Послание от СаЛуСа – 10.10.2012 г.

10.10.2012 г.

Послание от СаЛуСа – 10.10.2012 г.

Сега всичко е относително тихо, макар че скоро ще трябва да се справяте с трудни периоди. Но те ще са краткотрайни и тъй като сме ги очаквали, ние ще се постараем те да ви причинят минимални неудобства. Нашите съюзници знаят колко са близо до постигането на целите си и, както винаги, ние стоим зад тях. Вие можете да поразмишлявате над това, че физическите промени на Земята не бяха никак толкова катастрофални, както се предсказваше. Някои могат да посочат аварията във Фукушима, но това не беше естествено събитие, а изфабрикувано нападение. Всъщност, въпреки че имаше многобройни земетресения, което е съвсем нормално, нито едно нямаше това, което бихте могли наистина да наречете сериозни последствия. Ние през цялото време внимателно следихме такива събития и свеждахме до минимум последствията от тях.

Ние продължаваме активна да се занимаваме с въпроса за Разкриването и тази година вие вече видяхте много повече доказателства за нашето присъствие, отколкото преди. Това отваря пътя за пълното Разкриване и то ще се случи до края на тази година. Това ще доведе до силно изменение на вашето колективно съзнание и ще ви отведе в Новата Епоха. Както вече знаете, ние имаме много неща да споделим с вас, което ще ви придвижи напред с огромни скокове. Ще е вълнуващо време за всички нас, и илюзиите, в които живяхте, ще бъдат премахнати. Чрез различните контакти с вашите хора през последните около 60 години ние постепенно ви учехме да знаете повече за нас. Сега нашето присъствие е широко известно и могат да се намерят много малко хора, които не са чували, че наши кораби посещават вашата Земя.

Когато се разбере, че ние идваме с мир, за да ви помогнем, ще бъде премахнато последното препятствие за приемането ни. Плашещите образи, свързани с нас, ви бяха внушени умишлено, за да ви държат в страх, и те повече няма да имат такава сила. Ние вече знаем на кои световни лидери може да се има доверие, и Барак Обама е в първите редици. Изглежда, че трябва да го повтаряме многократно, за да убедим някои хора, че той е високо развита душа, просто чакаща подходящия момент, за да започне истинската си мисия. Той ще обедини целия свят и ще подготви почвата за нашето идване. Тези, които се съмняват, няма да чакат дълго, за да разберат, че това, което казваме, е истина. Когато ще можем да се обърнем към вас и да обясним задачите си да ви подготвим за предимствата на Възнесението, мечтите ви ще станат реалност. Дуалността ще стане история и за вас ще започне прекрасен нов живот, в който ще царуват мир и хармония.

И така, сега вие сте във време на големи очаквания и те ще бъдат оправдани, както ви беше обещано. Сегашните ви правителства все още се придържат към обичайната си практика за отричане на всичко, което знаете като истина, и масмедиите все още следват този пример. Но всичко това ще се промени скоро и истината ще излезе наяве. Мнозина продадоха душите си, за да се задържат на длъжностите си и просто правят това, което им се казва. Вие наистина трябва да можете да се радвате на свободно волеизявление, а не покорно да изпълнявате несправедливи закони, които ви заставят да мълчите. В близко бъдеще ще има преоценка на законите ви и тези, които са несправедливи и нарушават правата ви, ще бъдат премахнати.

Както можете да си представите, има да се направят толкова много неща, но ние сме напълно подготвени за всичко това. Вече знаем къде трябва да се предприемат действия и няма да има забавяне в тяхното осъществяване. Разбира се вие ще участвате активно в съвместните ни дейности и бъдете сигурни, че ние знаем кого можем да призовем на помощ. До тогава тъмните сили ще бъдат отстранени и работата ще може да започне безпрепятствено. Различните езици не представляват трудност за нас, защото ви четем телепатично и това е нормалната ни форма на контакт с вашите хора. С времето вие също ще се научите на телепатия и говоримите езици ще изчезнат. С доказателства ще ви покажем, че знаехме въпросите ви, когато те още се формираха в ума ви и отговаряхме на тях, преди да са изречени.

Бъдещето ви е да сте като нас и ще станете Галактически Същества с всички качества, които сега ние проявяваме. Например, ние не изпитваме умора като вас, защото сме в по-високите вибрации. Въпреки това можем да се заемем с някакви действия, за да се освежим, ако поискаме. Също така пием напитки, които са източник на енергия, въпреки че ние я приемаме от обкръжаващата ни енергия. Всъщност, в по-леко тяло, вие няма да имате нужда да приемате тежки храни и ще се храните доста леко, повече като релаксация, отколкото като нещо друго. Ние имаме това, което можете да наречете плодови напитки, които са много хранителни, но не и алкохол. Ние го считаме за отрова и вие няма да го намерите на нашето ниво на съществуване. Всъщност вие няма да се нуждаете от тежки храни въобще, и ние разбира се не ядем животни.

Тъй като в по-високите измерения вие ще се радвате на пълноценно здраве, ще разберете, че няма да ви трябват лекарства или даже хирургия, тъй като нашите методи са много по-напреднали от вашите. Ние използваме цвят и звук за изцеление, което е много по-ефективно и няма тези странични ефекти, които често съпътстват вашите методи на лечение. Почакайте докато на Земята се появят Светлинни Градове и тогава сами ще се убедите в това, което ви описахме, и дори повече. Ние толкова се радваме за вас и за това, на което ще се наслаждавате, когато направим нашите технологии достъпни за вас. Животът ще е много различен от този, който имате сега, и той вече ви очаква.

Ние естествено бихме искали да сме много по-близо до вас, отколкото сме сега, но ще използваме един от вашите изрази, че „си струва да се почака за най-добрите неща в живота”. На Земята вие изпитвате толкова много стрес от задълженията, които са ви наложени, и темпото, с което напредва животът. Всичко това ще изчезне и просто няма да съществува във вибрациите, които носят постоянен мир и хармония. В тях няма „работни места”, както вие описвате професиите си, а повече занимания с това, което ви е приятно и допринася за благото на всички останали. Ще откриете, че имате още повече свобода да решавате какво да правите с живота си и благодарение на по-високите ви нива на съзнание ще избирате отговорно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и говоря от името на всички членове на Галактическата Федерация на Светлината, като желая на всички вас щастлив преход и чудесно преживяване през процеса на Издигането. Цялата Вселена ще наблюдава и ще ви изпраща огромна Любов, за да ви помогне във вашето пътуване. След време ще срещнете своите приятели и своите семейства отдалече за голямо повторно обединение.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/10/10102012.html


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments