordpress.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments