М.Т.Кеше За Антигравитацията

За Антигравитацията

М.Т.КЕШЕ ЗА АНТИГРАВИТАЦИЯТА

Д-р Мехран Таваколи Keше обсъжда антигравитацията и технологията MAGRAV. , която той е разработил като част от нова система за плазмен реактор. Д-р Keше е основател на Keше фондация, която притежава различни международни патенти за антигравитация, енергия, здраве, и други устройства.

Това интервю, Keше започва като описва своя модел на "Неутрона като Плазма", и показва, че контролът над плазмата в рамките на неутрона, води директно до антигравитационни ефекти. И това става чрез директен контрол, а не чрез всички междинни генератори, като например електромагнитните бобини.

Keшe допълнително дава отговор на въпроса за магнитно-гравитационното поле на Земята, като се посочва, че то не е необходимо в случая, и че позицията на всяко тяло, както и тази на самата Земята, е продукт на баланса между магнитни и гравитационни полета.

Въпреки, че Д-р Keше не описва точния механизъм за тези антигравитационни ефекти, той показва, че има планове за устройството MAGRAV и е готов да ги сподели с всяко правителство, което заяви това. Това той заяви, защото иска да покаже своя предварителен замисъл към плавен преход към Kеше-технологиите, за да се избегне смут в обществото, който в противен случай би могъл да възникне.

За лицата, които се интересуват от възпроизвеждащите експерименти за Антигравитация, базирани на технологията Keше, той предлага посещение на своя уебсайт на Keше фондацията и разглеждане на международните патенти-онлайн.Източник: http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/10/blog-post_14.html

Форум За Подкрепа На Фондация Кеше: http://bgforumkeshe.foroactivo.com/t35-topic#59


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments