Послание от СаЛуСа – 19.11.2012

19.11.2012

Послание от СаЛуСа – 19.11.2012

Само като си помислим, че след подготовката ви за Издигането в продължение на няколко години, това време вече наближи. Изведнъж това, за което сте мечтали, се доближи достатъчно близо до вас, за да почувствате какво е да изпитвате по-висшите енергии. След като ги изпитате веднъж, това не се забравя никога, защото те са възторжено чувство на безкрайна радост и щастие, умиротворение и удовлетвореност. Представете си да сте в това състояние на блаженство всеки ден и да сте свободни от по-низшите емоции.

Това е вашият истински начин на живот и затова тези от вас, които са готови, ще излязат от дуалността. Някои от вас винаги са чувствали, че нещо им липсва в живота им, и сега открихте какво е то.

Ние разбираме, че тези промени се прокрадват и към тези, които все още нямат представа какво се случва. Те може все пак изведнъж да се събудят, защото енергиите предизвикват вътрешно разбъркване и водят до ново ниво на съзнание. Въпросът е дали те са в състояние да отхвърлят от себе си по-низшите енергии, които в противен случай ще попречат на напредъка им. За някои преходът изисква прекалено много, защото те са станали прекалено зависими от тези ниски енергии в ежедневието си.

Не е лесно да се предадат всички предимства, които могат да се получат при прехода на ново по-високо ниво, но все пак те винаги ще се помнят. Думите понякога не са достатъчни, за да се опише животът, който се основава на хармонията и баланса, които ще ви донесат по-висшите енергии. Всичко е взаимно свързано чрез това, което вие наричате „любов”, която изпълва цялата Вселена и по своята същност е всичко, което съществува.

Малко по малко ние ви представяхме какво ще е, когато вие заемете мястото си в по-висшите измерения. Това е напълно различно качество на живот, който ще е много по-добър от този, който изпитвате сега. Толкова различен, че вие ще се чудите как сте успели да оцелеете в такава ниска вибрация. Всичко това се дължи на вашата решителност и самоотверженост да преодолеете препятствията, пред които бяхте изправени.

Проблемът беше, че бяхте заставени да вярвате, че това, което изпитвате, е съвършено нормален живот, а възможността да го подобрите ви беше отнета. Тъмните сили ви държаха в постоянно състояние на нужда и по този начин можеха да ви държат в робство и зависимост от тях за всичко. Но, повишавайки постоянно нивата си на съзнание, вие се пробудихте за това как бяхте експлоатирани и започнахте да се борите за вашата свобода.

За сравнително кратко време в сравнение с това, колко дълго бяхте в дуалността, вие открихте гласа си и решимостта си да получите обратно своята независимост. Естествено вие имахте огромната подкрепа от другата страна на завесата, но вие привлякохте тази помощ със своя положителен подход към стоящата пред вас задача. Плюс факта, че планът за вашето извисяване вече се осъществяваше. По различно време много цивилизации от Галактическата Федерация на Светлината ви идваха на помощ, особено през последните 100 години.

Въпреки че беше предопределено да успеете, начинът, по който ще го направите, зависеше изцяло от вас. Всъщност, вие се справихте толкова добре, че намалихте последствията от това, което в противен случай щеше да е много травматична година.

Много предсказания не се сбъднаха, защото вие повишихте вибрациите толкова, че предсказаните катастрофи станаха ненужни. В година, когато можеше да има много по-силна сеизмична активност, нямаше нищо екстремно.

Вие сте Галактически Същества в развитие и скоро ще живеете живота си като нас, с всички възможни блага, от които можете да се нуждаете. Сега вие губите толкова много време за пътуване насам-натам и е удивително, че все пак успявате да свършите нещо. Това е важен аспект, който ние сме напълно способни да поправим. Промените не могат да се случат за една нощ, но да станете по-мобилни е наш приоритет, за да можете да водите много по-лесен живот.

Има различни видове напреднал транспорт, които напълно ще удовлетворят вашите нужди, от ежедневните ви лични пътувания до кораби, които могат да напускат Земята към други планети. Освен това ще имате компютъризирана система, която работи напълно автоматично и няма да имате нужда от шофьор за вашите наземни пътувания. Разбира се, такъв транспорт ще е напълно екологично безопасен и ще работи със свободна енергия.

Много изобретения, основаващи се на свободната енергия, вече съществуват на Земята, но развитието им беше възпрепятствано, за да се поддържат Корпорациите, които биха били засегнати от тези иновации. Въпреки това, не може постоянно да се пречи на прогреса, така че вие бързо ще бъдете придвижени в Новата Епоха. Ще откриете, че постепенно ще имате все повече време за себе си, за вашите хобита и други интереси.

Работата, такава, каквото сега я познавате, няма да е толкова обременяваща и толкова много неща ще работят с минимално участие на човека, благодарение на високите технологии. Развлеченията ще са доста различни и повече няма да се фокусират върху игри или филми, които прославят войната и подобни негативни действия. В по-високите измерения няма място за нищо, което има ниска вибрация.

Ще имате много приятни моменти по изследването на вашата Слънчева Система и научаването на повече за вашата Земя. Да се движите назад и напред във времето също ще е много интересно, особено за онези, които обичат историята и археологията. Всяко пътуване навън във Вселената ще е приключение, така че няма да ви липсват възможности да разширите знанията си.

Духовният ви растеж няма да бъде пренебрегнат, но ще е много по-бавен, отколкото е сега, когато все още сте в дуалността. Според нас вие сте Воини на Светлината, които спечелиха голяма победа над тъмните сили след преминаване през неприятния опит с гибелта на Лемурия и Атлантида.

Уроците бяха научени добре в ситуации, които бяха много сурови и тежки за преодоляване. Всичко това почти свърши сега и Майката Земя се подготвя да се издигне заедно с вас, за да преживеете каква прекрасна нова Земя ще стане тя.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм само един от многото, които отблизо следяха вашия прогрес в продължение на много, много години. Сега вие сте толкова близо до Издигането, че ние също сме много развълнувани. Търпението ви беше забележително, въпреки закъсненията, и вие практически сте в края на вашето дълго чакане. Ние ви обичаме за това, което сте - Божествени Същества, изразяващи истинската си същност чрез вашата Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод: Tauno

http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/11/19112012.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments